Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Poskrbite za svoje zdravje, izgled in boljše počutje

Acai jagode so superhrana, ki vam bo pomagala, da boste ostali energični in živahni čez cel dan. Dodajanje acai v vsakodnevno prehrano vam zjutraj pomaga pri hitrejšem prebujanju in pospeši metabolizem. Visoka količina antioksidantov in vitaminov vam bo pomagala zmanjšati telesno težo ter povečati mišično maso. Znatno pa se bo dvignil tudi nivo energije ter vzdržljivosti.

Acai jagode velajo kot eno najbogatejših sadežev z antioksidanti na svetu. Bogate so tudi z beljakovinami, prehranskimi vlakninami, aminokislinami in vitamini. Raziskave, opravljena na univerzi v Floridi so pokazale, da tako visoka vsebnost antioksidantov, kot jih vsebujeje to super živilo prispeva k uničenju rakavih celic.

 

Izvor in okus acai jagod

Te čudovite vijolične jagode rastejo na južno ameriških palmah imenovanih »Euterpe Oleracea«, ki zraste do 30m visoko. Ta vrsta palme uspeva v Amazonskih gozdovih vzdolž rečnih strug.

Acai jagode rastejo v večjih šopih in na daljavo spominjajo na grozdje. Okus jagod je malce težko opisati, saj ga nekateri primerjajo z okusom malin ali robid, drugi pravijo, da so bolj grenke ali pa, da imajo celo malce slan priokus.

Domačini jagode uživajo sveže pri nas pa so na voljo v prahu ter jih lahko dodajate energijskim pijačam, svežim napitkom, sladoledom, sladicam, omakam..

Koristne lastnosti acai jagod

Acai jagode vsebujejo zavidljivo količino antioksidantov (uvrščene med top 20 na ORAC lestvici), aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, proteinov, vlaknin, mineralov in vitaminov.

  • Varujejo kardiovaskularni sistem

Zaradi visoke vsebnosti omega 3 in omega 6 maščobnih kislin to super živilo znižuje raven holesterola ter nas ščiti pred srčnimi boleznimi, aterosklerozo, aritmijo in visokim krvnim tlakom.

  • So odlična pomoč pri hujšanju

Acai jagode izboljšujejo prebavo, iz telesa odstranjujejo škodljive toksine, ter ob redni telesni aktivnosti pripomorejo k hitrjšemu toplenju maščob. Zahvaljujoč visoki vsebnosti vitaminov in mineralov pa bodo tudi vaši lasje, koža in nohti videti odlično.

  • Dvigujejo nivo energije

Acai jagode so odličen vir energije za človeško telo. Redno uživanje tega super živila vam bo omogočilo, da boste dobesedno v poletu od jutra do večera.

 

Acai v prahu Bio

Okusne jagode v prahu

11,79 
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18