skrij vrstico

NOVO! Hair vitamins učinkovita formula z biotinom za dolge, močne in sijoče lase. < klikni

Pomoč uporabnikom
01 5653040 info@nutrisslim.com
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Naši Ambasadorji

Nutrisslim ambasadorji so ambiciozni športniki in zavezniki zdravega načina življenja. Med njimi najdete kolesarje, fitnes trenerje, jogije, dvigovalce uteži in druge. Če želiš tudi ti postati Nutrisslim brand ambasador si spodaj preberi kaj moraš storiti.

Ženska kolesarska ekipa BTC CITY Ljubljana

kolesarke_ambasadorke

Je najuspešnejša Slovenska profesionalna kolesarska ekipa, ki jo sestavlja 13 članic, od tega 9 Slovenk. Ekipa nastopa na vseh največjih kolesarskih tekmovanjih pod okriljem UCI (Union Cycliste Internationale), kjer nastopajo tudi moški kolesarji. Med njimi La course by Tour de France, Chalenge by la Vuelta, Tour of Flanders, Fleche Wallone, London Prudentional Classic, Giro Rosa, svetovnem prvenstvu v ekipni vožnji. Ekipa dosega Izjemne uspehe, izpostaviti je potrebno zmago Bujakove na World Tour dirki v Franciji, ekipa BTC City Ljubljana pa je na zavidljivem 12. mestu na World Tour lestvici.

Preberi več >>


1tina_abasadorTina Zdjelar

Tina Zdjelar, po izobrazbi univerzitetna diplomirana komunikologinja, sicer pa ustanoviteljica koncepta Smooth in promotorka zdravega življenja. Že od ranih nog velika ljubiteljica gibanja v naravi, joge, različnih adrenalinskih športov, potovanj in velika zagovornica zdrave, ekološko pridelane hrane. Vse našteto združuje v svojem smooth konceptu, ki ga velikodušno predstavljam svetu. Z velikim entuziazmom skrbi za svoje podjetje, ki se ukvarja z dostavo svežih, ekolških in veganskih smutijev in vsako jutro mnogokateremu zaposlenemu v Ljubljani omogoči zdrav in uravnotežen obrok. Ideje za vedno nove recepture črpa iz svojega znanja in privrženosti do super živil, sadja, zelenjave, semen, oreščkov,… ter iz mnogokaterih potovanj po širnem svetu. Različni smutiji in gibanje v naravi so del njenega vsakodnevnega rituala, že vrsto let in prav zaradi tega je nastal Smooth za katerega pravi: “Smooth je več kot samo smoothie, smooth je način življenja”.

Preberi več >>


PETRA CÿUTUK

Petra Čutuk

Učiteljica joge in meditacije, motivacijska govornica, podjetnica in predvsem velika promotorka zdravega načina življenja. Preko svojih delavnic, youtube kanala in socialnih omrežij spodbuja ljudi, da spremenijo njihovo kakovost življenja, začnejo živeti zdravo in s pozitivnimi mislimi. Zahvaljujoč zdravi prehrani, jogi in meditaciji, Petra vedno povdarja, kako pomembno je skrbeti za zdravje in kako je zaradi spremembe načina življenja uspela spremeniti kakovost življenja. “Pred 10 leti sem spremenila moje življenje, iz bolehave, negotove osebe sem postala popolnoma zdrava, polna energije in življenjskega navdušenja.”

Preberi več >>


nives_abasadorNives Orešnik

Bivšagimnastičarka, atletinja in plesalka je danes osebna trenerka in vaditeljica skupinski vadb. Ozaveščanje ljudi o pomenu zdravega in aktivnega načina življenja jo osrečuje. Nekdanja Miss Slovenije se je našla v športu, s katerim vzdržuje zdravo telo in slikarstvu s katerim izpopolnjuje. ''Zagovarjam aktiven življenski slog skozi redno gibanje, uravnoteženo prehrano in ustrezno spopadanje s stresom, saj resnično verjamem, da izboljšuje kvaliteto življenja.''

Preberi več >>

space

space


lucija_abasador

space

space

Space

Lucija Slovša

Lucija Slovša se ukvarja z dvigovanjem uteži (Powerlifting federacije GPC) in zraven skrbi za zdrav življenjski slog, ki je v športu zelo pomemben za doseganje dobrih rezultatov. »Just Vegan force proteini mi pomagajo vzdrževati nizko telesno težo, ki jo potrebujem za svojo kategorijo na tekmovanjih. Hkrati pa mi pospešujejo regeneracijo po napornih treningih in pridobivanje moči.«

Preberi več >>


space

Tine Urnaut

f

f

Tine Urnaut

Tine Urnaut je vrhunski odbojkar, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka v odbojki na mivki v mladinski kategoriji, v dvoranski odbojki pa s Slovensko člansko reprezentanco naslov evropskega podprvaka. Pohvali se lahko tudi z bronasto medaljo na svetovnem dvoranskem klubskem prvenstvu in na evropskem mladinskem prvenstvu na mivki.

Preberi več>>


1

1

f

f

Postani Nutrisslim Ambasador

Iščemo mlade, ambiciozne športnike in pa na splošno ljudi, ki vsakodnevno promovirajo športen in zdrav način življenja, nutriciste, kuharje, blogerje in zvezde socialnih omrežij.

Če si se v opisu prepoznal/a in s svojim zdravim življenjskim stilom, športnimi aktivnostmi, kulinaričnimi recepti ali objavami navdihuješ mnoge, potrebujemo ravno tebe!

Piši nam na info@nutrisslim.com in napiši zakaj bi bil/a ravno ti uspešen Nutrisslim ambasador.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.com

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

01 5653040
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

kartice

© 2016 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.nutrisslim.com je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics