Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

10 preprostih trikov za lep in svež videz

V današnjem svetu se veliko odvija digitalno in preko socialnih omrežji. Vsak kdo izmed nas lahko potrdi, da si želi za sliko, ki jo bo kasneje objavil, izgledati kar se da lepo, skoraj da »popolno«.

Lepota je zagotovo nekaj, kar vsak posameznik dojema na svoj način. Ker pa je prav, da se zavedamo, da za brezhiben videz ne potrebujemo dragih pripomočkov ali storitev, vam v spodnjih vrsticah predstavljamo preproste in naravne trike za svež in lep videz ter splošno boljše počutje.

#1 Lepota od znotraj navzven

Naš videz lahko odraža naše zdravje, zato je pomembno ne samo kaj damo nase in na svojo kožo, ampak tudi, kaj vnesemo v svoje telo. Slaba in nezdrava hitra prehrana polna sladkorja, se lahko hitro odraža na naši koži v obliki mozoljčkov. Zato je pomembno, da se prehranjujemo zdravo, izbiramo raznolika in uravnotežena narava živila. Izogibajmo se sladkorju, pretiranemu vnosu soli v naše telo ter ocvrti prehrani. Pomembno je, da v svojo prehrano vključimo veliko kvalitetnih maščob, saj so maščobe gradniki naših celic in bodo vplivale na videz našo kože. Maščobe vlažijo našo kožo in preprečujejo njeno staranje. Prav tako delujejo tudi kot antioksidant, ki ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem in sončnimi žarki. Zdrave maščobe najdemo v mastnih ribah kot je na primer losos.

#2 Zadostna količina vode

Velik delež našega telesa je sestavljen iz vode. Hidratacija je pomemben korak v negi kože. Zadostna količina popite vode bo pomagala hidrirati kožo tudi od znotraj, kar bo pripomoglo k bolj čvrsti koži in posledično manj gubic na obrazu. Če je naše telo dehidrirano, ima lahko tudi koža ovel videz, je manj napeta, manj sijoča in izgubi prožnost. Priporočljivo je, da na dan spijemo vsaj 2l vode in če je možno, se pri tem izogibajmo sladkanim pijačam.

#3 Zaščita pred UV žarki

UV žarki niso škodljivi samo za okolje ampak tudi za našo kožo. Ko UV žarki priletijo na našo kožo, se jih del odbije, del pa prodre v našo kožo. V naši koži lahko UV žarki povzročijo različne poškodbe, privedejo do kožnega raka ali pa pospešijo staranje naše kože. Zato je pomembno, da vsakodnevno uporabljamo kremo z zaščitnim faktorjem, saj UV žarki prehajajo tudi čez oblake. To nas bo ščitilo pred prezgodnjim staranjem naše kože in tvorbo gub ter ohranjalo mladosten in lep videz.

#4 Vlažila kože

Kožo lahko navlažimo tudi od zunaj. Pri tem je pomembno, da preden kupimo vlažilno kremo, vemo, kakšen tip kože imamo, saj vsaka krema ni primerna za vsako kožo. Z izbiro neprimerne kreme si lahko naredimo več težav. Redna uporaba vlažile kreme bo koži dala svež videz.

Best seller
-33%

2x Kolagen SkinCare

Prehransko dopolnilo s sladilom

PREMIUM KOLAGEN ZA SIJOČO KOŽO BREZ GUBIC!
  • Patentirana oblika ribjega kolagena Naticol®
  • Z dodanimi superživili in vitaminom C za najboljše rezultate!
  • Hidrolizirani peptidi za optimalno absorpcijo¹
  • Dokazano zmanjšuje pojav gub¹
  • Izboljšuje elastičnost kože in homogenost polti¹
  • Z naravno aromo jagode za odličen okus
240g | za 24 dni
Redna cena: 43,20 
28,99 
in prihrani 14,21 
#5 Masaža obraza

Redna masaža obraza lahko pomaga pri preprečevanju nastanka gub, ki so nastale zaradi prostih radikalov ali pa zaradi sonca. Masažo obraza lahko naredimo s preprostim vtiranjem in masiranjem kreme ali olja ob nanosu na obraz. Masaža bo vplivala na cirkulacijo, sprostila kožo in ta bo na videz bolj gladka in sijoča.

 

#6 Čiščenje kože

Na videz naše kože lahko vpliva tudi čiščenje kože. Ob koncu vsakega dneva je pomembno, da iz naše kože spravimo ostanke ličil in z ličili ne hodimo spat. Ne odstranjena ličila bodo zamašila pore v koži in nastanejo lahko mozolji ter ogrci. Pomembno je, da čistilno sredstvo tudi dobro izperemo iz kože, saj le-to lahko draži kožo in porušijo njeno zaščito. Zaradi tega lahko imamo suho, pordelo in občutljivo kožo ali pa lahko nepravilna uporaba čistilnih izdelkov privede do nastanka aken.

Pri čiščenju kože nam lahko pomaga tudi piling, ki iz površine kože odstrani odmrle kožne celice in tako prepreči, da bi te zamašile pore. Preprost piling si lahko naredimo iz MSM-ja in ekstra deviškega oljčnega olja. V olje damo ½ Čajne žličke MSM-ja v prahu in si oboje skupaj nežno vmasiramo na obraz. Po 3 minutah piling z obraza speremo s toplo vodo.

#7 Kolagen tipa 1 – pomembno vezivo v koži

Kolagen je pomemben gradnik kože, mišic, sklepnega hrustanca in vseh vezivnih tkiv. Povsod ga telo proizvaja vsak dan, a njegova proizvodnja začne po 25. letu padati. S tem koža začne izgubljati na elastičnosti in prožnosti. To lahko vodi do prvih znakov staranja in nastanka gub. Kolagen je tako pomembna beljakovina, ki skrbi za mladosten in lep videz kože, nohtov in las. Zato je ključno, da da ga začnemo z leti dodajati kot prehransko dopolnilo.

 

Izdelek Kolagen Skin Care vsebuje patentirano formulo Naticol®​ z najboljšim naravnim virom kolagena tipa 1. Osvežilni napitek z okusom jagode dokazano poveča elastičnost kože, zmanjša videz gub in pomaga pri čvrstih in sijočih nohtih ter laseh.

#8 Dober in kvaliteten spanec

Med spanjem se naše telo obnavlja in prav tako tudi naša koža. Kožne celice naj bi se med spanjem obnavljale kar dvakrat hitreje. Spanje pomlajuje, krepi, vrača vitalnost, zato je pomembno, da  spite vsaj 7-8h, da se boste zjutraj počutili spočiti in vitalni. Pri pomanjkanju spanja se zmanjša obnova celic in lahko se pojavijo gube ter druge nepravilnosti na koži.

Za dober spanec je pomembno tudi kaj delamo čez dan in kako se soočamo s stresom. Pri tem nam lahko pomagajo tudi različne tehnike sproščanja kot so meditacija, globoko dihanje in čuječnost.

 

#9 Hrana, bogata z antioksidanti

Ključnega pomena za prezgodnje staranje je hrana bogata z antioksidanti.  Antioksidanti ščitijo naše celice pred oksidacijo in staranjem. V živilih najdemo veliko antioksidantov v jagodičevju, zelenjavi, zeleno listnati zelenjavi, paradižniku ter ribah.

 

Svetujemo vam uporabo izdelka Vitamin C. Vitamin C je potreben za delovanje vseh celic v našem telesu. Pripomore tudi k izgradnji kolagena ter za normalno delovanje kosti, dlesni in kože. Pomemben je tudi za absorpcijo železa in normalno delovanje živčnega sistema. Pomaga tudi pri imunskem sistemu. Lahko ga pijemo samostojno ali pa skupaj z kolagenom, za optimalne rezultate.

#10 Hair Vitamis za zdrave močne in sijoče lase

Tudi na laseh se hitro vidi, kako dobro skrbimo za njih. Lahko so sijoči in gladki ali pa suhi in razcepljeni. Prav tako pa se z leti ne moremo izogniti izpadanju in redčenju las, zaradi različnih dejavnikov kot so starost, genetika, hormoni, letni časi. Pomagamo si lahko s pravilno nego, prehrano in vnosom vitaminov in mineralov, ki pomagajo pri rasti las.

 

Zdravi, lepi in sijoči lasje morajo biti nahranjeni tudi od znotraj. Pri tem lahko pomaga izdelek Hair Vitamins, ki v svoji recepturi vsebuje biotin. Biotin je vitamin skupine B-kompleksov in pomaga pri rasti las. V izdelku se nahaja tudi kolagen, ki vpliva na kožo, nohte in lase, ter vitamin C, ki pomaga pri izgradnji kolagena.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36