Nutrisslim ambasadorji so ambiciozni športniki in zavezniki zdravega načina življenja. Med njimi najdete kolesarje, fitnes trenerje, jogije, dvigovalce uteži in druge. Če... Nutrisslim Ambasadorji! Prijavi se in postani eden izmed njih | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Naši Ambasadorji

Nutrisslim ambasadorji so ambiciozni športniki in zavezniki zdravega načina življenja. Med njimi najdete kolesarje, fitnes trenerje, jogije, dvigovalce uteži in druge. Če želiš tudi ti postati Nutrisslim brand ambasador si spodaj preberi kaj moraš storiti.

Slovenska profesionalna kolesarska ekipa 12. mestu na World Tour lestvici

Je najuspešnejša Slovenska profesionalna kolesarska ekipa, ki jo sestavlja 13 članic, od tega 9 Slovenk. Ekipa nastopa na vseh največjih kolesarskih tekmovanjih pod okriljem UCI (Union Cycliste Internationale), kjer nastopajo tudi moški kolesarji.

PREBERI VEČ

Ajda Novak Športnica, kajakašica na divjih vodah

Članica slovenske reprezentance v slalomu na divjih vodah.

PREBERI VEČ

Petra Čutuk
Učiteljica joge

Učiteljica joge in meditacije, motivacijska govornica, podjetnica in predvsem velika promotorka zdravega načina življenja.

PREBERI VEČ

Tina Zdjelar Univerzitetna dip.komunikologinja

Ustanoviteljica koncepta Smooth in promotorka zdravega življenja.

PREBERI VEČ

Nives Orešnik Gimnastičarka, atletinja in plesalka

Je danes osebna trenerka in vaditeljica skupinski vadb. Nekdanja Miss Slovenije se je našla v športu, s katerim vzdržuje zdravo telo in slikarstvu s katerim izpopolnjuje.

PREBERI VEČ

Lucija Slovša Powerlifting federacije GPC

Lucija Slovša se ukvarja z dvigovanjem uteži in zraven skrbi za zdrav življenjski slog, ki je v športu zelo pomemben za doseganje dobrih rezultatov.

PREBERI VEČ

Tine Urnaut Svetovni prvaka v odbojki na mivki v mladinski kategoriji

Je vrhunski odbojkar, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka v odbojki na mivki v mladinski kategoriji, v dvoranski odbojki pa s Slovensko člansko reprezentanco naslov evropskega podprvaka.

PREBERI VEČIščemo mlade, ambiciozne športnike in pa na splošno ljudi, ki vsakodnevno promovirajo športen in zdrav način življenja, nutriciste, kuharje, blogerje in zvezde socialnih omrežij.

Če si se v opisu prepoznal/a in s svojim zdravim življenjskim stilom, športnimi aktivnostmi, kulinaričnimi recepti ali objavami navdihuješ mnoge, potrebujemo ravno tebe! Piši nam na info@nutrisslim.com in napiši zakaj bi bil/a ravno ti uspešen Nutrisslim ambasador.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics