Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Politika zasebnosti

V tej Politiki zasebnosti (v nadaljevanju politika) so zbrane vse informacije o obdelavi osebnih podatkov, ki se zbirajo pri uporabi storitev, ki jih omogočamo uporabnikom spletnega mesta naturesfinest.si ponujene prek naprav, ki vam omogočajo dostop do interneta in brskalnika, in kadar vstopite z nami s stik.

Pridržujemo si pravico, da informacije, podane v tej politiki, brez predhodne najave prilagodimo. Vsakokratna veljavna različica je objavljena na tej strani.

1. IDENTITETA IN KONTAKTNI PODATKI UPRAVLJAVCA 
  • naziv: Nutrisslim d.o.o. (v nadaljevanju NUTRISSLIM)
  • naslov: Obrtniška ulica 4, 1292 Ig
  • brezplačna telefonska številka: 080 35 31
  • e-pošta: [email protected]
2. OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

To obvestilo o varstvu osebnih podatkov velja za vse uporabnike spletnega mesta naturesfinest.si, pri čemer se lahko registrirajo le tisti uporabniki, ki so polnoletne fizične in poslovno sposobne osebe.

Registrirani uporabnik lahko dostopa, upravlja ali zavrne obdelavo osebnih podatkov v svojem profilu z uporabo uporabniških nastavitev.

Za dostop in upravljanje vaših podatkov obiščite https://www.naturesfinest.si/moj-racun/za popravke ali odgovore na druga vprašanja pa lahko pridobite po e-pošti na naslovu [email protected].

3. NAMENI, ZA KATERE SE OSEBNI PODATKI OBDELUJEJO IN PRAVNA PODLAGA ZA NJIHOVO OBDELAVO

Osebni podatki so vse informacije, ki se nanašajo na določenega ali določljivega posameznika, in pomenijo za namene te politike informacije, ki vas identificirajo kot uporabnika. Podatki, ki so bili anonimizirani, tako da ne omogočajo identifikacije določenega posameznika, se ne obravnavajo več kot osebni podatki.

Vsi osebni podatki se v skladu z vsakokrat veljavnimi določili te politike zbirajo, obdelujejo in uporabljajo zlasti za namen izvajanja storitev, ki ste jih naročili, in za obravnavo vaših zahtevkov, na eni izmed v nadaljevanju navedenih pravnih podlag, kot jih določa Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju Splošna uredba).

3.1 Pri obdelavi osebnih podatkov, za katero dobimo privolitev uporabnika oziroma posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki (v nadaljevanju posameznik), se kot pravna podlaga uporablja točka (a) člena 6(1) Splošne uredbe: ko odprete uporabniški račun ali uporabljate druge storitve, ko soglašate z namestitvijo piškotkov, s prejemanjem personaliziranih e-novic ali kratka sms sporočila.

3.1.1 Uporabniški račun

Brez navedbe podatkov, ki so zahtevani kot obvezni, uporabniškega računa ni mogoče ustvariti, posledično pa tudi ne odpreti.

Vaš uporabniški račun je odprt, dokler ne zahtevate, da se izbriše oziroma dokler ga sami ne izbrišete. V meniju »Nadzorna plošča« lahko svoj profil in s tem svoje osebne podatke kadarkoli sami izbrišete. Tak izbris se iz tehničnih razlogov izvede najkasneje v 3 dneh. Če kršite Splošne pogoje uporabe spletnega mesta oziroma storitev, lahko NUTRISSLIM vaš uporabniški račun enostranko ukine in s tem izbriše.

3.1.2 E-novice ali kratka sms sporočila

Na podlagi vaše prijave na e-novice ali kratka sms sporočila vas z veseljem redno obveščamo o naši aktualni ponudbi po e-pošti ali telefonsko številko. V ta namen se lahko prijavite na naše novice ali sporočila, in posredovali vam bomo informacije o naših raznolikih izdelkih, aktualnih in prihajajočih akcijah in ponudbah in drugih nepogrešljivih stvareh za vaš vsakdan. Vaš e-naslov uporabljamo za pošiljanje e-novic, vašo telefonsko številko pa za občasna kratka sms sporočila, konkretno za obveščanje o naši ponudbi.

Vašo privolitev za prejemanje novic ali sporočil lahko kadar koli prekličete, tako da kliknete na povezavo za odjavo, ki je navedena na koncu vsake poslane novice ali sporočila. Po odjavi lahko zaradi tehničnih razlogov traja nekaj ur, da se odjava izvede, tako da lahko izjemoma v vmesnem času še prejmete naše novice ali sporočila.

3.1.3 Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Ob obisku naturesfinest.si se namestijo le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Piškotki, ki niso nujno potrebni za zagotavljanje delovanja spletnega mesta ali storitev se ne uporabljajo in se aktivirajo šele po pridobitvi vašega izrecnega soglasja z izbiro posamezne vrste soglasja in klikom na »Shrani nastavitve« ali »Sprejmi vse«. V primeru slednjega se na vaš brskalnik namestijo piškotki in sprejme njihova uporaba, šele po vašem izrecnem soglasju.

S piškotki, se lahko namreč na podlagi vašega soglasja, hranijo tudi izbrane nastavitve vaše predhodnega obiska, ki ste jih na svojem računalniku ali mobilni napravi določili za ogled, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Med takšne piškotke pa sodijo tudi orodja za trženje s katerimi se zbirajo in vrednotijo podatki za analizo vedenja uporabnikov za namen zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z njimi se običajno raziskuje, od kod prihajajo uporabniki in do katerih področij na našega spletišča dostopajo. To je vrsta personalizirane strategije trženja, saj gre za uporabniku prilagojeno ciljno usmerjeno oglaševanje. Z integracijo orodij za analizo poskušamo spletišče za uporabnike izboljšati in nenehno optimizirati. Takšne piškotke namestimo in uporabljamo šele na podlagi vašega izrecnega soglasja. Piškotki, ki se uporabljajo na naturesfinest.si, so opisani v nadaljevanju, v tabeli »Pregled piškotkov na naturesfinest.si«:

Vrsta piškotka Ime piškotka Ponudnik Država Veljavnost Namen
nujni wp-wpml_current_language naturefinest.si ZDA* seja Za določanje

jezika, ki naj se uporabi za obiskovalca.

wcml_client_currency_language naturefinest.si ZDA* 2 dni
page_location_cookie_php naturefinest.si EU 1 dan Za shranjevanje uporabnikovega soglasja za piškotke.
wp_woocommerce_session_ * naturefinest.si ZDA* 2 dni
gtag_consent_set naturefinest.si EU 1 leto
cjConsent naturefinest.si ZDA* 13 mesecev
wcml_client_currency naturefinest.si ZDA* 2 dni Za shranjevanje nastavljene valute plačevanja obiskovalca.
klaviyoOnsite naturefinest.si EU trajno Za upravljanje poštnega seznama, če se je obiskovalec naročil na novice.
__stripe_mid naturefinest.si UK** 1 leto Za izvajanje spletnih transakcij s kreditnimi karticami preko

brez shranjevanja podatkov o kkarticah.

__stripe_sid naturefinest.si UK** 1 leto
_ab m.stripe.network

 

UK** seja
_mf m.stripe.network ZDA* seja
id m.stripe.network UK** seja
m m.stripe.com ZDA* 400 dni Za ustrezno oblikovanje spletnega mesta glede na napravo, ki je bila uporabljena za dostop do spletne strani.
wc_fragments_# naturefinest.si ZDA* seja Za to, da se uporabniku, ki seje že prijavi, ni treba vsakič znova prijaviti, če se tako odloči.
wc_cart_hash_# naturefinest.si ZDA* trajno Za zapomnitev blaga v košarici, ko uporabnik doda izdelek v košarico ali preide na blagajno.
tržni

 

__kla_id naturefinest.si UK** 2 leti Za zbiranje informacij o vedenju obiskovalca z namenom interne uporabe na spletnem mestu za optimizacijo.
1 m.stripe.network UK** seja
__kla_viewed static-tracking.klaviyo.com UK** trajno
gtag_consent_set naturefinest.si EU 1 dan Za prikazovanje dolžine obdobja, v katerem se lahko shrani določene podatke z uporabo piškotka.
lastSeen_cookie naturefinest.si EU 1 dan

* Izvedbeni sklep Komisije (EU) C(2023) 4747 z dne 10.7.2023

* Izvedbeni sklep Komisije (EU) C(2021) 4800  z dne 28.7.2021

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Če bi želeli vaše že podano soglasje preklicati, deaktiviratje orodja, za katere ste v preteklosti že podali svoje soglasje tako, da ustrezno prilagodite nastavitve vašega brskalnika ali mobilne naprave. Delovanje spletnega brskalnika lahko namreč spremenite v nastavitvah, tako da računalnik ali mobilna naprava piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku ali mobilni napravi, lahko izbrišete.

3.2 Pri obdelavi osebnih podatkov, ki je potrebna za izvrševanje pogodbe, katere stranka je posameznik oziroma uporabnik, se kot pravna podlaga uporablja točka (b) člena 6(1) Splošne uredbe: za sklenitev in izvajanje prodajne pogodbe (ko uporabite storitve spletnega mesta in klicnega centra za nakup ali reklamacijo izdelkov), pogodbe o zaposlitvi (ko se prijavite na razpisano prosto delovno mesto) ali pogodbe o sodelovanju (ko se predlagate ali se prijavite na poziv za sodelovanje)

3.2.1 Prodajna pogodba

Za uporabnike so objavljeni tudi obrazci za podporo, predstavitve, nakupe in druga povpraševanja. Vsi obvezni osebni podatki na navedenih obrazcih, se zbirajo, obdelujejo in uporabljajo za obdelavo zahtev takega uporabnika. To velja tudi za dejanja obdelave, ki so potrebna za izvajanje ukrepov, ki so nujni pred samo sklenitvijo pogodbe. Brez navedbe obveznih podatkov obravnava vašega zahtevka ne bi bila možna.

Kadar je obdelava podatkov potrebna za izpolnitev vašega naročila hranimo podatke do poteka garancijskih, jamčevalnih, zastaralnih rokov. V tem primeru se vaši podatki hranijo sedem let za zahtevke v zvezi z garancijo ali stvarno napako. Pri drugih povpraševanjih se vaši podatki hranijo tri mesece.

3.2.2 Pogodba o zaposlitvi

Obdelujemo osebne podatke, ki jih pridobimo, ko se preko spletne strani prijavite na razpisano prosto delovno mesto. In sicer, le v obsegu, na način in pod pogoji, potrebnimi za namene izbora ustreznega kandidata za zaposlitev v okviru konkretnega razpisa za prosto delovno mesto, na katerega ste se prijavili (za izvajanje ukrepov na zahtevo posameznika pred sklenitvijo pogodbe).

Pri prijavi na razpisano prosto delovno mesto niste dolžni zagotoviti zahtevanih osebnih podatkov. Vendar, če nam svojih osebnih podatkov ne boste želeli razkriti, vas morda ne bomo obravnavali v postopku izbora ustreznega kandidata.

Tako zbrane podatke hranimo le do izpolnitve namena oziroma dokler so mogoči pritožbeni postopki neizbranih kandidatov ali se ti ne zaključijo.

3.2.3 Pogodba o sodelovanju

Obdelujemo tudi osebne podatke, ki jih pridobimo, ko se preko spletne strani prijavite za sodelovanje pri pomoviranju izdelkov ali za veleprodajo. In sicer, le v sodelovanja, ki ga predlagate (za izvajanje ukrepov na zahtevo posameznika pred sklenitvijo pogodbe).

Pri tem niste dolžni zagotoviti zahtevanih podatkov. Vendar, če nam svojih osebnih podatkov ne boste želeli razkriti, sodelovanje morda ne bo mogoče, kadar je razkritje zahtevanih podatkov pogoj za sodelovanje.

Tako zbrane podatke hranimo le do izpolnitve namena oziroma dokler so mogoči pritožbeni postopki ali se ti ne zaključijo.

3.3 Pri obdelavi osebnih podatkov, ki je potrebna za izpolnitev zakonske obveznosti, ki velja za NUTRISSLIM, se kot pravna podlaga uporablja točka (c) člena 6(1) Splošne uredbe: za posredovanje podatkov po zakonu pristojnim inštitucijam zaradi zagotavljanja vigilance izdelkov.

3.4 Pri obdelavi osebnih podatkov, ki je potrebna zaradi zakonitih interesov, za katere si prizadeva NUTRISSLIM ali tretja oseba, razen kadar nad takimi interesi prevladajo interesi ali temeljne pravice in svoboščine posameznika, se za obdelavo kot pravna podlaga uporablja točka (f) člena 6(1) Splošne uredbe: zbiranje dnevniških datotek (logfile) ob obiskih spletnega mesta si, izvajanje videonadzora dostopa v lastniške prostore NUTRISSLIM, komunikacija s kupcem po Zakonu o elektronskih komunikacijah.

3.4.1 Dnevniške datoteke ob obiskih spletnega mesta si

Ob dostopu do oziroma uporabi spletnega mesta naturesfinest.si in storitev, ki jih ta ponuja (npr. odprtje uporabniškega računa, nakup izdelkov…), se podatki o tem dejanju zberejo v dnevniški datoteki (logfile). Pri vsakem dostopu se shrani predvsem niz naslednjih podatkov:

  • IP naslov,
  • ime odprte datoteke,
  • datum in ura dostopa,
  • prenesena količina podatkov,
  • obvestilo, ali je bil dostop uspešen,
  • obvestilo, zakaj dostop morebiti ni bil uspešen,
  • ime vašega ponudnika internetnih storitev,
  • po potrebi operacijski sistem in spletni brskalnik vašega računalnika,
  • spletna stran, preko katere ste obiskali naše spletno mesto.

Dnevniške datoteke obdelujemo za namen zagotavljanja delovanja spletnega mesta in storitev, ponujenih na njem, sistemske stabilnosti, zavarovanja podatkov in varnosti delovanja, nudenja podpore in storitev in zaradi zagotavljanja varovanja ljudi in premoženja, vključno z varstvom poslovne skrivnosti in osebnih podatkov.

Kadar je obdelava podatkov potrebna za izpolnitev vašega naročila hranimo podatke do poteka garancijskih, jamčevalnih, zastaralnih rokov, drugače pa se podatki hranijo __ dni.

3.5 Videonadzor dostopa v lastniške prostore NUTRISSLIM

Z namenom preprečevanja škode na premoženju ter zaradi zagotavljanja varnosti ljudi se izvaja tudi videonadzor dostopa v lastniške prostore NUTRISSLIM.

Posnetke videonadzornih kamer se hrani ____ dni/mesecev po nastanku oziroma dokler so mogoči pravni postopki ali se ti ne zaključijo.

3.6 Komunikacija s kupcem po Zakonu o elektronskih komunikacijah

Če temu niste nasprotovali ob samem nakupu, vas na podlagi opravljenega nakupa na spletnem mestu naturesfinest.si ali kontaktnih podatkov NUTRISSLIM, objavljenih na spletnem mestu, z veseljem obveščamo o naši aktualni ponudbi po e-pošti. In sicer, z namenom da vam posredujemo vse informacije o naših raznolikih izdelkih, aktualnih in prihajajočih akcijah in ponudbah. V tem primeru uporabljamo vaš e-naslov za pošiljanje obvestil o naši ponudbi.

Od prejemanja takšnih obvestil se lahko kadar koli odjavite, tako da kliknete na povezavo za odjavo, ki je navedena na koncu vsakega takega obvestila, ki vam ga pošljemo. Po odjavi lahko zaradi tehničnih razlogov traja nekaj ur, da se odjava izvede, tako da lahko izjemoma v vmesnem času še prejmete kakšna takšna obvestila.

