Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

7 vaj, ki bo učvrstilo vaše telo

Iščete nekaj učinkovitih načinov za preoblikovanje ali pa samo učvrstitev vašega telesa?

Predstaviljamo vam vaje, ki bodo pomagale doseči vaš cilj. Te vaje so preproste, a učinkovite pri krepitvi telesa in kurjenju kalorij. Ob telovadbi pa je seveda bistvenega pomena tudi prehrana in pa dovolj spanca.

  1. Vadba s kolebnico

Se spomnite kdaj ste nazadje skakali s kolebnico? Morda v vašem otroštvu. Skskanje s kolebnico je poceni , enostavna in učinkovita vadba, ki jo lahko izvajate skoraj povsod. S to vadbo boste pokurili več kalorij na minuto, kot s katerokoli drugo vadbo. Kdo je rekel, da je skakanje s kolebnico samo za otroke?

  1. Počepi

Počep je vaja za celotno telo, kjer deluje več mišic hkrati. Ta vaja pomaga pri krepitvi in oblikovanju telesa kot pri kurjenju kalorij. Za še večjo porabo kalorij in dvig srčnega utripa pa lahko poskusite poskok in počep. Lahko pa ostanete v položaju čepenja in z utežmi v rokah zadržujete napetost mišic. Redna cadba s počepi je eden najboljših načinov za krepitev telesa, poleg tega pa poveča vašo telesno kondicijo. Mnogo od nas zaradi veliko dela prečepi v pisarni, avtomobilu, doma.. zakaj med tem ne bi naredili kakšnega počepa?

  1. Sklece

Na žalost dosti ljudi ne izvaja te vaje, ker je malo bolj zahtevna ampak dela čudeže na našem telesu. Sklece okrepijo zgornji del telesa in tako okrepijo in izboljšajo našo držo. Med izvajanjem te vaje morate poskrbeti, da jo izvajate pravilno – z vzravnanim hrbtom.

  1. Izpadni korak

Za tonus mišic v nogah poskusite z izpadnimi koraki. Ti vam bodo dali neverjetne rezultate, saj izoblikujejo vsako nogo posebaj in tako pomagajo preoblikovati vaše telo. Predlagamo, da naredite 3 sklope po 10 izpadnih korakov na dan. Prenehajte z izgovori, da nimate časa – začnite danes!

  1. Plavanje

Dobra novica za vse ljubitelje kopanja in plavanja in za tiste, ki se treudite preoblikovati svoje telo. Plavanje je zelo učinkovita vadba, ki vam bo prinesla osupljive rezultate. Plavanje pomaga okrepiti vaše celotno telo in različne mišične skupine. Plavanje je zelo koristno za zdravje, saj pomaga zmanjšati krvni tlak, krepi delovanje srca in izboljša kondicijo. Je odlična vadba za vso družino , saj se lahko ob tem skupaj zabavajo.

  1. Tek

Tek nam prinaša veliko koristi. Od lajšanja stresa, izboljšanja zdravja srca, zmanjšanja tveganja za depresijo do izgube odvečnih kilogramov. Tek lahko preobčikuje vaše telo bolj kot katerakoli vadba. Poskrbi za močne in napete noge in jih naredi tanjše. Odlično se boste počutili, če se boste odpravili zgodaj zjutraj saj se bo to poznalo na vašem razpoloženju skozi cel dan. Tek ni učinkovit le pri kurjenju kalorij, ampak tudi izboljša vaše splošno zdravje.

  1. Kolesarjenje

Še eden od odličnih načinov vadbe, da se prepotite in okrepite noge. Kolesarjenje je čudovita vaja, pri kateri si sami lahko določate intenzivnost. Krepi noge, roke in hrbet ter učinkovito kuri kalorije. Je eden izmed lažjih načinov vadbe, saj ga lahko izkoritite tudi za orevozno sredstvo do službe. Na ta način lahko postanete fit, prihranite denar in naredite veliko za svoje zdravje.

Torej, to je seznam najbolj učinkovitih vaj, ki vam bodo zagotovo pomagale preoblikovati vaše telo. Samo poskrbite, da vadite redno in pokazali se bodo najboljši rezultati.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36