Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Znebite se hiperpigmentacije s preprostim napitkom

V današnjem času je skrb za kožo nujna vsakodnevna rutina. To je predvsem posledica nenehne izpostavljenosti soncu, uživanja alkohola, kajenja, hormonskega neravnovesja in vnetnih procesov, ki povzročijo številne težave s kožo.

Kaj sploh je hiperpigmentacija?

Preprosto povedano, hiperpigmentacija je, ko naše telo proizvaja prekomerne količine melanina. To vključuje rdečico in vnetje in se lahko zgodi na katerem koli delu telesa. Prizadene vse tipe kože in jo povzročijo akne, genetika, spremembe hormonov in fizične poškodbe kože. Vrste hiperpigmentacije so starostne pege, melazma in post-vnetno hiperpigmentacija.

Številni iščejo hitre rešitve in si želijo zdravljenja po naravni poti. Izraza – hitra in naravna rešitev – običajno ne gresta skupaj, zato vedno stremimo k motu »preventiva je vedno boljša kot zdravljenje«. Proti hiperpigmentaciji se lahko v prvi vrsti borimo že z uživanjem določenih živil. Napitek, z odlično kombinacijo fitokemikalij je izvrstno sredstvo proti staranju kože in pigmentnim madežem.

Potrebujemo samo 4 sestavine z naravnimi učinkovinami – ananas, matcho v prahu, ingver v prahu in metine liste.

  • Ananas je bogat z vitaminom C in vitaminom E, ki ju potrebujemo za čvrsto in elastično kožo. Encimi, ki jih najdemo v ananasu, lahko izločijo odmrle kožne celice in zmanjšajo pojav ogrcev, idealen je tudi za vse, ki se borijo z obstojnimi aknami. Če govorimo o rešitvah, je ananas naravno protivnetno sredstvo. To odlično sadje, ko se pojavijo neželene lise, pomagalo zmanjšati rdečico in otekanje. V bistvu je odgovor na vse naše sanje o negi kože.
  • Ingver v prahu pomaga pri pogostih težavah s kožo obraza, za katere si na skrivaj želimo, da jih ne bi imeli – kot so ogromne, obilne pore in mastna, sijoča polt. V vsaj eni študiji so poročali, da zdravilna azijska rastlina ingver v prahu, izboljša strukturo kože žensk, ki so imele z njo težave. Antioksidanti v ingverju lahko pomagajo izboljšati videz in celo obnoviti kožo.
  • Matcho v prahu, s katero zaužijemo liste zelenega čaja in ne zgolj ekstraktov, kot pri drugih oblikah čaja. Zato je matcha najmočnejša oblika zelenega čaja, ter zaradi odsotnosti listnih ven in stebelc tudi najkakovostnejša. Matcha vsebuje kar 10,5 g/ 100g katehina. Poleg tega je tudi bogat vir C vitamina. Katehin je polifenol, in je sekundarni metabolit mnogih rastlin. Poleg tega, da izboljša naš imunski sistem, je Matcha v prahu prava zakladnica antioksidativnih učinkov. Visoka vsebnosti antioksidantov nas zaščiti pred škodljivimi prostimi radikali, kateri povzročajo staranje kože. Pred njimi se težko zavarujemo, vendar lahko poskrbimo, da z izbranimi sestavinami v svoje telo vnesemo večje količine antioksidantov.

Matcha v prahu Bio

Zmleti listi zelenega čaja

7,99 

Pripravite si okusen, preprost in zdrav napitek proti hiperpigmentaciji!

SESTAVINE

POSTOPEK

Vse sestavine damo v mešalnik in zmiksamo do gladke teksture. Napitek okrasimo z ananasom in metini listi in postrežemo.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18