Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

10 let najboljše iz narave za vaš imunski sistem

Nature’s Finest je slovenska znamka, ki slovi kot trendsetter na področju prehranskih dopolnil in živil. Smo slovensko ekološko podjetje z vseh vidikov. Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobimo na svetovni ravni. V desetih letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35 državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že več kot milijon rednih kupcev.

 

Vsi dobro poznamo stari rek: “Eno jabolko na dan lahko odžene zdravnika stran”. Ste se kdaj vprašali, če je to morda kljub vsemu resnica? Če uživate hranljiva živila, bogata z nekaterimi vitamini, lahko imunskemu sistemu pomagate v boju proti številnim boleznim. Pomembno je vedeti, da z ohranjanjem zdravih prehranjevalnih navad sčasoma gradite močan imunski sistem. Vseeno pa morate vedeti, da za zajtrk ne morete pojesti štirih pomaranč in pričakovati, da boste ta dan zaščiteni pred prehladom.

 

Ali vam lahko prehranski dodatki pomagajo zgraditi močan imunski sistem?

Na žalost neustrezna prehrana prizadene ljudi, ki jim zaradi ekonomskih dejavnikov primanjkuje zdravih in hranljivih živil ali pa se preveč zanašajo na predelano hrano. V obeh okoliščinah lahko pride do pomanjkanja enega ali več vitaminov in mineralov, potrebnih za zdrav in močan imunski sistem.

Če vaša vsakodnevna prehrana ne vsebuje ustreznih ravni naslednjih vitaminov in mineralov, vaš imunski sistem morda ne deluje najbolje.
Naravno okrepite vaš imunski sistem. Naj bodo Nature’s Finest izdelki vaša vsakodnevna izbira!

IMUN UP

Ste tudi vi med tistimi, ki morajo zaradi prehlada ali gripe ležati doma najmanj en teden na leto? Ali imate občutek, da se vas vsaka bolezen “hitro prime”? Se sprašujete, če se je vaš imunski sistem sposoben spopasti v virusi?

 

IMUNUP je revolucionarni napitek, ki skrbi za imunsko odpornost v časih, ko to najbolj potrebujemo. Spremembe vremena, povečane fizične obremenitve in povečan nivo stresa so med najpogostejšimi dejavniki za padec imunskega sistema.

 

V takšnih obdobjih je zelo pomembno, da telo zadostno nahranimo z vsemi hranili, še posebej so za imunski sistem pomembna mikrohranila (vitamini in minerali) ter določene amino kisline, ki jih v zadostnih količinah težko dobimo zgolj iz vsakdanje prehrane.

Vzpostavite učinkovito obrambo in bodite samozavestni v svoje zdravje!

MAGNEZIJ

Se pogosto počutite utrujene in brez energije? Imate po telovadbi boleče mišične krče in želite svojemu telesu ponuditi podporo za hitrejše okrevanje? Želite naravno okrepiti vaše kosti in zobe?

Magnezij je mineral, ki je zelo pomemben za delovanje živčevja in mišic, vključno s srčno mišico.

 

Pomanjkanje magnezija se lahko kaže kot neprijetna utrujenost, pomanjkanje energije, nezbranost in motnje delovanja mišic, predvsem kot pogosti mišični krči.

 

Tudi glavoboli so pogosta posledica pomanjkanja magnezija.

 

Povprečna odrasla oseba potrebuje 300-400 mg magnezija dnevno za normalno delovanje mišic in živčevja. Zelo športno aktivni posamezniki pa ga potrebujejo še več.

Zakaj izbrati Nature’s Finest Magnezij?

Nature’s Finest Magnezij

  • V obliki okusnega napitka
  • 375 mg magnezija na doziranje
  • Magnezijev citrat za optimalno absorpcijo
  • Samo naravne in veganske sestavine
  • Brez umetnih polnil ali sladil

 

Drugi Magneziji

  • V kapsulah, neprijetno goltanje
  • 300 mg magnezija na doziranje
  • Druge oblike magnezija
  • Sintetične sestavine
  • Z dodanimi umetnimi polnili in sladili

KALCIJ
Kalcij je mineral, ki je zelo pomemben za ohranjanje močnih kosti in zob. Najpogostejša posledica pomanjkanja kalcija je osteoporoza, ki povzroča krhkost kosti in zob.

 

Prav tako se lahko pojavijo bolečine in krči v mišicah, pretirana utrujenost, ter težave s krhkimi nohti in kožnimi stanji, kot so ekcemi in luskavica.

Povprečna odrasla oseba potrebuje 800 mg kalcija dnevno, za zdrave kosti in zobe.

VITAMIN C
Želite okrepiti svoj imunski sistem in preprečiti morebitne prehlade ali viroze? Ste obležali v postelji in želite svojemu telesu ponuditi podporo za hitrejše okrevanje?
Vitamin C v našem telesu pripomore k več različnim pomembnim funkcijam.

 

Je pomemben antioksidant, ki naše celice ščiti pred oksidacijskim stresom. Za normalno delovanje ga potrebujejo prav vse celice v našem telesu, saj pripomore k izgradnji kolagena, za normalno delovanje kosti, zob, hrustanca, dlesni, kože in krvnih žil.

 

Pomemben je za normalno absorpcijo železa in normalno delovanje živčnega sistema. Zelo ugoden vpliv ima na imunski sistem, katerega ščiti tudi v primeru intenzivnih fizičnih naporov. Povprečna odrasla oseba za obvladovanje oksidativnega stresa in močan imunski odziv potrebuje 80 mg vitamina C na dan. Vitamin C je vodotopni vitamin, kar pomeni, da se odvečni C vitamin izloči iz telesa.

PAKET VITAMINOV IN MINERALOV
Pripravite svoje telo na jesen in zimo. Vnesite dovolj vitaminov!
Pred vrati je občutna ohladitev, ki za telo predstavlja velik stres. Imunski sistem bo precej obremenjen in lahko postanemo dojemljivi za prehlade in gripe.

 

Na počutju se to pozna na naslednje načine:
• Pomanjkanje energije
• Nagnjenost k depresiji
• Razdražljivost
• Slabše prenašanje stresa
Pomembno je, da telo in svoj imunski sistem še pred prihodom zime okrepite in mu pomagate premagovati težave, ki so tipične za ta letni čas. To pa najlažje storite, če telesu zagotovite dovolj vitaminov in mineralov.

-16%

Paket vitamini in minerali

Popolna kombinacija vitaminov in mineralov za močan imunski odziv.

33,96  28,51 

S sadjem in zelenjavo jih je težko zaužiti dovolj!
Razen nekaj izjem naše telo vseh vitaminov nikakor ne more proizvajati samo, oziroma vsaj v zadostnih količinah ne. Večina potrebnih vitaminov tako pridobimo iz hrane, ki pa je žal dosti bolj osiromašena, kot je bila nekoč.

Dodajanje kvalitetnih vitaminov in mineralov v obliki preverjenih prehranskih dopolnil je torej nujno, še posebej v zimskem času, ko se virusi in bakterije kar lepijo na nas!

 

Paket vitaminov, prilagojen za ta letni čas:
Naši nutricisti so za vas pripravili paket ključnih vitaminov in mineralov, ki jih v tem letnem času najbolj potrebujemo saj krepijo delovanje imunskega sistema in nam tako pomagajo, da virusom in bakterijam zapremo vsa vrata.

 

Paket Vitamini in minerali vsebuje kombinacijo 4+1 izdelkov:
• B kompleks
• Magnezij
• Vitamin D3
• Kalcij

 

Pozabite na neprijetno goltanje tablet!
Nedavno objavljena študija je pokazala, da ima več kot 40% odraslih težave s požiranjem tablet ali kapsul. Odkrili so, da ljudje v nekaterih primerih celo preskočijo jemanje predpisanih zdravil ali dopolnil prav zaradi težav s požiranjem tablet.
Zavrzite tablete – uporabljajte dopolnila v prahu!

Da naše telo lahko pravilno uporabi vitamine, minerale in druga hranila je ključnega pomena, da se ti pravilno absorbirajo.
V primerjavi s tableti, ki se začnejo prebavljati v želodcu, se dopolnila v prahu začnejo prebavljati že takoj v ustih – in zaradi boljše biorazpoložljivosti hitreje vstopijo v krvi obtok in zagotovijo hitre in zanesljive rezultate!

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18