Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Lidija Berus: To je bila moja rešitev za krhke in lomljive nohte

Se spopadaš s krhkimi in lomljivimi nohti?  Opažaš, da so nohti že dalj časa čisto brez življenja? Razkrivam osebno izkušnjo, morda ti bo v veliko pomoč!

Sem Lidija Berus, stara sem 27 let in danes želim deliti zgodbo, kako sem sama našla rešitev za krhke in lomljive nohte.

 

Nikoli nisem imela zelo močnih nohtov, vendar so izgledali zdravi, niso se mi lomili in so večinoma zrastli do lepe dolžine. Pred približno pol leta pa se je stanje mojih nohtov izjemno poslabšalo. Postali so krhki, ko so mi vsaj malo zrastli, so se takoj zlomili, poleg tega pa sem imela na nohtih ogromno belih pikic. Svojih nohtov me je bilo sram, zato sem raje namesto iskanja vzrokov za to, začela z uporabo lakov, da bi le prikrila njihovo stanje. Precej nespametno, saj se je z uporabo lakov ter odstranjevalca stanje mojih nohtov samo še slabšalo. Zato sem se odločila, da naredim manjšo raziskavo, kje tičijo vzroki za slabo stanje mojih nohtov in kako si lahko z naravnimi rešitvami pomagam.

Razlogov je lahko ogromno

Sprva sem se zapičila v prevelik stik z vodo, vendar to ni bil moj glavni problem. Ker se je to začelo v jesenskih mesecih, bi lahko bil eden izmed razlogov izsušenost oziroma pomanjkanje vlage. Kupila sem kar nekaj krem, ki naj bi pomagale pri tej težavi, vendar ni bilo nobenega izboljšanja. Istočasno sem prenehala tudi z uporabo lakov za nohte, ampak stanje nohtov je še vedno ostajalo enako.

Pomemben vzrok za slabo stanje nohtov je pomanjkanje primernih hranil v telesu, predvsem vitaminov in mineralov. Izkazalo se je, da je moj problem tičal prav tukaj. Bila sem presenečena, saj se prehranjujem zdravo, jem veliko sadja in zelenjave, poleg tega pa v tistem obdobju res nisem imela nobenih stresnih dogodkov. Za zdrave in močne nohte je priporočljivo uživati več hrane, bogate z biotinom, oziroma vitaminom B. Najdemo ga v oreščkih, jajcih, korenju, itd. In čeprav sem povečala vnos živil, ki vsebujejo veliko biotina, se po dveh mesecih stanje mojih nohtov še vedno ni kaj dosti izboljšalo.

Kaj pa prehranska dopolnila?

Za bolj zdrave in močnejše nohte je priporočljivo tudi jemanje prehranskih dopolnil. Naredila sem natančno raziskavo prehranskih dopolnil na slovenskem trgu. Ne maram tablet, zato sem želela izdelek v prahu ali tekoči obliki. Na koncu sem se odločila za nakup izdelka Nail Vitamins slovenske blagovne znamke Nature’s Finest.

 

Nail Vitamins

Izdelek Nail Vitamins je prehransko dopolnilo, ki s svojimi aktivnimi sestavinami nahrani nohte in poskrbi, da postanejo naravno lepi in čvrsti.

Nail Vitamins vsebuje kar 5 učinkovitih sestavin – v obliki prahu, ki ga preprosto zmešaš z vodo in popiješ. Vsebuje kolagen, vitamin C, MSM, izvleček koprive in selen.

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v telesu in je osnovna komponenta nohtov, kože, las, kosti in vezivnega tkiva. Po 20 letu začne naravna proizvodnja kolagena v telesu upadati, kar se kaže v lomljivih nohtih, suhih in izpadajočih laseh, gubah in bolečinah v sklepih. Izdelek vsebuje tudi vitamin C, ki prispeva k normalni tvorbi kolagena in deluje kot antioksidant ter tako ščiti naše celice pred oksidativnimi poškodbami.

 

Zagotovo se sprašujete kaj je MSM? Ja, tudi jaz nisem vedela. MSM (metil sulfonil metan) je prehranska oblika naravnega žvepla, ki je pomemben gradnik aminokislin v našem telesu. Je ključna sestavina pri tvorbi kolagena, hrustanca, elastina in keratina, ki so pomembni za nastanek zdravih tkiv v telesu. Na trdnost nohta namreč vpliva keratin, ki se v nohtih nahaja v obliki stisnjenih celic. Te celice so odgovorne za nastajanje keratinskih vlaken, ki ohranjajo čvrstost nohta. MSM je torej ključnega pomena za zdrave lase, kožo ter nohte, zato je tudi dobil ime »mineral lepote«.

Za krepitev in ohranjanje zdravih nohtov pa pripomoreta tudi selen in izvleček koprive, ki ju še najdemo v izdelku Nail Vitamins.

Best seller
-50%

Nail Vitamins 1+1 GRATIS

Prehransko dopolnilo s sladilom

Napitek za naravno podporo zdravih in močnih nohtov
  • Vitamin C prispeva k normalni formaciji kolagena. Pripomore tudi k vzdrževanju normalnih las, zob in kosti. 5
  • Selen pripomore k vzdrževanju normalnih nohtov in las. 4
  • Z dodatkom kolagena
300g | za 60 dni
Redna cena: 41,80 
20,90 
in prihrani 20,90 

Ali so mi Nail Vitamins resnično pomagali?

Moj odgovor je iskren da, z izdelkom sem resnično zadovoljna. Moja izkušnja z Nail Vitamins je odlična, zato ga brez slabe vesti priporočam tudi drugim. Prve rezultate sem opazila že po 15 dneh, trenutno pa vitamine uporabljam že tretji mesec in rezultati so naravnost odlični.

Stanje mojih nohtov je še boljše kot je bilo pred vsemi težavami. Nohti so občutno krepkejši in bolj sijoči, nič več se ne lomijo in še nikoli prej nisem dosegla takšne dolžine, saj so se prej vedno zlomili. Bele pikice, ki so bile pokazatelj pomanjkanja hranil v telesu, izginjajo. Poleg tega pa opažam pozitivne spremembe tudi na moji koži ter laseh. Koža je bolj sijoča, mehkejša in ne nastajajo mi več majhni mozoljčki. Lasje so bolj sijoči, močni in opažam, da mi hitreje rastejo.

Dva trika, ki pripomoreta k bolj zdravim in sijočim nohtom:

Med iskanjem idealne rešitve, sem našla še dva naravna trika, ki ju redno izvajam enkrat tedensko. Vse kar potrebuješ sta limona in oljčno olje.

  1. V posodo nalij toplo vodo, dodaj sok iz polovice limone in malo premešaj. Nato namakaj nohte v posodi od 5 do 10 minut ter jih na koncu operi pod mlačno vodo. Limona vsebuje veliko vitamina C, ki kot že rečeno pospešuje proizvodnjo kolagena, ki je ključnega pomena za zdravje nohtov.
  2. Oljčno olje malo segrej in toplega vmasiraj v nohte vsaj 30 sekund. Oljčno olje je odlično za vlaženje nohtov, vsebuje pa tudi vitamin E, ki popravi poškodbe na nohtu in spodbuja rast.

Moj problem se je skrival v pomanjkanju vitaminov ter mineralov, vendar sem ga uspela uspešno odpraviti s pomočjo prehranskega dopolnila Nail Vitamins. No, tudi naravna trika sta močno pripomogla k izboljšanju.

 

Kako uporabljam Nail Vitamins?

Vsak dan si v kozarec vode vmešam eno merico Nail Vitamins, največkrat pa merico dodam kar v meni najljubši jagodni smoothie ali pomarančni sok.

Naj te opomnim, da se problem in rezultati jemanja izdelka razlikujejo od vsakega posameznika. Za dosego optimalnih rezultatov se priporoča uporaba izdelka vsaj dva meseca. Sama sem z nakupom izredno zadovoljna, cena je zelo ugodna, sploh v primerjavi z vsemi kremami, ki sem jih kupila.

 

Pri Nature’s Finest imajo super ponudbo, kjer dobiš dva izdelka za ceno enega. Izdelka zadostujeta ravno za dva meseca uporabe. Če si želiš lepših in bolj zdravih nohtov, nikar ne odlašaj. Lahko mi verjameš, da ti ne bo žal.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18