Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Tine Urnaut

Tine Urnaut je vrhunski odbojkar, ki je osvojil naslov svetovnega prvaka v odbojki na mivki v mladinski kategoriji, v dvoranski odbojki pa s Slovensko člansko reprezentanco naslov evropskega podprvaka. Pohvali se lahko tudi z bronasto medaljo na svetovnem dvoranskem klubskem prvenstvu in na evropskem mladinskem prvenstvu na mivki.

Tine se z odbojko ukvarja že dve desetletji, je kapetan odbojkarske reprezentance Slovenije in član prvoligaške odbojkarske ekipe Modena volley iz Italije.

Odbojkarsko kariero je začel pri Odbojkarskemu klubu Fužinar na Ravnah na Koroškem in s petnajstimi leti zaigral v članski ekipi, ki je nastopala v 1. slovenski odbojkarski ligi.

 

Z Autocommerce Bled je zmagal na Evropskem pokalnem tekmovanju Top Teams 2007, dvakrat postal državni in pokalni prvak Slovenije ter zmagovalec srednjeevropske lige Mevza. Osvojil je državno in pokalno prvenstvo Grčije z ekipo Olimpiakosa in Superpokal Italije z ekipo Piacenze.

Z državno reprezentanco, v kateri je prvič nastopil star 16 let in je njen kapetan že deseto leto, je osvojil bronasto medaljo na Mediteranskih igra, zmagal Evropsko ligo in osvojili srebrno medaljo na Evropskem prvenstvu ter prejel priznanje za najboljšega sprejemalca prvenstva. Leta 2017 je z reprezentanco zmagal v drugi skupini svetovne lige, leta 2018 pa na premiernem nastopu Slovenije na svetovnem prvenstvu dosegel 9. mesto.

Z ekipo Trentino volley iz Italije je 2016 osvojil srebrno medaljo v Evropski ligi prvakov ter bil izbran v najboljšo šesterko. Na svetovnem klubskem prvenstvu je s Trentinom osvojil 3. mesto. Evropska odbojkarska federacija – CEV mu je podelila priznanje za najboljšega mladega odbojkarja.

Leta 2016 in 2017 je bil izbran za najboljšega slovenskega odbojkarja.

Poleg športa je bil uspešen tudi pri študiju. Leta 2003 je prejel nagrado Roka Petroviča za odličen uspeh in vrhunski športni rezultat, leta 2015 pa uspešno diplomiral na Fakulteti za šport in postal univ. dipl. profesor športne vzgoje.

Je organizator odbojkarskega kampa za mlade, ki se ga letno udeleži 80 otrok.

Kot poklicni športnik ima izjemno fizično naporne treninge, ki jih lahko uspešno opravi le s skrbno načrtovano zdravo prehrano in zdravim življenjskim slogom. Zaradi laktozne intolerance in brezglutenske prehrane želi z izdelki Nutrislim zagotoviti dovolj potrebnih hranil in ustreznih proteinov ter pospešiti regeneracijo.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18