skrij vrstico

NOVO! Hair vitamins učinkovita formula z biotinom za dolge, močne in sijoče lase. < klikni

Pomoč uporabnikom
01 5653040 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Ali vašemu organizmu primanjkuje vitamina C?

Vitamin C je močan antioksidant in pripomore k delovanju imunskega sistema. Vse bolj se zavedamo, da zdravja ne moremo kupiti. Lahko ga izgubljamo z neustreznim načinom življenja ali pa poskrbimo za preventivo in dober imunski sistem. Če je dnevni vnos vitamina C dlje časa nizek, lahko pride do slabšega delovanja imunskega sistema, slabega celjenja ran in večje možnosti za razvoj srčnih bolezni. Zato je Vitamin C eden od močnejših antioksidantov in je nepogrešljiv v obrambi naših celic pred prostimi radikali.

Kako in zakaj deluje? Vitamin C v našem telesu pripomore k več različnim pomembnim funkcijam. Je pomemben antioksidant, ki naše celice ščiti pred oksidacijskim stresom. Za normalno delovanje ga potrebujejo prav vse celice v našem telesu, saj pripomore k izgradnji kolagena, za normalno delovanje kosti, zob, hrustanca, dlesni, kože in krvnih žil. Pomemben je za normalno absorpcijo železa in normalno delovanje živčnega sistema.

Dnevne potrebe po vitaminu C Odrasli in otroci nad 13 let potrebujejo dnevno najmanj 100mg vitamina C, nosečnice okoli 110mg, posebna skupina kot so kadilci, ljudje s psihičnimi motnjami, anoreksijo in prehranjenjostjo pa potrebujejo do 150mg vitamina C. Poškodbe, intenzivna fizična aktivnost, visoka temperatura okolja, infekcije pa lahko še povečajo dnevne potrebe po vitaminu C.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

01 5653040
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.nutrisslim.com je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics