Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano

Nature’s Finest je slovenska znamka, ki slovi kot trendsetter na področju prehranskih dopolnil in živil. Smo slovensko ekološko podjetje z vseh vidikov. Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobimo na svetovni ravni. V desetih letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35 državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že več kot milijon rednih kupcev.

 

Če se redno ukvarjate z vadbo , ki zajema treninge z utežmi in kondicijo, je ključno, da se resno posvetite tudi ustrezni prehrani. Nenazadnje hrana, ki jo jemo, vsebuje makro hranila – beljakovine, ogljikove hidrate in maščobe od katerih je odvisna mišična rast, vzdržljivost med vadbo, hitrost regeneracije, doseganje želenih rezultatov in v končni fazi tudi počutje. Vitamini, minerali, antioksidanti in vlaknine, ki jih najdemo v resnično polnovredni hrani, nahranijo vsako celico v telesu in zagotavljajo najboljše gorivo za naše treninge.

Obstaja več pomembnih vidikov, zakaj naj postane pravilna prehrana okoli vadbe ena vaših glavnih misli v načrtovanju športnega življenja. Kakšni naj bodo obroki pred, med in po vadbi?

Naj bodo Nature’s Finest izdelki vaša vsakodnevna izbira!

Poskrbite za okusen obrok pred treningom

Od tega kar bomo zaužili pred vadbo je praktično odvisna celotna izvedba treninga. Predvsem pomembno je, da ne zaužijemo prevelike količine, saj lahko neprebavljena hrana med treningom obleži v želodcu. Obrok pred treningom lahko zaužijemo v obliki napitka, kadar nimamo dovolj časa za pripravo obroka. Priporočljivi so predvsem lahko prebavljivi, da ga zaužijemo tik pred vadbo.

Nasvet: pripravite si preprost in hranljiv smoothie iz riževega napitka, vode, kakava v prahu, čokoladnega 63% beljakovinskega shake – a in agavinega sirupa.

BIO ČOKOLADNI 63% BELJAKOVINSKI SHAKE

 

MAKSIMALNA MOČ V PREPROSTI RASTLINSKI MEŠANICI BELJAKOVIN

Ekološki beljakovinski shake na rastlinski bazi, ki je resnično izvrstnega okusa! Kremast in okusen!

Shake na rastlinski bazi z zavidljivim 63% deležem beljakovin, ki je bil zasnovan da zadovolji potrebe telesa po vadbi.

Mešanica skrbno izbranih sestavin zagotavlja najpopolnejšo kombinacijo hranil, ob enem pa tudi izvrsten okus. Beljakovinska mešanica vsebuje popoln aminokislinski profil zaradi specifične mešanice grahovih beljakovin, riževih beljakovin, chia semen v prahu in kvinoje v prahu.

Mešanica kakovostnih beljakovin prijetnega okusa s svilnato mehko teksturo, ki se lahko topi v vašem najljubšem smutiju, mandljevem mleku, izvrsten okus pa ima tudi v vodi.

10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano
10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano

KAKAV V PRAHU


Kakav je med starimi ljudstvi Južne Amerike veljal kot hrana bogov.

 

Bio kakav v prahu je presen in ekološko pridelan iz najkakovostnejših celih kakavovih zrn. Vsebujejo magnezij in železo, ki prispevata k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, cink pa varuje celice pred oksidativnim stresom in prispeva k ohranjanju zdravih las, nohtov in kože.

Za dober vpliv na imunski sistem se lahko zahvalimo tudi mangranu, bakru in vitaminu C.

Je bogat vir antioksidantov, ki z vsebnostjo prekaša celo zeleni čaj.

RIŽEV NAPITEK

Ekološko pridelan rastlinski rižev napitek je veliko bolj zdrav in vedno bolj priljubljen nadomestek kravjega mleka. Odličen je za ljudi, ki imajo težave z laktozno intoleranco in različnimi alergijami. Pogosto se zgodi, da zaradi ne uživanja kravjega mleka pride do pomanjkanja kalcija. Iz tega razloga je rižev napitek obogaten s kalcijem, ki skrbi za zdrave kosti in zobe, normalne mišične in živčne funkcije.

