Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Fitnes živila, ki vam pomagajo priti v formo

Prava hrana vam lahko pomaga graditi mišice, izboljša vzdržljivost ter pospeši regeneracijo. Z različnimi živili se da priti do boljšega počutja in več energije! Nekatera živila celo prepračujejo vnetja in blažijo bolečine v mišicah. Preveri katera!
Sok rdeče pese

Nedavne raziskave kažejo, da je lahko ta rdeči koren  bolj učinkovit pri povečanju energije kot kofein. Britanski znanstveniki so ugotovili, da sok rdeče pese zvišuje odpornost in zvišuje življenjsko moč ter s tem omogoča kar za 16 % daljši čas treninga ali fizičnih aktivnosti. Rdeča pesa vsebuje nitrate, s čimer pomaga pri zmanjšanju vdihavanja kisika, kar pomeni, da telesne aktivnosti niso tako utrujajoče. Tako, da pred športno aktivnostjo zagrabite vaš sokovnik in si pripravite odličen pesin sok!

Med

Med vsebuje naravne ogljikove hidrate in sladkorje, ki ti dajo fantastičen zagon. Za zajtrk ga namažite na kos pirinega kurha skupaj z arašidovim maslom ter dodaj rezine banane in v trenutku boste zbujeni in pripravljeni na nove izzive!

Rastlinske beljakovine za boljšo regeneracijo po vadbi

Dobra novica za vegetarijance in tiste, ki ne marate mesa. Raziskava je pokazala, da imajo beljakovine rastlinskega izvora enako ugoden učinek na mišice kot tiste živalskega izvora. Med športniki ki so začeli uživati le rastlinske beljakovine najdemo tudi znane igralce košarke, hokeja in tenisa. Najbolj pomembno pa je to, da se njihova igra zaradi vrste uživanja hrane NI poslabšala.
Grahove in riževe beljakovine so pisane na kožo vsem aktivnim športnikom in fitneserjem.  Te dve rastlini dopolnjujeta ena drugo z vsebnostjo beljakovin in prepotrebnih aminokislin. Grahove in riževe beljakovine lahko tako stopijo ob bok vsakim živalskim  beljakovinam kot je na primer sirotka (whey).

Borovnice proti vnetju

Borovnice so zelo bogate s številnimi fitohranili, ki imajo tako antioksidantno kot tudi protivnetno delovanje. Z borovnicami lahko odlično obogatite smoothieje, peciva, lahko pa si jih privoščite tudi kar same.

Lubenica za zmanjšanje mišične bolečine

En način, da si telo hitro po treningu opomore je sok lubenice (samo naravni!). Lajša bolečine v mišicah, zahvaljujoč svoji sestavi aminokislin (L-citrulin), ki prispevajo k sklenitvi mlečne kisline iz telesa. Sok je priporočljivo piti eno uro pred treningom in do eno uro po treningu.
Lubenice zmanjšujejo zastajanje tekočine v telesu, pomagajo pri zaprtju, težavah s kožo in spodbujajo hujšanje. Ker vsebujejo veliko vode, dajejo občutek sitosti. Vsebujejo zelo malo kalorij. Lubenice prav tako povečujejo absorpcijo zdravih maščob in preprečujejo pojav mišičnih bolečin.

Avokado

Avokado je resnično super sadež. Odlično ščiti celice, saj vsebuje kopico protivnetnih hranil, kot so fitosteroli, vitamina C in E, mangan, selen in cink, maščobne kisline omega 3 in številne druge spojine. Iz avokada pripravite odlično presno juho, sladico ali omako. Bodite ustvarjalni.

Kurkuma

Kurkuma je ena najbolj zdravih živil na svetu. Vsebuje močne antioksidante, kurkumin, ki zelo pozitivno deluje na celo telo. Zdravi in odpravlja vnetja, odpravlja bolečine v mišicah. Kadar trenirate, v svojo prehrano dodajte tudi pol žličke kurkume v prahu.

Voda

Tudi voda igra zelo pomembno vlogo pri obnavljanju mišic po športni aktivnosti. Zato je zelo pomembno, da pred in po treningu popijete zadostno količino vode. Pol litra pol ure pred treningom in pol litra po treningu. Če je šport, s katerim se ukvarjate, naporen, morate vodo piti tudi vmes. Mišice potrebujejo tudi elektrolite, dodajajte jih vodi!

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18