Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

NARAVNO ODPRAVLJANJE GUB: 6 NAČINOV ZA GLADKO IN MLADOSTNO KOŽO

 

Ste siti gub in drobnih linij na obrazu?

Niste sami. Veliko ljudi si prizadeva doseči gladko in mladostno kožo.

Toda dobra novica je, da obstajajo naravni načini, kako se znebiti gub in doseči polt brez gub. Tukaj je 6 učinkovitih nasvetov, ki vam bodo pomagali doseči mladostno in sijočo kožo.

1. OSTANITE HIDRIRANI

To je ključnega pomena za videz vaše kože. Voda je glavna sestavina, ki sestavlja našo kožo in pomaga ohranjati njeno vlažnost in polnost. Kadar koža ni dovolj navlažena, je lahko videti dolgočasna, suha in bolj nagnjena k gubam, zaradi česar ste lahko videti starejši in utrujeni.

 

Da bo vaša koža ostala navlažena in zdrava, je priporočljivo spiti vsaj 8 kozarcev vode na dan ali približno 2 litra. Takšna količina zaužite vode lahko pomaga iz telesa odplakniti strupe, poskrbi, da je vaša koža navlažena, in ji daje bolj mladosten in sijoč videz.

2. SONČNA KREMA

Vsakodnevno nanašanje kreme za sončenje je ključni korak pri zaščiti kože pred škodljivimi učinki UV-žarkov sonca. UV-žarki lahko povzročijo vrsto kožnih težav, vključno z gubami, temnimi madeži in celo kožnim rakom. Za učinkovito zaščito kože je pomembno, da izberete sredstvo za zaščito pred soncem z zaščitnim faktorjem SPF najmanj 30.

 

Kremo za sončenje je treba ponovno nanesti vsaki dve uri, zlasti če se dlje časa zadržujete na prostem ali se ukvarjate s fizično aktivnostjo. S tem ohranite zaščito kože in preprečite škodljive učinke UV-žarkov.

3. PRENEHAJTE KADITI

Kajenje je eden od glavnih vzrokov za prezgodnje staranje in gube na koži. Strupene kemikalije v cigaretnem dimu lahko kožo poškodujejo na različne načine, vključno z zmanjšanjem elastičnosti kože, nastankom drobnih linij in gub ter spremembo barve kože. Poleg tega lahko kajenje zmanjša količino kisika in hranilnih snovi, ki dosežejo kožo, zaradi česar je ta bolj dovzetna za poškodbe in staranje.

 

Če ste kadilec, je opustitev kajenja ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite za zdravje in videz svoje kože. Že v nekaj mesecih po prenehanju kajenja lahko opazite znatno izboljšanje videza in teksture kože. Sčasoma bo vaša koža postala bolj zdrava, navlažena ter manj nagnjena k poškodbam in staranju.

4. ZDRAVA PREHRANA

Ima pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja in videza vaše kože. Prehrana z veliko sadja, zelenjave in pustih beljakovin vaši koži zagotavlja bistvene vitamine, minerale in hranila, ki jih potrebuje za zdrav in mladosten videz.

 

Sadje in zelenjava sta še posebej koristna za kožo, saj vsebujeta veliko antioksidantov, ki pomagajo ščititi kožo pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.

 

Prosti radikali so nestabilne molekule, ki lahko poškodujejo celice kože, kar vodi v prezgodnje staranje ter nastanek drobnih linij in gub.

 

Antioksidanti nevtralizirajo proste radikale in preprečujejo njihove škodljive učinke na kožo.

5. PILING

To je pomemben del zdrave nege kože, saj pomaga odstraniti odmrle kožne celice in odmašiti pore, kar lahko prispeva k pojavu gub in drugih znakov staranja.

 

Z rednim pilingom lahko pomagate ohraniti mladostno in sijočo polt.

 

Priporočljivo je, da enkrat ali dvakrat na teden opravite piling z nežnim pilingom ali kemičnim pilingom.

 

Vendar lahko pretirano pilingiranje povzroči draženje kože, zato izberite nežen izdelek in natančno upoštevajte navodila. Poleg pilinga redno vlaženje kože pomaga ohranjati njeno vlažnost in mladosten videz.

6. IZDELKI PROTI STARANJU

Na trgu so na voljo številni izdelki proti staranju, ki lahko pomagajo zmanjšati videz gub.

 

Poiščite izdelke, ki vsebujejo sestavine, kot so kolagen, hialuronska kislina in vitamin C.

 

Kolagen je beljakovina, ki je naravno prisotna v koži in je odgovorna za zagotavljanje strukture in elastičnosti.

 

Dopolnjevanje s kolagenom lahko pripomore k ohranjanju naravne ravni kolagena v koži, kar lahko vodi k bolj mladostnemu in sijočemu videzu.

 

Hialuronska kislina je naravna snov v telesu, ki pomaga ohranjati vlago v koži, zato je koža videti napihnjena in navlažena.

 

Dopolnjevanje s hialuronsko kislino lahko pomaga pri vlaženju kože in potencialno zmanjša videz drobnih linij in gub.

 

Vitamin C je antioksidant, ki pomaga ščititi kožo pred poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali, nestabilne molekule, ki lahko poškodujejo celice.

 

Vitamin C pomaga tudi spodbujati nastajanje kolagena, s čimer podpira naravno strukturo kože in lahko zmanjša videz drobnih linij in gub.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18