Je super enostaven za pripravo in shranjevanje. Z 250 g lahko pripravite kar 2,5L napitka.

Uporabite ga lahko za pripravo jutranjih kosmičev, zdravih smoothijev, sladic, kave in še mnogo drugih okusnih obrokov! Brez skrbi ga postrežete tudi svojim otrokom.

Bio Rice Drink

Vedno sveže pripravljen rižev napitek

5,29 

Ne izpustite prigrizka med treningom

Obrok med treningom je bolj pomemben samo za tiste, katerih vadbeni čas je daljši od 90 min in trenirajo z visoko intenzivnostjo. Med treningom morate zaužiti hrano, ki zagotavlja hitri dovod energije in ne obremenjuje prebave. Zato je večina športnih dopolnil med vadbo v obliki lahkih prigrizkov.

 

ČOKOLADNA GRANOLA

Hrustljava in okusna senzacija!

Kombinacija ovsenih kosmičev, presnega kakava v prahu, ekstra deviškega kokosovega olja, kokosovih lističev, koščkov temne čokolade s 70% deležem kakava, chia semen in mandljev v eni granoli, ki je pečena po tradicionalnem receptu…mmmm. Za sladkobo smo dodali agavin sirup in sladkor kokosove palme.

Že vohate kako diši?

10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano
10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano

Zaužitje zadostne količine tekočine je nujno

Pred in po treningu bi morali zaužiti dovolj hrane in piti dovolj tekočine, predvsem za vzdrževanje ravni glukoze v krvi nad normalno. Tako boste povečali svojo zmogljivost in skrajšali čas regeneracije mišic. Pomembno je, da ostanemo hidrirani.

 

VITAMINSKA VODA FOCUS

Vitamin Water FOCUS je osvežujoč napitek z okusom ananasa, ki dopolnjuje dnevne potrebe po 10 vitaminih mineralih, ki pripomorejo k normalnemu metabolizmu energije, magnezij, vitamin B6, B12 in kalcij pa pripomorejo tudi k zmanjšanju utrujenosti.

SPREMENITE KOZAREC NAVADNE VODE V OKUSEN, OSVEŽUJOČ IN ZDRAV NAPITEK!

 

Za vse, ki želijo pogasiti žejo in zaužiti pomembne vitamine in minerale za:

  • močan imunski sistem
  • več energije
  • boljšo koncentracijo
  • podporo živčnega sistema.

Brez vnašanja dodanih sladkorjev, konzervansov in samo z naravno aromo sadja!

MAGNEZIJ

 

Magnezij je mineral, ki je zelo pomemben za delovanje živčevja in mišic, vključno s srčno mišico.

Pomanjkanje magnezija se lahko kaže kot neprijetna utrujenost, pomanjkanje energije, nezbranost in motnje delovanja mišic, predvsem kot pogosti mišični krči.

Povprečna odrasla oseba potrebuje 300-400 mg magnezija dnevno za normalno delovanje mišic in živčevja. Zelo športno aktivni posamezniki pa ga potrebujejo še več.

10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano
10 let najboljše iz narave za vašo fitnes prehrano

Nikar ne pozabite na obrok po treningu

Eden najpomembnejših obrokov v prehrani vsakega športnika ali rekreativca je prav gotovo obrok po treningu. Telo je po vadbi izčrpano in zato nujno potrebuje ustrezna hranila. Obrok po vadbi je priporočljivo zaužiti takoj po koncu treninga, ko imajo mišice največjo regeneracijsko sposobnost. Najboljše ga je zaužiti v tekoči obliki (proteinski napitki), saj se tako hitreje absorbira.

Pripravite si okusen čokoladni puding. Potrebujete le 3 sestavine: rižev napitek v prahu, vodo in Bio Čokoladni 63% Beljakovinski Shake.

 

 

Nikar ne  pozabite, da je uživanje pravilne prehrane skoraj 80% celotnega uspeha, zato toliko pozornosti kot jo namenite vadbi, namenite tudi zdravim obrokom.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36