Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Nature’s Finest pride k vam

Za nami je težko leto, saj smo večino časa preživeli zaprti doma. Bili smo se primorani soočiti s spremembami našega vsakdana. Delo od doma, manj druženja s prijatelji, nezdravi obroki, stresni trenutki ali preveč prostega časa.. Nobeno presenečenje ni, da si v tem času nismo vedno uspeli priskrbeti najboljših možnosti, ki jih ponuja zdrava prehrana. 

 

Spreminjanje življenjskega sloga je lahko težka naloga. Vsak od nas ima drugačno pot življenja, drugačne izkušnje in drugačne navade. Nekateri imajo lažjo pot, drugi težjo. 

 

Ste se že kdaj znašli v podobni situaciji..

..med študijem od doma..

Študenti, poznate tisti občutek ko sanjarimo o druženju  in zabavi, realnost pa je le posedanje doma, prazen hladilnik in nabiranje odvečnih kilogramov? Vse to pa nas s časom vodi še k nezdravim prehranjevalnim navadam, nerednim obrokom in neprimerni izbiri živil. 

ali pa med delom od doma..

Otežena komunikacija in osamljenost v službi zaradi dela od doma med tem pa nas skrbi še za otroke, saj še vedno niso predelali snovi in se učili. Pred nami je še dolg dan, energije pa nam zmanjkuje že zjutraj. Nimamo časa, da bi si pripravili zdrav in hranljiv zajtrk, kosilo ali večerjo. 

 

in v pisarni.

Ozremo se naokoli, obdaja nas močna tišina, pred nami pa stojijo le prazni stoli in mize. Želeli bi si svoj zdrav obrok v dnevu zaužiti v družbi sodelavcev, ob malici pa podeliti kakšnem nasvet ali šalo in povedati kaj vse se nam je včeraj zgodilo.  

Vedno pa je boljše, če na poti do zdravja nismo sami. Pri Nature’s Finest se zato že več kot 10 let prizadevamo za ponujanje naravnih rešitev za vse, ki želijo z zdravim načinom življenja premagati težave in neprijetnosti, s katerimi se srečujejo.  

 

Vsak mora nekje začeti – naša naloga pa je, da vam olajšamo prve korake! Če ne morete v naravo, tokrat narava pride k vam!

Ni vam potrebno upoštevati varnostne razdalje ali hoditi naokoli. Najboljše iz narave si lahko zdaj privoščite brez truda, v vsakem trenutku – za zajtrk, brunch, kosilo ali večerjo 

 

Pri Nature’s Finest verjamemo, da si zaslužite vedeti kaj dajete v svoje telo!


Vsak si zasluži dostop do polnovrednih in zdravih živil, ki nahranijo naše telo in poskrbijo za zdravo in srečno življenje. Zato v naših izdelkih nikoli ne boste našli skritih dodatkov, umetnih barvil, polnil ali konzervansov. 

 

Uporabljamo samo 100% naravne sestavine, ki so pridelane na tradicionalni način, brez aditivov ali nepotrebnih pridelovalnih procesov. Uporabljamo sestavine iz ekološke pridelave, podprte s strani certifikata SI-EKO. 

 

Pripravite si zdrave obroke doma z naravnimi in kvalitetnimi sestavnimi. Naš cilj je zagotoviti le najboljše iz narave na vaš dom.  

 

ZAJTRK, NAPITKI, BRUNCH, KOSILO, ČAJI, VEČERJA, VITAMINI, NARAVNA SLADILA, PRIGRIZKI.

 

S široko izbiro naravnih izdelkov za vse starosti in življenjske sloge smo prepričani, da boste tudi vi našli točno to, kar potrebujete!

Kaj menijo znane osebe, ki so se pridružile k projektu Narava pride k vam?

Nives Orešnik

“Moj aktiven in zdrav življenjski slog se zelo dobro dopolnjuje z zdravimi prehranskimi izdelki Nature’s Finest. Za uspešno premagovanje vseh športnih, poslovnih in življenjskih izzivov, pozitiven pogled na svet, ter dobro počutje v svoji koži je zdrava prehrana že več let ena izmed mojih prioritet, ki je postala navada in užitek ob enem.”

Petra Cutuk

Sem Petra Čutuk, učiteljica meditacije in trenerka za žensko energijo. Ker me vodi ideja, da je moje telo moj tempelj, vanj vnašam le najboljše izdelke iz narave. Izdelki Nature’s Finest so že nekaj let del mojega vsakdana, ker so izjemno kakovostni, naravni (brez umetnih barvil, sladkorja) in okusni.”

Andrei Lenart

“Sem filmski igralec in navdušenec nad zdravim in aktivnim življenskim slogom. Nastopam tako v domačih kot tudi tujih filmih in serijah. Med drugim me lahko vidite tudi v filmih kot sta Star Wars: The Force Awakens in Kingsman: The Secret Service. Pogosto posodim glas tudi kakšnemu risanemu junaku. Snemanja, avdicije, vaje,… Od jutra do večera. Nenehno sem v pogonu. Ob natrpanem in vedno spreminjajočem se urniku se trudim z redno telesno aktivnostjo in zdravo prehrano, kar najbolj zdravo živeti. Pri tem mi zelo pomagajo izdelki Nature’s Finest. Z njimi lažje vzdržujem visok nivo energije skozi celoten dan in poskrbim, da v telo vnesem vsa potrebna hranila v kar najbolj kvalitetni obliki.”

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-80%
Collagen Coffee*

Okusna kava, ki vam pomaga v boju proti gubam, hidrira kožo, ščiti celice pred oksidativnimi poškodbami in poskrbi za svež val energije!

26,90  5,38 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36