V današnjem času je skrb za kožo nujna vsakodnevna rutina. To je predvsem posledica nenehne izpostavljenosti soncu, uživanja alkohola, kajenja, hormonskega neravnovesja in... Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom | Nutrisslim
skrij vrstico

BACK TO COLLEGE >> NORI POPUSTI DO -40%

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Sign in
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom

V današnjem času je skrb za kožo nujna vsakodnevna rutina. To je predvsem posledica nenehne izpostavljenosti soncu, uživanja alkohola, kajenja, hormonskega neravnovesja in vnetnih procesov, ki povzročijo številne težave s kožo.

Kaj sploh je hiperpigmentacija?

Preprosto povedano, hiperpigmentacija je, ko naše telo proizvaja prekomerne količine melanina. To vključuje rdečico in vnetje in se lahko zgodi na katerem koli delu telesa. Prizadene vse tipe kože in jo povzročijo akne, genetika, spremembe hormonov in fizične poškodbe kože. Vrste hiperpigmentacije so starostne pege, melazma in post-vnetno hiperpigmentacija.

Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom

Številni iščejo hitre rešitve in si želijo zdravljenja po naravni poti. Izraza - hitra in naravna rešitev - običajno ne gresta skupaj, zato vedno stremimo k motu »preventiva je vedno boljša kot zdravljenje«. Proti hiperpigmentaciji se lahko v prvi vrsti borimo že z uživanjem določenih živil.  Napitek, z odlično kombinacijo fitokemikalij je izvrstno sredstvo proti staranju kože in pigmentnim madežem.

Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom

Potrebujemo samo 4 sestavine z naravnimi učinkovinami – ananas, matcho v prahu, ingver v prahu in metine liste.

Ananas je bogat z vitaminom C in vitaminom E, ki ju potrebujemo za čvrsto in elastično kožo. Encimi, ki jih najdemo v ananasu, lahko izločijo odmrle kožne celice in zmanjšajo pojav ogrcev, idealen je tudi za vse, ki se borijo z obstojnimi aknami. Če govorimo o rešitvah, je ananas naravno protivnetno sredstvo. To odlično sadje, ko se pojavijo neželene lise, pomagalo zmanjšati rdečico in otekanje. V bistvu je odgovor na vse naše sanje o negi kože.

Ingver v prahu pomaga pri pogostih težavah s kožo obraza, za katere si na skrivaj želimo, da jih ne bi imeli - kot so ogromne, obilne pore in mastna, sijoča polt. V vsaj eni študiji so poročali, da zdravilna azijska rastlina ingver v prahu, izboljša strukturo kože žensk, ki so imele z njo težave. Antioksidanti v ingverju lahko pomagajo izboljšati videz in celo obnoviti kožo.

S pitjem Matche v prahu zaužijemo liste zelenega čaja in ne zgolj ekstraktov, kot pri drugih oblikah čaja. Zato je matcha najmočnejša oblika zelenega čaja, ter zaradi odsotnosti listnih ven in stebelc tudi najkakovostnejša. Matcha vsebuje kar 10,5 g/ 100g katehina. Poleg tega je tudi bogat vir C vitamina. Katehin je polifenol, in je sekundarni metabolit mnogih rastlin. Poleg tega, da izboljša naš imunski sistem, je Matcha v prahu prava zakladnica antioksidativnih učinkov. Visoka vsebnosti antioksidantov nas zaščiti pred škodljivimi prostimi radikali, kateri povzročajo staranje kože. Pred njimi se težko zavarujemo, vendar lahko poskrbimo, da z izbranimi sestavinami v svoje telo vnesemo večje količine antioksidantov.

Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom

Pripravite si okusen, preprost in zdrav napitek proti hiperpiigmentaciji!

SESTAVINE

POSTOPEK

Vse sestavine damo v mešalnik in zmiksamo do gladke teksture. Napitek okrasimo z ananasom in metini listi in postrežemo.

 

Matcha & Ginger Smoothie from Nature's Finest on Vimeo.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics