Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Napitki, ki topijo maščobo okoli trebuha

Za velikonočne praznike si je marsikdo privoščil kakšno dobroto več kot običajno. Bi se radi kar se da hitro prečistili, zmanjšali napihnjenost in se znebili maščobe okoli trebuha?

Seveda veste kakšne so spremembe, ki jih morate narediti, če bi radi prišli do napetega in ravnega trebuha. Zdrava in uravnotežena prehrana in redna telovadba sta ključ do dobrega uspeha. Toda ali ste vedeli, da obstaja nekaj preprostih in okusnih pijač, ki vam lahko pomagajo na poti do uresničitve vašega cilja? Ti napitki pomagajo kuriti maščobno oblogo okoli trebuha, vsebujejo zelo malo kalorij in so super za prebavo, pospešitev metabolizma in čiščenje telesa. Na zdravje!

Ingverjeva limonada za raven trebušček

To je neverjetno, kako lahko nekaj preprostih sestavin pomaga priti do fit trebuščka. Zakaj topla voda? Ker topla voda pospešuje prebavo. Ta napitek naj bo vaša prva stvar zjutraj, da se vaš prebavni sistem zbudi. Limone niso bogate le z vitamin, ampak tudi delujejo čistilno na prebavni sistem in jetra. Ingver je naravni razstrupljevalec in pripomore k hitrejši presnovi.

Priprava:

1 skodelico tople vode (ne vroče) prelijte čez sveže iztisnjen sok polovice limone in žličko naribanega ingverja (lahko uporabite tudi ingver v prahu).

Grenivka in rožmarin proti maščobnim oblogam okili trebuha

Ta pijača združuje hranila, ki so koristna za vaše zdravje. Sveže iztisnjen sok grenivk je gonilna sila, ki vsebuje vitamin C, kateri nam pomaga pri razstrupljanju in preprečuje nastanek holesterola. Rožmarin pomaga razstrupljati jetra, izboljšuje prebavo in poveča pretok krvi.

Priprava:

Skuhamo 1 skodelico vode z 1 čajno žličko sesekljanega svežega rožmarina. N azmernem ognju kuhajte 5 minut. Precedite in zmešajte čaj z sokom ½ grenivke.

Ingver in kumara za raven trebušček

Ingver se kot zdravilna korenina uporablja že od antičnih časov. Poleg krepitve imunskega Sistema, vsebuje protivnetne spojine in lajša prebavne težave. Kumara zagotavlja antioksidante in deluje protivnetno.

Priprava:

Segrejte 1 skodelico vode in dodajte 1 žličko naribanega ingverja. Namakajte/mešajte 5 minut. Precedite in pustite, da se ohladi. Po želji lahko dodate med. Dodajte nekaj rezin kumara in led.

Zeleni čaj z ingverjem proti maščobnim oblogam okoli trebuha

Zeleni čaj je zakladnica hranilnih snovi, ki pomagajo aktivirati možgane. Poleg tega zeleni čaj zmanjšuje absorpcijo maščob iz hrane, ki jo zaužijemo. Kombinirajte ga z ingverjem in bo pravi razstrupljevalni napitek.

Priprava:

Segrejemo skodelico vode in vanjo vmešamo žličko naribanega ingverja. Nato zavremo in kuhamo približno 5 minut. Precedimo in v ingverjev napitek dodamo 1 filter vrečko zelenega Matcha čaja. Počakamo 3 minute in zavržemo čajno vrečko. Za hladno pijačo preprosto dodajte led.

Avtor: 

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18