Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Ponovna uporaba Nature’s Finest embalaže

V današnjem svetu vse več pozornosti posvečamo ločevanju odpadkov, zmanjšanju onesnaženosti okolja in ponovni uporabi proizvodov, kar vodi k precejšnem napredku na področju trajnostnega razvoja. Vseeno pa smo z našo navado spletnega nakupovanja in nenehno enkratno uporabo embalaže v trgovinah še vedno preplavljeni z morjem embalaže, ki pogosto konča na odlagališču.

Posledice se kažejo v ekološki, plastični in podnebni krizi, ki jo svet dandanes doživlja.

Onesnaževanje okolja je danes problem globalne razsežnosti. Eden izmed poglavitnih problemov okolja so odpadki, ki jih človek s svojim obstojem proizvaja. Potrošniška mentaliteta se je do danes razvila v smer, da se raje odpravimo v trgovino po nakup novega izdelka in dobrin, ki jih potrebujemo, namesto da bi popravili in ponovno uporabili stare izdelke. Zaradi neštetih možnosti izbire in nizkih cen, smo začeli ljudje kopičiti vse več stvari. Ujeti smo v krog porabe in menjave izdelkov.

Ponovna uporaba Nature's Finest embalaže

Kaj lahko mi, kot podjetniki, kot inovatorji, in potrošniki glede tega storimo?

Z majhnimi spremembami življenjskih navad in spremembami v razmišljanju, lahko vsak izmed nas postane odgovoren potrošnik in s tem poskrbi, da izkoreninimo mentaliteto »uporabi-zavrzi« potrošnje ter omogočimo, da tiste stvari, ki jih ne potrebujemo več, ne zavržemo temveč jim z njihovo predelavo omogočimo priložnost za novo življenje.

Preprečevanje nastajanja odpadkov lahko dosežemo preko izogibanja, zmanjševanja na izvoru in ponovne uporabe proizvodov. Ponovna uporaba in recikliranje je ključen korak za preprečevanje linearnega življenjskega cikla odpadkov, torej zgolj porabljanje in izrabljanje primarnih virov.

 

S preprostimi koraki prispevamo k velikim spremembam. Le skupaj nam bo uspelo ohraniti zdravo okolje za bolj zeleno prihodnost in naše naslednje generacije.

S ponovno uporabo in recikliranjem embalaže zmanjšamo številko odpadih materialov in potrebo po novih surovinah.

  • Okolju prijazna Eko bombažna vrečka za nakupovanje in večkratno uporabo
  • Nature’s Finest flaška iz recikliranih materialov za priročno mešanje napitkov namesto plastenk
  • Pakiranje in dostava izdelkov v kartonasti embalaži
Zavedamo se, da k zdravemu in čistemu planetu lahko prispeva prav vsak posameznik, zato se za ekološko ravnanje zavzemamo tudi znotraj podjetja Nutrisslim.

Za zdrav planet skrbimo že od samega začetka.

 

Kot način podpiranja zdravega planeta smo že dolgoletni partnerji največjega okoljevarstvenega omrežja v Evropi – Friends of the Earth. Skupaj pomagamo reševati okoljevarstvene in družbene probleme, ter tako pripomoremo k boljšemu svetu!

Pri Nutrisslimu spodbujamo okoljsko ozaveščenost in ponovno uporabo izdelkov. Zaposleni v našem podjetju se trudimo pridno reciklirati odpadke in koristno uporabiti že porabljene izdelke, saj se zavedamo, da proizvedemo veliko embalaže.

Prijazni do okolja

Naša skrb za okolje pa se ne konča pri sestavinah. Pri izbiri embalaže nenehno premikamo meje mogočega in zagotovimo najbolj ugoden in trajnosten način delovanja. Vsi naši izdelki so pakirani v naši ekološko certificirani proizvodnji v Sloveniji, skladno s HACCP standardi.

Vedno zagotavljamo, da naši izdelki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, varnosti in sledljivosti.

 

Ker so naši izdelki narejeni iz kvalitetnih in ekoloških surovin naravnega izvora, se trudimo, da jih zapakiramo tudi v embalažo, ki je okolju prijazna.

 

Nature’s Finest izdelke vam odpošiljamo v kartonasti embalaži, ki je okolju prijazen material in biološko razgradljiv. Škatle lahko pobarvate ali okrasite in jih ponovno uporabite za shranjevanje različnih živilskih izdelkov v shrambi, sezonskih oblačil, drobnarij in igrač. Če v škatlo položite odejo ali blazino, lahko postane tudi udobno ležišče za hišnega ljubljenčka.

 

Večino izdelkov pošiljamo v okroglih škatlicah v obliki tulca s pokrovčkom. Embalaža je narejena iz papirja, lepilnega premaza in aluminija.

V našem podjetju strmimo k izdelavi embalaže, ki je ni potrebno zavreči in jo lahko naši kupci koristno uporabijo. Na kakšne načine?

 

Nature’s Finest  želi možnost ponovne uporabe embalaže približati vsem kupcem, zato skupaj stopimo k rešitvi, ki nas usmerja k čistejši prihodnosti. Izbrali smo kar nekaj koristnih predlogov – zabavnih in praktičnih, kako kreativno uporabiti embalažo naših proizvodov v vašem domu.

 

Okroglo embalažo s pokrovčkom lahko oblepite z okrasnim papirjem po vaši izbiri, in poslikate z barvami po vašem okusu. Dodate lahko poljubne nalepke ali vzorce.

  • V kopalnici lahko prenovljeno škatlico uporabite za shrambo kozmetičnih vatk, kot stojalo za zobne ščetke, ličila in čopiče za nanašanje ličil.
  • V kuhinji nam škatlice lahko služijo za shranjevanje kosmičev, začimb, sladkorja, moke ali česa drugega, kar bi radi shranili v praktično in lično embalažo.
  • Škatlico lahko koristno porabite kot lonček za otrokove barvice in pisala, ali kot odlagališče za ključe in drobne predmete.
  • Lepo poslikana škatlica vam lahko služi kot okras in dekoracija v vašem domu z dodatkom suhega in umetnega okrasnega cvetja.
  • Prenovljene škatlice lahko pri vrtnarjenju koristite namesto loncev, za sejanje zelišč in drugih rastlin, kalitev ali zbiranje semen.
  • Prazni embalaži odstranite pokrovček in jo napolnite s kamenjem ali drugimi težjimi predmeti. Lotite se lahko različnih vaj z utežmi.

Tudi v prihodnje bomo posvetili veliko pozornosti pakiranju izdelkov v okolju prijazno embalažo, saj se zavedamo, da imamo kot podjetje velik prispevek in vpliv na zmanjšanje okoljske onesnaženosti. Pozivamo tudi vas, naše kupce, da z z odpadno embalažo ravnate pametno in koristno.

 

Poslovimo se od plastike, spoštujmo naravo in postanimo prijatelji narave.

Eko bombažna vrečka

Okolju prijazna vrečka

  • Visokokakovostna vrečka iz bombaža
  • 100% naravni material
  • Za večkratno uporabo
  • Pomagaj pri zmanjšanju uporabe plastičnih vrečk 🙂
15g
1,85 
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18