Si ljubitelj/ica čokolade in arašidovega masla? Pripravili smo top 3 recepte, ki te bodo naravnost navdušili. Odlični in zdravi veganski prigrizki, brez dodanega sladkorja in... 3 ZDRAVI ČOKOLADNI PRIGRIZKI Z ARAŠIDOVIM MASLOM | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

3 ZDRAVI ČOKOLADNI PRIGRIZKI Z ARAŠIDOVIM MASLOM

Si ljubitelj/ica čokolade in arašidovega masla?

Pripravili smo top 3 recepte, ki te bodo naravnost navdušili. Odlični in zdravi veganski prigrizki, brez dodanega sladkorja in kuhanja ti za pripravo ne bodo vzeli več kot 20 minut časa.

 

Čokoladni piškoti z ovsenimi kosmiči in arašidovim maslom

SESTAVINE

3 zdravi čokoladni prigrizki z arašidovim maslomPOSTOPEK

V večji skledi zmešamo arašidovo maslo, agavin sirup, in stopljeno kokosovo olje v enotno zmes. Dodamo kakav v prahu in ovsene kosmiče. Vse skupaj dobro premešamo. S pomočjo jedilne žlice damo zmes na pekač, ki smo ga pred tem obložili s peki papirjem. Piškote postavimo v hladilnik za 2 ure.

Praline s čokolado in arašidovim maslom

SESTAVINE

3 zdravi čokoladni prigrizki z arašidovim maslomPOSTOPEK

Čokolado in kokosovo olje stopimo v mikrovalovni pečici (45s). Dodamo 2 čajni žlički vaniljeve arome in premešamo. Z maso napolnimo 1/3 modelčka za mafine. Postavimo v zamrzovalnik za 15 minut. Medtem zmešamo arašidovo maslo, Agavin sirup, in kokosovo olje (2 jedilni žlici) in ponovno stopimo v mikrovalovni pečici (15s). Z zmesjo napolnimo drugo plast - ¾ modelčka za mafine. Zamrznemo za 5 minut. Po vrhu dodamo čokolado in malo soli in vse skupaj postavimo v skrinjo za 1 uro.

Piškoti s čokolado in arašidovim maslom

SESTAVINE

POSTOPEK

V večji posodi s pomočjo vilice zmešamo moko in kakav v prahu. Dodamo Agavin sirup in 2 jedilne žlice arašidovega masla in 1 žlio kokosovega olja, da dobimo gosto testo, nato pa vmešamo še zdrobljeno čokolado. S pomočjo žlice testo v obliki krogcev nanesimo na peki pekač in pečemo 20 do 25 minut na 180 stopinj. Ko se piškoti malo shladijo, vsakega drugega namažemo z arašidovim maslom in nanj prilepimo drug piškot.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics