skrij vrstico

BACK TO COLLEGE >> NORI POPUSTI DO -40%

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Sign in
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Domača energijska čokolada

Ste se pripravljeni naučiti, kako hitra in enostavna je priprava domače energijske čokolade, v kateri se po kakavovem maslu in presnem kakavu v prahu prepleta bogata čokoladna aroma?

Za razliko od kupljenih čokolad pri katerih je seznam bogat s sestavinami, kot so lecitin, mleko v prahu in rafinirani sladkor, presno čokolado sestavljajo izključno prehransko zdrave sestavine.

Presni kakav v prahu ima neverjetne koristi za zdravje. Pridobivajo ga iz ročno olupljenih kakavovih zrn, ki niso termično obdelana, odlikuje pa ga visoka koncentracija antioksidantov. Vsebuje več kot 300 fitokemikalij, beljakovin, vitaminov in mineralov. Medtem, ko se v klasični čokoladi prednosti kakava izgubijo s toplotno obdelavo in je zaradi vsebnosti mleka in dodatkov eden najpogostejših alergenov, presni kakav teh nevarnosti nima.

Za popolno zadovoljstvo in božanski okus smo domačo energijsko čokolado obogatili z domačim lešnikovim maslom.

Domača energijska čokolada

SESTAVINE

Domača energijska čokolada

POSTOPEK

  1. Pri izdelavi čokolade je zelo pomemben časovni postopek, da dobimo lepo in gladko čokolado. Na soparo položimo stopljeno kakavovo maslo, kokosovo olje, lešnikovo maslo in gosto kokosovo mleko. Nežno premešamo.
  2. Posebej v mešalniku zmeljemo kokosov sladkor do fine mešanice prahu. Ko se vse sestavine raztopijo, zmes odstranimo z ognja in jo pustimo pri sobni temperaturi, da se ohladi. V trenutku, ko zmes doseže temperaturo 28 C, dodamo kakav v prahu in kokosov sladkor. Mešamo do fine gladke zmesi.
  3. Vzamemo modelčke za čokolado in v vsak model vlijemo enak del mešanice. Čokolado postavimo v hladilnik toliko, da se strdi.

Dober tek!

Domača energijska čokolada


Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics