Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE “BLACK FRIDAY”

PROSIMO, PREBERITE SPLOŠNE POGOJE SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI.

 1. Organizator

Sodelovanje v nagradni igri Nature’s finest (v nadaljevanju nagradna igra) poteka v organizaciji podjetja Nutrisslim d.o.o., Podmsreka 5L, 1356 Dobrova.

 1. Posredovanje podatkov

Sodelovanje v nagradni igri ni na nikakršen način povezano s podjetjem Facebook Ireland, Ltd. Podatki in informacije, ki jih zahteva organizator, ne bodo posredovani podjetju Facebook Ireland, Ltd.

 1. Privolitev

S sodelovanjem v nagradni igri  se strinjate s z uporabo vaših zahtevanih osebnih podatkov – imena in priimka za namene izvedbe nagradne igre (izbor in žreb nagrajencev, obveščanje in objava nagrajencev),

POMEMBNO: Nutrisslim d.o.o., Podmsreka 5L, 1356 Dobrova zbira vaše osebne podatke z namenom izvedbe nagradne igre (ime in priimek). Privolitev lahko prekličete preko elektronskega naslova [email protected]

 1. Namen

Namen nagradne igre je promocija podjetja Nutrisslim d.o.o. in izvajanje trženjskega komuniciranja organizatorja, promocija blagovnih znamk organizatorja in pridobivanje kontaktov na področju Republike Slovenije.

 1. Trajanje

Nagradna igra poteka na socialnih omrežjih strani Nature’s finest Slovenija, in sicer v objavi dne 24. 11.  2021 in traja do 10.12. 2021.

 1. Potek nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki imajo v času trajanja nagradne igre stalno prebivališče v Republiki Sloveniji in so starejše od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri organizatorju in njihovi ožji družinski člani. Sodelujoči v nagradni igri mora biti resnična oseba. Lažne osebe in profili sodelujočih v nagradni igri ne smejo sodelovati oz. jih bo organizator izključil. Sodelujoči lahko kadar koli do zaključka nagradne igre prekliče sodelovanje v njem na način, da pošlje zahtevek o preklicu na e-poštni naslov

7.Nagrade in nagrajenci

Posameznik v nagradni igri sodeluje tako, da v času trajanja nagradne igre na Facebooku ali Instagramu sledi navodilom, ki so zapisane v objavi. Nagrada se podeli naključnemu izžrebancu, ki se izžreba izmed vseh sodelujočih, ki bodo na vseh spletnih straneh sodelovali v nagradni igri.

 1. Nagrade

Organizator bo v okviru te nagradne igre podelil: 4x paket za jeklen imunski sistem

Nagrade ni mogoče zamenjati za denar ali drugo nagrado. Nagrade niso prenosljive na tretje osebe.

 1. Nagrajenci

Žrebanje nagrajenca bo potekalo na naslovu organizatorja ali na drugem naslovu po izboru organizatorja ter pod nadzorom komisije.

Žrebanje nagrajenca iz e-bobna za žreb bo iz celotne množice sodelujočih naključno izvedel računalniški sistem.

Nagrajenec bodo o nagradi obveščen preko zasebnega sporočila na Facebooku in Instagramu, prav tako bo objavljen na Facebook in Instagram strani Nature’s finest Slovenija z dnem 10.12. 2021.

Nagrajenec zase izrecno dovoljuje objavo svojega imena in priimka na družbenih omrežjih, v e-poštnih sporočilih organizatorja, ki bodo namenjena obveščanju javnosti o rezultatih nagradne igre, prav tako dovoljuje objavo svojega imena in priimka na časovnici Facebook in Instagram strani Nature’s finest Slovenija, za kar od organizatorja ne bo zahteval plačila ali odškodnine. V kolikor se nagrajenec v 15-ih dneh od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne bo odzval in organizatorju ne bo posredoval vseh zahtevanih podatkov se nagrada ne bo podelila, organizator pa bo izžrebal novega nagrajenca.

 1. Splošno o nagradi in nagrajencu

Organizator oziroma komisija bo nagrajenca preverila, če so sodelovali v skladu s temi pravili. V primeru, da nagrajenec krši ta pravila oziroma ne izpolnjuje pogojev nagradne igre, bo nagrajenec izključen, rezultat žreba pa preklican, organizator pa po lastni presoji bodisi žreb ponovi in nagrado podeli izžrebanemu sodelujočemu, ki bo do nagrade upravičen, bodisi žreba ne ponovi in nagrade ne podeli.

Nagrada ni izplačljiva v gotovini ali drugi denarni obliki in ni prenosljiva na tretjo osebo, prav tako ni možna meljava nagrade.

Organizator ima pravico zahtevati, da nagrajenec v določenem roku in na zahtevan način v popolnosti izkaže svojo identiteto. V primeru, da nagrajenec tega noče ali ne uspe storiti, izgubi pravico do nagrade, organizator pa ga lahko trajno izključi. V tem primeru se ta nagrada ne podeli.

Sodelujoči so seznanjeni z možnostjo osvojitve nagrade, ki je lahko predmet obdavčitve po Zakonu o dohodnini. Akontacijo za dohodnino za nagrado obračuna in plača organizator, nagrajenec pa je kot zavezanec za plačilo dohodnine (2. odst. 35. člena Zakona o davčnem postopku) dolžan organizatorju pisno predložiti pravilne in natančne osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, davčno izpostavo, svojo davčno številko, morebitne druge predpisane podatke), in sicer najkasneje v roku 14 dni od prejema obvestila o prevzemu nagrade (ali v drugem roku, ki bo naveden v obvestilu). Predložitev vseh navedenih in drugih predpisanih podatkov je pogoj za prevzem nagrade. Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne posreduje v zahtevanem oziroma predpisanem roku in obsegu, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade, organizator pa ga lahko izključi. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovanjekateregakoli osebnega podatka) prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil do nagrajenca.

 1. Obdavčitev nagrade

Nagrada v tej nagradni igri ni predmet obdavčitve.

 1. Škoda in višja sila

V primeru okoliščin, na katere organizatorji ne morejo vplivati (višja sila), lahko organizatorji odpovedo nagradno igro. O tem morajo obvestiti sodelujoče preko Facebook strani Nature’s finest Slovenija, in če je to potrebno, tudi na druge načine. V takšnem primeru sodelujočim ne odgovarjajo za nastalo škodo. Odločitev organizatorja o vseh vprašanjih v zvezi z nagradno igro oziroma uporabo pravil je dokončna in velja za vse sodelujoče.

 1. Reševanje sporov

Vse pritožbe in reklamacije rešuje organizator in se pošljejo na na e-poštni naslov [email protected]. V primeru utemeljenih pritožb se organizator zavezuje, da jih bo odpravil v čim krajšem času in o tem obvestil sodelujočega oziroma po potrebi tudi druge udeležence. Za pravna razmerja med organizatorjem ter sodelujočimi in drugimi osebami se uporablja pravo Republike Slovenije. V primeru morebitnih sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je pristojno stvarno pristojno sodišče Republike Slovenije po vsakokratnem sedežu organizatorja.

 1. Objava pravil

Ti splošni pogoji in pravila nagradne igre so objavljeni na spletni strani Nature’s finest Slovenija.

Datum objave: 24. november 2021

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-62%
Matcha Chai latte*

Naravna alternativa kavi

12,90  4,91 
-70%
OK!Digestion*

Učinkovita formula za obnovo naravnega ravnovesja mikroflore

25,95  7,79 
-50%
Detox Anti-Age*

Formula 2-v-1 za lepotno razstrupljanje, ki pomaga očistiti telo in preprečiti oksidativne poškodbe celic

25,90  12,95