skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Naložba v našo prihodnost!

 

UDELEŽBA NA MEDNARODNEM SEJMU BIOFACH, NEMČIJE 2019

Termin sejma: 12.2. do 16.2.2019

 

Sejem Biofach je bil vrhunski dogodek na katerem smo se srečali z vsemi obstoječimi in novimi potencialnimi dobavitelji in kupci naših izdelkov.  Sejem predstavlja kot izjemno priložnost za izmenjavo znanja in izkušenj ter pridobivanje novih prodajnih kontaktov za naše podjetje ogromno dodano vrednost pri poslovanju na mednarodnem trgu.

Naložbo sofinancira Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podjetje Nutrisslim je bilo izbrano na razpisu za Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2019. Prejeta nepovratna sredstva v višini 6.877,75 eur so bila porabljena za predstavitev na mednarodnem sejmu ekološke prehrane Biofach v Nemčiji.

Namen javnega razpisa je uspešno uveljavljanje mikro, malih in srednjih podjetji (v nadaljevanju MSP) na tujih trgih ter zvišanje stopnje internacionalizacije podjetij.

Cilj javnega razpisa za naše podjetje je podpreti sejemske nastope v tujini in tako pridobiti večjo mednarodno razpoznavnost. S podporo dejavnosti na specializiranih mednarodnih sejmih se bo povečala tudi rast naših čistih prihodkov od prodaje na tujem trgu in s tem bomo prispevali k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečevanje mednarodne konkurenčnosti MSP« v okviru prednostne naložbe »Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo«. 

Rezultat javnega razpisa za naše podjetje je, da si z obiski sejmov olajšamo vstop MSP na tuje trge, posledično se bo povečala prepoznavnost našega podjetja in naših izdelkov. 


Povezave: 

-       Spletna stran RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

-       Spirit Slovenija

-       Evropska unija,  Evropski sklad za regionalni razvoj

 

Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022«:
Promoviranje zdrave prehrane skozi digitalizirano vsebino in elektronsko poslovanje

Podjetje Nutrisslim d.o.o. je na javnem razpisu za »Javni razpis za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019-2022 »E-POSLOVANJE 2019-2022« uspešno pridobil sofinanciranje za projekt operacije »Promoviranje zdrave prehrane skozi digitalizirano vsebino in elektronsko poslovanje«.

Cilj javnega razpisa z vidika Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike je z vzpostavitvijo ali nadgradnjo elektronskega poslovanja izboljšati možnosti MSP pri vstopu oziroma širitvi poslovanja na tuje trge in tako povečati njihovo mednarodno konkurenčnost.

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja podpreti MSP, ki lahko s prevzemom elektronskega načina poslovanja lažje vstopajo v globalne verige vrednosti in na nove trge, povečajo mednarodno konkurenčnost njihovega poslovanja, izboljšajo in pospešijo interakcijo s poslovnimi partnerji v tujini, učinkoviteje pošiljajo in zbirajo informacije ter izboljšajo odnose v celotni dobavni verigi.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.siNutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics