Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Formula za krepitev možgančkov

Se ti večkrat dogaja, da te zapušča spomin ravno med najbolj napornimi dnevi učenja? Ti koncentracija dela težave, kljub temu da veš, da so izpiti za ovinkom? Med predavanji večkrat odtavaš, čeprav so predavane teme zanimive? Se na popoldanskem tečaju tujega jezika težko zbereš?

 

Morda se sliši nemogoče, vendar na možgansko zmogljivost precej vpliva prehrana. Že naše babice so nam govorile, da 10 orehovih jedrc na dan poveča delovanje možganov. Uravnotežena prehrana, bogata z vsemi pomembnimi hranili je ključ do boljšega pomnenja informacij in večje storilnosti. Zato je pomembno, da skrbiš za zdravo prehrano, še posebej v času povečanih mentalnih naporov, kot je izpitno obdobje.

V naravi pa najdemo tudi določena zelišča, ki so dokazano za delovanje možganskih funkcij še posebej ugodna. Za kar najugodnejši učinek je priporočljiva kombinacija zelišč. Med rastlinami, ki nam jih za ta namen ponuja narava, so denimo ginkgo biloba, brahmi in rožni koren.

Vsa tri čudežna zelišča smo združili v Brain food supermix, ki ti bo pomagal prebroditi naporna izpitna obdobja.

Preveri, kako delujejo:

 

Brahmi deluje kot ojačevalec spomina in izboljšuje koncentracijo. V ajurvedski medicini ga že stoletja uporabljajo za hitrejše učenje, izboljšanje koncentracije in spomina. Izboljšuje kognitivne funkcije in pretok krvi v možgane ter tako vpliva na z zmanjšanim pretokom krvi povezane težave (spomin in zbranost). Brahmi je močan antioksidant, ki nas ščiti pred prostimi radikali, kateri lahko povzročijo poškodbe celic v možganih.

 

Rožni koren je adaptogeno zelišče, ki telo varuje pred stresom, ima izjemen učinek na spomin, učenje in delovno storilnost. Izboljšuje kognitivne funkcije in je zato močno priljubljena med študenti.

 

Ginkgo biloba izboljšuje kognitivne funkcije, ki z leti vedno bolj pešajo in slabijo. Z leti namreč lahko rpide do slabše koncentracije in spomina, pogostejše zmedenosti, pozabljivosti in upada pozornosti. Ginkgo biloba izboljšuje prekrvljenost in oskrbo možganov s kisikom in glukozo. Motnje v prekrvitvi možganov se kažejo predvsem kot pojemanje spomina in intelektualnih sposobnosti.

Uporaba:

5-10 g dnevno (1-2 čajni žlički) vmešaj v najljubši napitek.

Več o rožni koren preberite v spodnjih člankih

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18