skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Najboljša izbira za DETOX

Vrednost hranil v svežih proizvodih, kot sta sadje in zelenjava je v zadnjih petdesetih letih dramatično v padcu. To je posledica različnih dejavnikov, kot so genetsko modificiranje hrane, ki se osredotoča na količino in ne na kakovost pridelkov. Uporaba pesticidov, herbicidov, fungicidov, hormonov, težkih kovin in raznih antibioktikov na pridelkih ter prsti pušča posledice.

Uživanje zdrave, uravnotežene prehrane, bogate z vitamini, minerali in drugimi hranilnimi snovmi, ki jih naše telo potrebuje je vedno težje zaužiti v zadostni količini. To je razlog, da vedno več ljudi posega po superživilih, ki nam vse ta hranila nudijo. Ekološka klorela v prahu je ena izmed teh super živil, saj ima izredno bogato hranilno vrednost in je odličen prehranski dodatek k naši vsakodnevni prehrani. To zeleno super živilo je najbolj priljubljeno pri razstrupljanju in čiščenju telesa.

detoxKaj je klorela?

Klorela (chlorella) je temno zelena mikroskopska alga. Njeno ime izhaja iz grške besede »Chloros«, kar pomeni zeleno in latinske pomanjševalnice »ella«, kar pomeni majhno. Kljub njeni majhnosti klorela vsebuje vrsto hranilnih snovi, kot so:

  • BELJAKOVINE – alga klorela je sestavljena iz približno 45% beljakovin
  • VITAMINI – klorela poleg vitaminov A, B9, C, E, K vsebuje tudi vitamin B12, ki je zelo pomemben pri proizvodnji rdečih krvnih celic in tvorbi živcev
  • MINERALI – poleg kalcija, magnezija, fosforja in kalija je klorela izredno bogat vir železa, ki prav tako pomaga pri proizvodnji rdečih krvnih celic
  • ANTIOKSIDANTI – preprečujejo poškodbe in prezgodnje staranje naših celic
  • DNA in RNA nukleinske kisline - preprečujejo proces staranja
  • KLOROFIL – klorela vsebuje 10x več klorofila kot alga spirulina

Zakaj je alga klorela tako priljubljena pri razstrupljanju telesa?

Klorela vsebuje zelo visok delež klorofila, zaradi česar je številka ena pri izbiri za »detox«. Klorofil je molekula, ki je skoraj identična strukturi naših rdečih krvnih celic, kar pomeni, da je izredno hranljiva za našo kri. Uživanje klorele nam pomaga pri dobavi hranilnih snovi in kisika v naše celice ter odpravljanju strupenih toksinov iz našega telesa. Klorofil je še posebej učinkovit pri čiščenju krvi in zaščiti naših jeter.

Klorela je enocelična sladkovodna alga, ki je izredno bogata z široko paleto hranilnih snovi. Je popoln vir beljakovin saj vsebuje vseh 8 esencialnih aminokislin, katerih naše telo ne more proizvajati, zato jih je potrebno zaužiti s prehrano.

Alga klorela ima neverjetno sposobnost, saj iz telesnih tkiv vleče težke kovine. Poleg tega je izredno bogata z omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, vitamini in minerali. Raziskave kažejo, da uživanje klorele pomaga preprečevati diabetes, debelost, poškodbe jeter, visok krvni tlak ter zaprtost. Prav tako pomaga krepiti imunski in prebavni sistem ter preprečuje nastanek bakterij in plesni v telesu.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics