Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 40€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 40€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

#mojaizkušnja s HAIR VITAMINS

Sem Barbara in bi z vami danes rada delila svojo izkušnjo.

Že od malih nog imam dolge lase. Dolge ravne lase. Ampak tanke. V puberteti, ko se predvsem dekleta začnemo preveč obremenjevati s svojim telesom, me je ta zadnja lastnost začela motiti. Saj so dolge, a čop ni nikoli poln in debel ipd. Spomnim se tudi komentarjev srednješolskih prijateljic, češ naj jih ostrižem, saj da so štrenaste in konice razcepljene in da bom lepša s kratkimi lasmi.

K sreči jih takrat nisem poslušala, pred 3 leti pa sem jih vseeno skrajšala za slabih 15 centimetrov in frizerki prepustila, da mi naredi pramene. Še svetlejše. In takrat so se zares začele težave.

Razcepljene konice, suhi lasje.

Za češnjo na vrhu sladice pa je stres zaradi izpitov na faksu povzročil prekomerno izpadanje. Šop las v odtoku, 10 las v roki, ko sem šla s prsti kadar koli v dnevu skozi lase. Lasje na posteljnini, na tleh, na avtosedežih… Panika in groza. Nočna mora vsake dolgolaske.

Kupila sem losjon proti izpadanju las, ki je zadevo začasno rešil, po 3 mesecih pa so lasje začeli ponovno izpadati. Poizkusila sem z raznimi vitamini in kolagenom, ampak je grozen okus le-teh samo še prispeval k mojemu nerednemu pitju. Sem namreč človek, ki si rad ustvarja navade, a se jih težko drži.

Nato pa sem konec maja 2020 z mislijo, da izgubiti nimam kaj, naročila Hair Vitamins. Pritegnili so me pozitivni komentarji uporabnic in akcija 1 + 1 gratis. Še bolj navdušena sem bila, ko sem izdelek zmešala z vodo. Ubijalska roza barva in na moje največje presenečenje – mešanica ne smrdi! Ko me kdo vpraša, kakšen okus ima, ga ne znam prav definirati. Meni ima okus po jagodičevju, ampak tak malo mokast, kot je pri raznih šumečih tabletah. Ampak vse pove to, da si ga REDNO zjutraj zmešam in ga spijem, včasih še pred kavo.

Izdelek pijem že več kot 3 mesece in pol. Po prvem mesecu, mesecu in pol sem že skoraj obupala, ker ni bilo učinka. Vsaj ne vidnega. Lasje so rasli dokaj počasi, še vedno so zelo izpadali. Vendar sem zaradi navade in dobrega okusa naročila pač še en paket in izdelek uporabljala še 2 meseca. Po vseh teh 3 mesecih je razlika očitna. Lasje mi trenutno izpadajo le še pri pranju. Šele pri pregledovanju slik pa sem opazila, koliko so moji lasje v tem času zrastli. O tem se lahko sami prepričate ob pogledu na spodnji sliki:

Zdaj, ko so Hair Vitamins postali moja najljubša jutranja rutina, poleg kave, seveda, sploh nočem več k frizerju.
Delivery
Samo še 40€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
Golden Q10*

Formula koencima Q10, Vitamina C in B-kompleksa za zaščito pred oksidativnimi poškodbami

9,49  2,66 
-70%
Vitamin C+ Selen + Cink*

Revolucionarna formula Vitamina C, Selena in cinka za železen imunski sistem!

7,59  2,28 
-75%
Matcha Chai latte*

Naravna alternativa kavi

14,90  3,72