Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Zgodbe in mnenja naših uporabnikov v letu 2021

Pri Nature’s Finest si zato že več kot 10 let prizadevamo za ponujanje naravnih rešitev za vse, ki želijo z zdravim načinom življenja premagati težave in neprijetnosti, s katerimi se srečujejo. 

 

Vsak mora nekje začeti – naša naloga pa je, da vam olajšamo prve korake! Zahvaljujemo se vam za vse vaše zgodbe, mnenja in pozitvne misli, ki ste jih bili pripravljeni deliti z nami. Ste naša največja inspiracija in navdih!

NIVES OREŠNIK

Hair Vitamins

“Moj aktiven in zdrav življenjski slog se zelo dobro dopolnjuje z zdravimi prehranskimi izdelki Nature’s Finest. Za uspešno premagovanje vseh športnih, poslovnih in življenjskih izzivov, pozitiven pogled na svet, ter dobro počutje v svoji koži je zdrava prehrana že več let ena izmed mojih prioritet, ki je postala navada in užitek ob enem.”


CINDY SABOLČEC

Zdrav zajtrk

“Natures Finest izdelke uporabljam že več kot leto dni in v tem času so postali nepogrešljiva stalnica v mojem vsakdanjem življenju. Preizkusila sem že marsikateri izdelek iz njihove ponudbe, moji najljubši pa so: rastlinski riževi napitki v prahu, ki jih uporabljam namesto običajnega mleka, agavin sirup in veganski proteini s katerimi si naredim jutranji smoothie, ovseno bio čokoladno kašo s katero si pripravim moj najljubši zajtrk in matcha chai latte za zdrav popoldanski napitek.”

GABRIELA ŠLAJSOVA

Kolagen Skin Care

“Z izdelki naturesfinest sem izredno zadovoljna, največji učinek vidim pri Bio Detox izdelku, ker se po enem mesecu uporabe počutim res lažje in opazim občutno izgubo trebušne maščobe, zato ta izdelek vsekakor priporočam. Zelo sem vesela, da delam z blagovno znamko in uporabljam njihove izdelke, ki resnično delujejo in mi pomagajo.”


EVA SUŠIN

Zdravi in okusni recepti

“Z veseljem se vračam k vam, ker imate res top izdelke in tudi odnos do strank. 💚

Vaše izdelke uporabljam na dnevni ravni in jih enostavno obožujem. Ogromno mi pomenijo naravne in ekološke sestavine, kar mi Nature’s Finest lahko zagotovi. Izdelki so res kakovostni in okusni, dostava hitra, redno pa nas razvajate tudi s popusti in recepti. Skratka super ste!”


PETRA ČUTUK

Golden Curcuma latte

“Nature’s finest izdelke že vrsto let uporabljam kot prehranska dopolnila, saj sem z njihovo kakovostjo prezadovoljna. Zelo sem pozorna na to, kaj vnašam v svoje telo in prav zato sem velika oboževalka podjetja Nature’s finest, ker so izdelki naravni, brez belega sladkorja, brez umetnih barvil in veliko izdelkov je veganskih kar meni kot veganki to zelo veliko pomeni. Čutim spremembe v telesu, imam več energije in močnejši imunski sistem, ker uporabljam NF izdelke vsak dan.”

ANDREI LENART

Paket zdrava jetra

“Sem filmski igralec in navdušenec nad zdravim in aktivnim življenskim slogom. Nastopam tako v domačih kot tudi tujih filmih in serijah. Pogosto posodim glas tudi kakšnemu risanemu junaku. Snemanja, avdicije, vaje,… Od jutra do večera. Nenehno sem v pogonu. Ob natrpanem in vedno spreminjajočem se urniku se trudim z redno telesno aktivnostjo in zdravo prehrano, kar najbolj zdravo živeti. Pri tem mi zelo pomagajo izdelki Nature’s Finest. Z njimi lažje vzdržujem visok nivo energije skozi celoten dan in poskrbim, da v telo vnesem vsa potrebna hranila v kar najbolj kvalitetni obliki.”

PATRICIJA LEVSTEK

Beauty Hyaluron

“Sodelovanje z Nature`s finest je bilo zabavno in ustvarjalno. Ekipa poskrbi za udobno okolje, v katerem lahko si to kar si, hkrati pa uspe jasno skomunicirati kaj želi. Naš skupni čas bi poimenovala prijetno ustvarjanje za dobrobit vseh vključenih. Z veseljem se še vrnem v njihovo družbo.”

NUŠA ROJS

Paket zdrava jetra

“Že eno leto je odkar sem se spoznala z izdelki Nature’s Finest. Moja pomočnika za zdrava jetra sta Bio detox in Liver cleanse. Čeprav sem kar športno aktivna in si večina obrokov skuham doma sama ter pazim, da se prehranjujem zdravo in raznoliko se tudi večkrat prepustim razvadam. In imam obdobja, ko motivacija pade, ko opazim slabšo kožo ipd. takrat vem, da je čas, da ponovno uporabim paket za zdrava jetra. Jaz res čutim svoje telo in vsako manjšo spremembo. Dajte tudi vi prisluhnit svojemu telesu in mu dajte kar potrebuje.”

MAFALDA CORREIA

Arašidovo maslo

“Vesela sem, da sem del te ekipe, izdelki, ki sem jih imel priložnost preizkusiti, so mi bili všeč in sem z njimi zelo zadovoljna. Storitev dostave izdelkov je odlična in zelo hitra. Odzivnost ekipe je hitra, kar olajša tudi komunikacijo z blagovno znamko.”


FILIPA CALDEIRA

Hair Vitamins

“Z veseljem sodelujem z vami! Podjetje z zgodbo in naravnimi rešitvami, ki jih 100% podpiram in vedno pomagam. Izdelki so neverjetni in všeč mi je bilo vse, kar sem poskusila.”

ANA RITONJA

Golden Curcuma latte

“Uporabljam kar nekaj Nature’s Finest izdelko. Najljubši mi je Curcuma latte, redno pijem vsak dan z mlekom že pol leta…nimam vec nadleznega kaslja, ki sem ga imela vsako leto pozimi cel mesec dni, polna energije…👍”

ANETA VYBIRALOVA

Beauty Kolagen

“Že nekaj časa sodelujem z Nature’s finest in se ne morem pritoževati nad ničemer! Izdelki so odlični, predvsem okus! Izdelke sem priporočil družini in prijateljem in so zelo zadovoljni in navdušeni nad obsežno ponudbo, ki ni namenjena samo odraslim, ampak tudi otrokom.”

ANNA KLARIĆ

Kolagen Skin Care

“Nature’s Finest ima vedno odlične ponudbe, predvsem pa sem zadovoljna s hitro dostavo in njihovim odnosom do strank. Kolgen Skin Care porabljam že nekaj mesecev. Pijem ga vsako jutro na tešče. Koža sveža, lasje skoraj nehali izpadati, okus izdelka dober, lahko rečem samo top in pohvala.”

TIMEA SAJBEN

Zdrav zajtrk

“Zelo rada delam z vami! Obožujem izdelke. So edinstveni, učinkoviti in zadovoljijo skoraj vse potrebe. Zlahka se raztopijo in imajo zelo prijeten okus. Vedno z veseljem med prvimi preizkusim izdelke, zato jih vsekakor priporočam vsem svojim domačim, prijateljem in sledilcem.”

MONIKA GRAJ

OK! Memory

“Hvala Nature’s finest!

Vsako dopoldne, pred zahtevnejšim delom ali učenjem spijem OK! Memory napitek. Zelo bi pohvalila, uporabljam že en mesec, delo je postalo lažje, moje misli bolj tekoče, in sprejmanje informacij bolj razumljivo. Bomba!”

ELIŠKA CEMPIRKOVA

Matcha Chai latte

“Pozitivno presenečena! Nisem si mislila, da bom lahko svojo jutranjo kavo zamenjala, ampak moram priznat, da se po Matcha latte počutim veliko bolje. Naročila jo bom še četrtič, skupaj z ostalimi NF izdelki, ki jih obožujem!”

