Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Kurite maščobe s super živili

Poletna sezona je že tukaj in boste nedvomno hoteli izgledati najboljše v svojih novih kopalkah. Ali se borite, da se stisnite v svojo najljubšo obleko ali kratke hlače? Še preden se predate poletnim skušnjavam, se morate naučiti, kako na hitro pokuriti maščobe!

Medtem ko večina od nas priznava, da je edina dokazana pot za trajno izgubo telesne teže zdrav pristop do hrane in dovolj redne telesne vadbe, mnogi od nas popolnoma pozabljamo na moč superhrane, in njihovo neverjetno sposobnost, da kurijo  maščobe . Če je superhrana vključena v uravnoteženo prehrano, lahko ta maščobe topna superživila pomagajo odstraniti nekaj nezaželjenih, odvečnih kilogramov ravno v času poletnih dni in pomanjkljivih oblačil.

Seveda izguba teže ne bi smela izgledati kot hitro enoletno popravilo telesa, ki nam omogoča, da samo dobro izgledamo na plaži. Morala bi biti kot eden od mnogih korakov na poti k bolj zdravemu načinu življenja. Spodaj so navedene bolezni, ki so posledica debelosti  in nezdravega načina življena:

  • diabetes
  • povišan krvni tlak
  • bolezni srca in ožilja
  • rak
  • prezgodnje staranje in smrt

V nadaljevanju vam  predstavljamo  3-maščobo topna Superživila, ki vam bodo pomagala kuriti nakopičeno maščobo hitreje  inne samo za poletne dni, ampak za celo življenje!

Acai jagode

Acai jagode so majhne rdeče jagode, ki rastejo na drevesu acai vSrednji in Južni Ameriki, in so del tradicionalne amazonskega prehranjevanja. Zaradi naravne pokvarljivosti, so acai jagode navadno posušene (da ohranijo čim več njihove prehranske vrednosti, kot je to le mogoče) in so najpogosteje na voljo v obliki prahu.

Acai jagode so polne esencialnih hranil, vključno z antioksidanti (acai jagode imajo dejansko višjo  ORAC vrednost, kot borovnice in granatna jabolka), vitaminom A, vlakninami, kalcijem, nenasičenimi maščobnimi kislinami (zlasti omega 6 in omega 9 maščobne kisline) in aminokislinami. Bogata hranilna vrednost acai jagod nam omogoča, da imamo energijo, razstruplja naše telo, krepi naš imunski sistem, zmanjša raven holesterola in zniža tveganje za nastanek raka. Poleg tega uživanje acai jagod poskrbi za našo žarečo kožo in mladostno polt.

Zaradi izredno bogate vsebnosti vlaknin in esencialnih maščobnih kislin, nam acai jagode omogočajo hitrejše kurjenje maščob ter aktivno pripomorejo k hitrejši presnovi. Dodajanje acai v vsakodnevno prehrano izrazito zmanjša apetit ter posledično vodi v izgubo odvečnih kilogramov.

Acai v prahu lahko enostavno vključite v vsakodnevno prehrano, preprosto zmešajte jedilno žličko tega super živila v svoj najljubši smoothie.

Presni kakav

Za razliko od standardne čokolade, presni kakav ne vsebuje belega sladkorja in mleka – čokoladne sestavine najpogosteje povezujemo s povečanjem telesne mase in z debelostjo. Nasprotno tega je presni kakav poln hranilnih snovi, kot so vitamini in minerali, vlaknine, sntioksidanti, in esencialne maščobne kisline, ki nam omogočijo občutek sitosti za dlje časa. Namesto tega je surov kakav prepoln koristnih vitaminov, mineralov, vlaknin, antioksidantov in esencialnih maščobnih kislin, ki spodbujajo hujšanje s podaljšanim občutek sitosti. Povečuje tudi našo raven energije in libido, izboljša razpoloženje in koncentracijo ter znanstveno dokazano zmanjšuje arteriosklerozo, povratne bolezni srca in nižja krvni tlak.

Presni kakav v prahu je okusen in neverjetno hranljiv dodatek za smoothije, , napitke, sokove in lahko se uporablja za pripravo bogatih čokoladnih slaščic ali doma narejene čokolade. Uživajte kakav kot del zdrave, uravnotežene prehrane, ter izboljšajte vaše zdravje ter s tem poskrbite za odlično počutje.

Kokosovo olje

Ekstra deviško kokosovo olje vsebuje veliko prehranskih vlaknin, omega 6 maščobnih kislin in beljakovin. Poleg nasičenih in nenasičenih maščobnih kislih je glavna sestavina kokosovega olja lavrinska kislina. Glavna lastnost lavrinske kisline je, da deluje proti-virusno, proti-vnetno, proti-bakterično in proti-glivično. Dodatno kokosovo olje vsebuje tudi pomembne vitamine in minerale, kot so vitamin B1, B2, B3, B6, C, E, folna kislina, kalij, kalcij, natrij, magnezij, železo, fosfor in cink.

To super živilo se dejansko lahko uporablja od zunaj in znotraj. Kokosovo olje vsebuje veliko vitamina A in C, kalcija in železa. Tradicionalno se uporablja za zdravljenje mnogih kožnih bolezni, saj vsebuje zdrave maščobe ter lavrinsko kislino, ki ima protibakterijsko, protiglivično in protivirusno delovanje. Odlično je za aknasto kožo.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18