Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Prečistite svoje telo s super živili za razstrupljanje!

Ne glede na to ali ste vegeterjanec ali ne, je potrebno telo na vsake toliko časa prečistiti stupenih toksinov. Večina od nas si za praznike privošči obilne pojedine in živila, ki so polna ojačevalcev okusa, umetnih barvil in arom, pesticidov, konzervansov.

Prečistite svoje telo s super živili za razstrupljanje!

Vse to lahko v nas sproži številne neprijetne simptome, kot so glavoboli, migrene, alergije, kožna obolenja, menstrualne bolečine, splošno slabo počutje in še bi lahko naštevali. Vse to na koncu lahko vodi tudi do raznih bolezni vključno z debelostjo, artritisom, depresijo in srčnimi boleznimi.

Kaj je razstrupljanje?

Razstrupljanje je znano tudi kot detoksikacija ali detox – telo očisti strupenih toksinov, ki se jih je v današnjem sodobnem življenju težko izogniti. Vaše počutje bo zelo dobro, polno energije in vitalnosti. Vendar pa boste morali razstrupljevalni program večkrat in redno ponavljati, saj rezultati niso vidni v prvih fazah, sploh če živite precej stresno in toksinom izpostavljeno življenje.

Kaj je detox prehrana?

Detox prehrana vključuje izbor (super) živil, ki spodbujajo odstranjevanje škodljivih kemikalij, strupenih toksinov in odvečnih maščobnih celic iz telesa. Vse to preprečuje, da bi se strupene snovi kopičile v naših jetrih ter s tem privedle do neravnovesja v telesu, ki vodi do številnih bolezni. Detox prehrana razbremeni naš prebavni sistem, hkrati pa nas oskrbi z vsemi hranilnimi snovmi, ki izrecno podpirajo in pospešujejo naravni proces čiščenja, vključno z vitamini, encimi, minerali, antioksidanti, klorofilom, beljakovinami in vlakninami. Po razstrupljevalnem obdobju se boste počutili popolnoma prerojeni, z vidno zdravo poltjo in povečano ravnjo energije. Detox igra pomembno vlogo tudi pri prekomerni telesni teži ter kopičenju odvečne maščobe in lahko poveča življensko dobo za 20 do 30 odstotkov.

Top 3 superživila za razstrupljanje:

  • JEČMENOVA TRAVA je hranljivo živilo, ki je najbolj znano po svojih alkalnih in antioksidativnih lastnostih. Je bogat in uravnotežen vir vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov. Vsebuje veliko klorofila (»rastlinske krvi«), ki je naravno razstrupljevalno sredstvo ter pomembne naravne vlaknine in antioksidante. Ječmenova trava je polna hranljivih snovi in ne vsebuje glutena, saj se ves gluten nahaja v ječmenovem zrnu. Zaradi tega je ječmenova trava varno živilo za ljudi, ki ne prenesejo glutena.
  • KLORELA je zelena enocelična sladkovodna alga, ki raste v jezerih in ribnikih. Kot eno najboljših super živil za razstrupljanje, ima klorela skoraj desetkrat več klorofila od podobnega zelenja, kot so pšenična trava, ječmen ali alfalfa. Pravzaprav izvira ime klorela iz njene visoke vsebnosti klorofila, pomembne hranljive snovi, ki čisti telo. Klorela iz krvi odnaša prebavljene snovi, saj zaradi svoje nitkaste sestave veže nase težke kovine in toksine, ki se nabirajo v krvi. Čist krvni pretok z obilo rdečih krvničk, ki prenašajo kisik, je bistvenega pomena za pravilno delovanje našega telesa.
  • HIMALAJSKA SOL vsebuje vse minerale in mikroelemente, iz katerih je zgrajeno naše telo. Na njeno pomembnost kažejo tudi zgodovinska dejstva, ko je bila sol že pred nekaj tisoč letji predmet menjave in plačila, saj je človeštvo z njo lahko preživelo. Latinska beseda sol označuje sonce, torej ima ta dragoceni element lastnosti sončne energije, ki ustvarja in ohranja življenje. Himalajska sol za dobro prebavo in ugoden začetek dneva zjutraj na tešče spijemo kozarec vode, v kateri raztopimo žličko pripravljene slanice. Nasičena raztopina je koristna tudi za kožo, saj jo pomlajuje, ji vrača prožnost, odpravlja gube in čisti pore. Himalajska sol kot kopel lahko slanico uporabljamo za izpiranje sinusov, za vlaženje suhih oči in za razstrupljanje telesa. Koristna je tudi za rehidracijo, posebej za športnike, ki hitro izgubljajo vodo, ter za različne maske in obloge.

Ječmenova trava v prahu Bio (Nova Zelandija)

prehransko dopolnilo

Superživilo bogato z mikrohranili!
  • 100% ekološka pridelava
  • Vir mineralov
  • Vir železa, magnezija, kalcija in vitamina C
  • Ima vlogo pri delovanju imunskega sistema
  • Vir prehranskih vlaknin
125g | za 30 dni
14,69 
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36