TAJA HROVAT

Paket zdrava jetra

“Poskusila sem paket Zdrava jetra paket in je res top, pa se meni je dobrega okusa, sploh če dodam še svež pomarančni sok. Vsi, ki razmišljate bi nebi narocil/a narocite rezultati so po nekje 20 dneh uporabe več kot fantastični… ni ga izdelka, ki pride blizu… tudi spanec se mi je zboljsal itd… Ravno včeraj sem kupila novega in še malo več dodatkov, ki sva jih z gospo po telefonu skrbno izbrale. Hvala vam💚”

NEŽA BATAGELJ

Hair Vitamins

“Evo tudi sama želim povedati svoje mnenje o vaših izdelkih… Res je, da sem vitamine za lase dobila v dar, saj ze vec nisem vedela kako in na kakšen način si naj izboljšam lasišče… Rezultati so bili vidni po 1 mesecu uporabe in to v 100% izboljšavi…vidno se je zmanjsalo izpadanje las, vidna je bla celo zgostitev las, lasišče ni vec mastno… Tako da jaz ga priporocam… Top zadeva!”

MANJA MARGON

Matcha Chai latte

“Poleg ostalih Nature’s Finest izdelkov, ki jih uporabljam bi izpostavila Matcho latte. Priporočila bi vsem, ki se po kavi počutijo slabo in želijo naravno dvigniti energijo. Jaz si napitek pripravim z vodo in spenjenim mlekom. Spremembo sem opazila predvsem v službi, kjer se lažje koncentriram in splošno občutim boljše počutje.”

KAJA KASTELIC

Pink latte Kolagen

“Res moram pohvaliti izdelke @naturesfinest! Pink latte napitek je top izdelek z odličnim okusom, pa še roza barva je zelo privlačna. Res super ideja glede izdelka z dodatkom kolagena in hialuronske kisline, kolagen že tako uporabljam vsak dan ter tako skrbim za zdravje svoje kože. “

DARJA PUGELJ

Paket zdrava jetra

“Zaključila sem 3 mesečni program in ga podaljšala še za en mesec…počutje je odlično! Ne gre se mi tukaj toliko za izgubo kilogramov, ampak toliko bolj za počutje…izginili so simptomi, ki so mi res povzročali precej težav…napihnjenost, napet trebuh že navsezgodaj, kronicna utrujenost… Precej se je izboljšala kvaliteta mojega življenja. To mi je edini cilj in sem ga uspešno dosegam! Hvala vam! 😊”

MOJCA VITEZ

Kolagen Skin Care

“Top izdelek, koristim že 5 škatlo. V kombinaciji z MSM-jem v prahu je občutno izboljšanje polnosti kože, mozolji izginejo, hidracija kože je večja. Najboljši kolagen na trgu. Kupila sem ga v akciji in dobila tri. Upam, da ga bom čez mesec dni lahko kupila po isti ceni kot ta zadnji nakup. Aja okus, njammmi.”

 

ANA MEKE

Paket Zdrava jetra

“Ob rednem pitju teh dveh izelkov imam super prabavo. Sicer okus ni ravno najboljši, zato priporočam mešanje napitkov z limoninim ali pomarančnim sokom. Nekje 2 meseca nazaj sem pričela z Detox in Liver Cleanse kuro. Najprej se spremembe opazijo na prebavi in kasneje absolutno na koži. Priporočam vsem!”

 

TIA BONE

Hair Vitamins

“Za vse, ki ste podvomili… še sama skoraj je morem verjeti, da sem dejansko nasla nekaj, kar res deluje! En mesec in ze vidim, da so mi lasje kar precej zrastli… Sem mislila, da nikoli ne bom mogla imet dolgih las, ker se mi sproti prevec cepijo, pa sem zdaj nasla resitev. Res priporočam NF izdelke, so kvalitetni in odličnega okusa.”

 

LILI ČADEŽ

OK!Stress

“Z napitkom proti stresu sem izredno zadovoljna. Ko delam se včasih težko zberem in ker vedno prisegam na naravne rešitve, mi izdelek OK! Stress zares odgovarja. “

TEA ZADRAVEC

Pink latte Kolagen

“Waaw, ko sem poskusila Pink late, nisem pričakovala tako dobrega okusa po vaniliji in kokosu. Res vrhunsko, čisto sem presenečena. Poleg tega pa zraven nadomestm še izgubljen kolagen in poskrbim za zdravo kožo.”

 

SARA PIŽMOHT

OK!FatBurn

“OK!FatBurn je odlična rešitev za oblikovanje telesa, pa sploh ne rabiš spremenit prehrane pa vseeno deluje. Jaz zelo rada tudi malo športam, tako da so učinki še toliko boljši. Vse pohvale Natures Finest za tako dober izdelek.”

 

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18