100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

100% garancija na zadovoljstvo

Ekspresna dostava v 1-2 dneh

Brezplačna poštnina nad 30 eur!

14-dnevna pravica do vračila

Slovenska blagovna znamka

Preverjena kakovost

Arrow right
Vračila in reklamacije

Vračila in reklamacije

OMOGOČAMO 14 DNEVNO VRAČILO IZDELKOV

Uporabnik (kupec) ima pravico, da v 14-ih dneh od dne prevzema naročenih izdelkov obvestiti Prodajalca na kontaktni elektronski naslov [email protected], da odstopa od kupoprodajne pogodbe, pri čemer mu ni potrebno navesti razloga za takšno odločitev.

Vrnitev kupljenih izdelkov

Obvestilo o odstopu lahko predložite z obrazcem za vračilo ali z nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopate od pogodbe.

Obrazec za vračilo najdete TUKAJ (klikni).

Kupljene izdelke je potrebno vrniti Prodajalcu najkasneje v roku 14-ih dni od dne oddanega sporočila o odstopu od kupoprodajne pogodbe. Kupljene izdelke je potrebno vrniti Prodajalcu nepoškodovane, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, pokvarjeni, izgubljeni ali se je njihova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv uporabnik (kupec). Če je poštni paket, s katerim je uporabnik (kupec) prejel naročene izdelke, fizično poškodovan, če v njem manjka vsebina ali če kaže znake odprtja, mora uporabnik (kupec) sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije, DPD ali GLS.

 

Naslov za vračilo izdelkov:

Nutrisslim d.o.o – Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija.

Ob vračilu izdelkov je nujno potrebno priložiti izpolnjen obrazec za vračilo izdelkov, ki ga lahko najdete TUKAJ (klikni).

 

Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek dostave in kasnejšega vračila blaga na ponudnikov naslov. Ponudnik kupcu vrne kupnino za izdelke in ne stroškov dostave.

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus (npr. brezplačna dostava) se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo.

Za vrnjene izdelke Prodajalec uporabniku (kupcu) takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu vrne vplačani znesek oziroma koriščeni darilni bon, morebitne koriščene promocijske kode in drugi popusti pa se uporabniku (kupcu) ne vrnejo. Vračilo vplačanega zneska izvrši Prodajalec na osebni oz. transakcijski račun uporabnika (kupca). Koriščeni darilni bon Prodajalec vrne v obliki dobropisa.

V paketu so bili napačni izdelki?
Če ste prejeli napačne ali poškodovane izdelke, navedite podrobnosti (vključno s fotografijami) v 14 dneh od prejema paketa. Preverili bomo, ali ste upravičeni do zamenjave z novimi izdelki in ustrezno podali navodila. V zadevno vrstico vključite številko potrditve svojega naročila, da bomo lahko enostavno našli vaše naročilo in takoj obdelali vašo zahtevo.

Manjkajoči predmeti?
Zavedamo se, da je prejemanje celotnega naročila za vas pomembno in prav tako je za nas! Naredimo absolutno vse, kar je mogoče, da pravočasno in v dobrem stanju odpremimo vaše naročilo.

V roku 14 dni se obrnite na [email protected], da bomo lahko organizirali zamenjave za manjkajoče izdelke. V zadevno vrstico vključite številko potrditve svojega naročila, da bomo lahko enostavno našli vaše naročilo in takoj obdelali vašo zahtevo.

 

Delivery
Samo še 30€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-19%
Vitamin D3

Pomemben vitamin za odpornost imunskega sistema pred virusi.

9,90  7,99 
IMUNUP

7 aminokislin, 11 vitaminov in 8 mineralov za železen imunski sistem.

14,98 
-50%
Beta Glukan

Ovseni otrobi za podpiranje zdrave prebave in uravnavanje holesterola

14,90  7,45