Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Superživila za sijočo kožo

Pravijo, da se način prehranjevanja odraža na naši koži, kar popolnoma drži. Zdravje kože se začne od znotraj. Mnogi ljudje se pri težavah s kožo obrnejo na razna čistilna sredstava, tonike, hidratante..a vse to jim nudi le začasno rešitev, če v telo še vedno vnašajo strupene snovi.

Super živila so polna hranilnih snovi in so odlična tudi za nego naše kože od zunaj in znotraj. Poglejmo, katera so ta superživila:

 

Camu camu

Super hrana camu camu je sadje iz Južne Amerike, ki vsebuje največjo količino vitamina C, kot kateri koli drugi vir hrane. Vsebuje 23 -krat več vitamina C, kot pomaranče. Vitamin C je bistvenega pomena za proizvodnjo kolagena in elastana, ki sta pomembna za zdravje kožein pri celjenju ran. Prav tako kožo ščitita pred poškodbami sonca in ostalimi dejavniki, ki prispevajo k starnju kože. Vitamin C nas ščiti pred prostimi radikali (poškodovanimi celicami), deluje protivnetno in skrbi za zdravje imusnkega sistema. Camu camu ima blag okus po citrusih in se lahko dodaja v razne sokove, napitke, jogurte, sladice itd.

 

Chia semena

Ta mala zrna so polna vlaknin in omega 3 maščobnih kislin. So odličen dodatek k prehrani in veliko pripomorejo k zdravju naše kože. Chia semena zagotavljajo 9-krat več omega-3 kot losos. Omega 3 maščobne kisline ohranjajo našo kožo voljno in mehko ter jo ščitijo pred vnetji in poškodbami. Večina od nas zaužije premalo zdravih maščob. Chia semena vsebujejo 2-krat toliko vlaknin kot oves. Vlaknine ohranjajo zdrav prebavni sistem in pomagajo iz telesa odstraniti vse odpadke in toksine čez prebavni trakt. To super živilo lahko vsak dan dodamo v napitke, solate, slaščice itd.

 

Klorofil

Klorofil neguje in varuje našo kožo od zunaj in znotraj. Poln je vitaminov in mineralov ter ima čistilne lastnosti, ki pomagajo iz telesa odpraviti težke kovine in toksine. Varuje rdeče krvne celice in izboljšuje cirkulacijo. Ima alkalni učinek na telo in zmanjšuje vnetja. Vse te lastnosti odlično prispevajo k zdravju kože! Klorofil najdemo v vseh živih rastlinah, največ pa ga vsebuje alga klorela.

 

Kokosovo olje

To super živilo se dejansko lahko uporablja od zunaj in znotraj. Kokosovo olje vsebuje veliko vitamina A in C, kalcija in železa. Tradicionalno se uporablja za zdravljenje mnogih kožnih bolezni, saj vsebuje zdrave maščobe ter lavrinsko kislino, ki ima protibakterijsko, protiglivično in protivirusno delovanje. Odlično je za aknasto kožo.

Kokosovo olje se lahko uporablja neposredno na koži in jo pusti mehko ter gladko. Lahko pa se dodaja tudi k prehrani ter odlično nadomesti vse ostale maščobe in olja. Je toplotno stabilno zaradi česar je primereno za kuhanje pri visokih tempereaturah, kot je cvrtje. Zaradi svoje stabilnosti počasi oksidira in je odporen proti žarkosti, zato ima rok trajanja do dveh let.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18