 

4. Ali je zagotovitev osebnih podatkov statutarna ali pogodbena obveznost ali pa obveznost, ki je potrebna za sklenitev pogodbe, ter ali mora posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, zagotoviti osebne podatke ter kakšne so morebitne posledice, če se taki podatki ne zagotovijo

Zagotovitev osebnih podatkov:

  • za izvajanje pogodbe (točka (b) člena 6(1) Splošne uredbe) je pogodbena obveznost;
  • v zvezi z izvrševanjem obveznosti, določenih z zakonom (točka (c) člena 6(1) Splošne uredbe) je statutarna obveznost.

Če nam svojih osebnih podatkov ne bi želeli razkriti, z vami ne bi mogli podpisati pogodbe oziroma izvrševati nekaterih pravic in dolžnosti iz pogodbenega razmerja.

 

5. Uporabniki osebnih podatkov

(a) Zaposleni v NUTRISSLIM

Vaše podatke obdelujejo zaposleni v NUTRISSLIM znotraj svojih delovnih zadolžitev in pooblastil ter skladno z notranjo organizacijo in sistemizacijo delovnih mest za izvajanje obveznosti v skladu s predpisi.

(b) Zunanji uporabniki

Vaše osebne podatke posredujemo tudi določenim zunanjim uporabnikom in sicer:

  • za obdelavo vaših zahtevkov ali za zagotovitev podpore je lahko potrebno, da se vaši osebni podatki posredujejo pogodbenemu partnerju oziroma dostavni službi v državi, v kateri je potrebno naročilo izvrši ali dobaviti;
  • ponudnikom piškotkov ali gostovanja, kadar se odločite za to storitev;
  • bankam ali drugim organizacijam za plačilni promet, kadar se odločite za to storitev;
  • sodiščem, državnim organom in drugim nosilcem javnih pooblastil, kadar so v okviru konkretnih postopkov upravičeni do pridobitve osebnih podatkov na podlagi zakona (npr. policija, inšpekcijski in nadzorni organi, Finančna uprava RS) in drugim osebam (npr. revizorjem), če imajo za pridobitev oziroma obdelavo osebnih podatkov podlago v zakonu ali v pravnomočni sodni odločbi ali če ste jim podali izrecno privolitev.

Vsi uporabniki so v razmerju do NUTRISSLIM zavezani k spoštovanju veljavnih določb o varstvu osebnih podatkov. Več informacij o naših zunanjih ponudnikih storitev lahko pridobite po elektronski pošti na naslovu [email protected].

 

6. Prenos osebnih podatkov v tretjo državo ali mednarodno organizacijo

Osebni podatki se ne prenašajo v mednarodne organizacije, v tretje države (ZDA in UK) pa le v primeru, če soglašate z namestitvijo tržnih piškotkov (oglaševalski in analitični). V tem primeru se izvaja prenos v UK na podlagi in v skladu z Izvedbenim sklepom Komisije (EU) C(2021) 4800 o ustreznem varstvu osebnih podatkov v Združenem kraljestvu z dne 28.7.2021, v ZDA pa na podlagi in v skladu z Izvedbenim sklepom Komisije (EU) C(2023) 4747 o ustrezni ravni varstva osebnih podatkov v skladu z okvirom zasebnosti podatkov med EU in ZDA z dne 10.7.2023.

 

7. Obstoj avtomatiziranega sprejemanja odločitev, vključno z oblikovanjem profilov

Avtomatizirano sprejemanje odločitev se ne izvaja.

V primeru, da ste izrecno soglašali s prejemanjem e-novic, se na podlagi vaših interesov (zdravje, lepota, razstrupljanje/izguba telesne teže) izvaja profiliranje za namene takega trženja. Vaša privolitev v prilagojene oglaševalske in trženjske kampanje ni pogoj za uporabo spletnega mesta ali storitev.

V primeru, da ste s prejemanjem personaliziranih e-novic izrecno soglašali, imate pravico, da kadar koli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za namene takega trženja oziroma, da se odjavite od prejemanja takšnih novic, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

Podatki, ki jih bomo obdelovali na podlagi vašega soglasja (točka (a) člena 6(1) Splošne uredbe) za namene pošiljanja personaliziranih e-novic bodo shranjeni do preklica vašega soglasja, v primeru spora pa se podatki hranijo do pravnomočne odločitve o tem sporu.

 

8. Obdobje hrambe osebnih podatkov

Obdobje hrambe je odvisno od pravne podlage, zaradi katere osebne podatke obdelujemo, in namena obdelave. Vaši osebni podatki se bodo namreč hranili le tako dolgo, dokler je to potrebno za namene, za katere se obdelujejo.

V primerih, ko ste nam podali osebno privolitev za obdelavo vaših osebnih podatkov, osebne podatke hranimo do preklica vaše privolitve.

Če je obdelava podatkov potrebna za izpolnitev vašega naročila hranimo podatke do poteka garancijskih, jamčevalnih, zastaralnih rokov.

Vaše osebne podatke izjemoma obdelujemo tudi dlje, če to od nas zahtevajo veljavni predpisi v Republike Slovenije in / ali Evropske unije (npr. predpisi na področju medicinskih pripomočkov, računovodstva in davkov).

Konkretna obdobja hrambe pa so navedena v točki 3. te politike, pri različnih vrstah namenov obdelave.

 

9. Pravice posameznika, na katerega se nanašajo podatki

Posamezniki, katerih osebni podatki se zbirajo in obdelujejo s strani NUTRISSLIM imajo naslednje pravice:

  • pravico dostopa do osebnih podatkov,
  • pravico do popravka netočnih in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov,
  • pravico do omejitve obdelave osebnih podatkov,
  • pravico do prenosljivosti podatkov,
  • pravico do ugovora obdelavi, ki temelji na točki (f) člena 6(1) Splošne uredbe, vključno z oblikovanjem profilov.

Posameznik, katerega osebni podatki se zbirajo in obdelujejo s strani NUTRISSLIM, ima namreč pravico od NUTRISSLIM zahtevati dostop do osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z njim ter pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Zahteva posameznika se obravnava skladno z določbami Splošne uredbe in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Z vprašanji in pritožbami pa se lahko tudi kadar koli obrnete neposredno na nas. Za zagotovitev hitrega odgovora nas lahko kontaktirate na naslednjem elektronskem naslovu: [email protected].

 

10. Soglasje in pravica posameznika do preklica soglasja

Kadar temelji obdelava le na podlagi vašega soglasja (točka (a) člena 6(1) Splošne uredbe), obstoj pravice, da se lahko privolitev kadar koli prekliče, ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica.

 

11. Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

Zaradi kršitve zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, lahko posameznik poda prijavo na nadzorni organ, ki je v Republiki Sloveniji Informacijski pooblaščenec.

S podajo soglasja potrjujete, da ste polnoletna fizična in poslovno sposobna oseba.

 

12. Splošni pogoji in Pogoji poslovanja

Pri uporabi spletnega mesta naturesfinest.si je treba spoštovati avtorske pravice, pravice, ki izhajajo iz imena in blagovne znamke kot tudi druge sorodne pravice tretjih oseb. Zaščitene so vse vsebine spletnih strani, vključno s predstavljenimi slikami, videi, pisavo in blagovnimi znamkami. Posameznik se zavezuje, da bo opustil sleherno zlorabo vsebin, v zasebne ali v komercialne namene. Več o tem si lahko preberete v Splošnih pogojih, ki so dostopni in objavljeni na tej povezavi, in Pogojih poslovanja, ki so dostopni in objavljeni na tej povezavi.

 

Ig, dne 12. 12. 2023

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-75%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  12,95 
-75%
Detox Immune*

2-v-1 formula za razstrupljanje, ki očisti telo in okrepi vaš imunski sistem

25,90  6,47