Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Ana Meke – osebna trenerka NCSF

KDO SEM?

 

Naj se ti najprej na kratko predstavim. Sem Ana in sem osebna trenerka, z mednarodno NCSF licenco. S trenerstvom se ukvarjam že dobrih 7 let, s treniranjem pa že več kot 15. Obožujem aktivnosti v naravi in premetavanje uteži v telovadnicah. Rada imam gore, dolge pohode s fotogeničnimi razgledi. Po duši sem velik gurman, v praksi pa rada pripravljam zdrave obroke. Osnovna živila z užitkom popeljem na višji nivo. Bombonjere pri meni ne bodo še skozi, zlahka pa se me podkupi s kvalitetno in dobro kavo.

 

Kakšna je moja zgodba?

Kot otrok sem oboževala šport v primarni, naravni obliki.nasploh, plezanje po drevesih, tekanje sem in tja. Ko sem prišla v osnovno šolo pa nisem bila ravno največji navdušenec športne vzgoje. Z rezultati sem bila vedno nekje v povprečju, prej med slabšimi kot boljšimi. V sedmem razredu sem spet začela čutiti potrebo po športu in se vpisala v klub, kjer so poučevali taekwondo. Pri tem športu sem vztrajala nekje 8 let in si pridobila črni pas. Na začetku sem tekmovala, nato pa je prišlo obdobje pubertete in pridobila sem kar nekaj kilogramov. Tako sem pri tekmah padla v višjo kategorijo, kjer nisem vztrajala. Tudi treniranje sem zaradi pomankanja časa opustila. Kilogrami niso kopneli, moja slaba volja pa se je stopnjevala.  Ker sem se v svoji koži počutila ekstremno nesigurno, sem se vpisala v fitnes. Ok, prvič smo v fitnesu. Vse naprave izgledajo podobno, ko se opogumim za eno, jo zasede mišičnjak, ki naredi 5 agresivnih ponovitev in se nato pogleda v ogledalo. Zveni znano? Prav vsak prvi obisk fitnesa je neprijeten. Ker gre zdrava prehrana z roko v roki s fitnesom sem seveda odločila, da začnem HUJŠATI. Če veliko treniraš, zraven pa poješ najmanj kar lahko shujšaš kajne? Žal ni tako enostavno.

Poizkusila sem vse možne diete. Začelo se je s tistimi, dobrimi starimi klasikami, ko v spletni brskalnik vpišeš. Kako hitro zgubiti 10 kg? Natisneš jedilnik s 500kcal pa gasa pomakat prepečenec v kavo in popiti 2l light sadnega jogurta. Zvečer rataš lačen, poješ kakšen piškot…ampak ni panike, saj je jutri no dan.. če ne pa v ponedeljek, naslednji mesec, ali pa še bolje, po novem letu.  Potem sem napredovala in peklopila ločevalno, seveda v skupni kombinaciji z NE JEJ PO 6i. Potem pa še 7 dnevna prečiščevalna dieta pa kup drugih nesmiselnih poizkusov.

 

Ob mučenju z dietami in treniranjem v fitnesu sem razvila nekakšen love-hate razmerje z zdravim življenjem. Porajala so se mi razna vprašanja, ato sem začela iskat odgovore. Vključila sem se v nekakšno nagradno igo, kjer si preko pisanja bloga objavljal svoje navade zdravega življenja. To mi je zlezlo pod kožo. Rezultati trdega dela so se končno obrestovali.

Na telesu so bile vidne spremembe.. Takrat sem se odločila, da naredim licenco in postanem trenerka. Misli so bile fokusirane v fitnes življenjski stil. Mislila sem, da jem zdravo, saj je moje telo izgledalo zdravo. Ker pa mi je primanjkovalo makrohranil sem hitro prišla do izgube menstruacije.  S svojo samopodobo sem še vedno imela kar nekaj težav, ki jih mimogrede še danes dokončno rešujem. Odločila sem se, da je moje zdravje na prvem mesu in spet pridobila nekaj kilogramov. Tako sem se spet začela boriti sama s sabo, iskati popoln režim prehranjevanja, ki bi mi ustrezal. Keto, fastingi in drugi poizkusi so se spet pokazali kot neuspešni. Vedno bolj sem se bližala odkritju, da sem individualna oseba in da potrebujem individualen pristop.

Tako sem pobrskala po zapiskih z rezultati, odkrila kateri režim mi odgovarja uskladila z obroki v katerih uživam in našla zmagovalno kombinacijo, ki jo lahko peljem skozi celo življenje.

Jem potico? Ja! Sigurno je prilagojena na zdrav način? NE. Če si 2x v letu privoščim kos potice naj bo ta prava!

Kaj pa pica? Uf to imam najraje. Brez mastnih sirov, kupa kvasa in drugega balasta.

Tako, zdaj ste me »na kratko« spoznali. V nadaljevanju pa lahko prebereš, zakaj sem se odločila izpostaviti in tudi tebi približati zdrav način življenja.

 

Kaj je moja misija?

Moja misija ni, da bi vsi izgledali popolno, da bi imele vse bejbe enako velike okrogle zadnjice, ampak, da bi bili ljudje zdravi in zadovoljni sami s sabo. Ker izklesano telo ni nujno fit telo in telo z oblinami ni nujno nezdravo.

 

Ljudem bi rada približala miselnost, kjer je zdravje na prvem mestu. Zaradi izkušenj in delanju na sami sebi sem se naučila, da je vsak posameznik individualno bitje, ki potrebuje pozornost in individualno obravnavo.

 

Rada bi ti predstavila, da je zdravo prehranjevanje lahko res okusno, da ne rabiš jesti stvari ki jih ne maraš in da si sem in tja lahko privoščiš kakšno pregreho.

 

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18