Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Koristi kokosovega olja

Kokosovo olje je eno tistih živil, ki jim lahko rečemo super hrana. Edinstvena kombinacija maščobnih kislin, ki jih vsebuje, pozitivno vpliva na naše zdravje, vključno s topljenjem maščobnih oblog, boljšim delovanjem možganov…

 

Zdravilne lastnosti kokosovega olja

Študije kažejo, da lahko uživanje kokosovega olja našemu telesu pomaga razviti odpornost proti virusom, glivičnim okužbam in bakterijam, ki so razlog za marsikatero bolezen. Poleg tega pozitivno vpliva na delovanje ščitnice (hormonsko ravnovesje) in raven sladkorja v krvi. Pravilno delovanje ščitnice dobro vpliva na metabolizem, zvišuje raven energije in vzdržljivosti, pospešuje prebavo, ter pomaga pri absorpciji maščob.

 

Kokosovo olje in holesterol

Kokosovo olje je dober vir nasičene maščobne kisline imenovane lavrinska kislina, ki krepi imunski sistem, povečuje HDL holesterol, ter znižuje LDL holesterol v krvi. Obnavlja delovanje ščitnice, kar pripomore k nižji ravni “slabega” holesterola v krvi.

 

Kokosovo olje in topljenje maščobnih oblog

Kokosovo olje vsebuje srednje verižne trigliceride – maščobne kisline (MTC), ki nas varujejo pred nastankom srčno-žilnih bolezni in učinkovito pomagajo pri topljenju maščob. Leta 2009 je bila opravljena študija, v kateri so ženske 12 tednov uživale približno 2 žlički kokosovega olja dnevno. Rezultati so pokazali, da niso pridobile na teži, ampak se jim je celo znižala količina maščobnih oblog okoli trebuha, ki se jih je težko znebiti in so mnogokrat povod za težave s srcem.

S kokosovim oljem v boj proti staranju

Če se sprašujete, kako zmanjšati in prekriti znake starosti na koži, je kokosovo olje pravilen odgovor, saj zakrije prezgodnje znake staranja. Kljub temu, da je staranje naraven in neizogiben proces, ne smete obupati, saj ga je mogoče upočasniti tudi brez plastičnih operacij. Toksini v našem telesu ustvarjajo proste radikale, ki so eden od glavnih vzrokov za suho, nagubano in postarano kožo. Kokosovo olje pa našo kožo varuje pred škodljivimi učinki prostih radikalov in s tem upočasnjuje proces staranja.

Kokosovo olje je priporočljivo tako za odraslo kot za občutljivo otroško kožo. Deluje kot vlažilna krema za vse tipe kože in las. Zaradi visoke vsebnosti antioksidantov kožo varuje tudi pred zunanjimi vplivi. Zaradi zmanjšanja absorpcije toksinov in pesticidov skozi kožo je najboljša izbira ekološko kokosovo olje.

Kokosovo olje Bio ekstra deviško

Ekstra deviško in hladno stiskano.

8,09 
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36