Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Naravni triki proti gubam, aknam in kožnim nepravilnostim

Obraz je ena prvih stvari, ki jo opazimo na človeku in izgled kože igra veliko vlogo pri tem, kakšno podobo predstavljamo svetu in najpomembneje, samemu sebi. Zdrav videz kože nam daje občutek samozavesti in osebnega zadovoljstva. S tem ko skrbimo za svoje zdravje, se v svojem telesu počutimo bolje, kar vpliva tako na zasebno kot družbene življenje. 

V današnjem svetu število nasvetov za nego kože narašča, prav tako ponudnikov, ki zagotavljajo popoln učinek. Tako se je pogosto težko znajti med poplavo informacij in izdelkov. Kako torej poskrbeti za zdravje in lep videz svoje kože?

Prvi korak je poznavanje vzrokov, ki kožne nepravilnosti povzročajo.

  • Staranje
  • Nepravilna nega
  • Prehrana
  • Način življenja
  • Hormonske spremembe
  • Genetika

Stanje kože je odvisno od mnogih notranjih in zunanjih dejavnikov, ki jih lahko uravnavamo na različne načine. Opravila, ki jih lahko uvedemo v dnevno rutino za preventivno zaščito pred pojavom aken in drugih nepravilnosti so: 

Primerna nega in dnevna uporaba sončne kreme za obraz, ki kožo ščiti pred UV žarki. Ti lahko poškodujejo povrhnjico, povzročijo vidne posledice ter neenakomerno pigmentacijo. S tem ko žarki celice poškodujejo, pospešijo staranje kože. 

Prehrana: Za mladosten videz kože so pomembna hranila, ki so bogata z antioksidanti, saj pomagajo omejiti škodljive učinke prostih radikalov na kožo. Prav tako je pomembno uživanje živil, ki podpirajo delovanje srca ter s tem boljšo prekrvavitev. Dnevno je potrebna tudi zadostna količina vode za hidracijo celic.

Gibanje: priporočena količina je vsaj eno uro na dan. Z vadbo pospešimo kroženje krvi po telesu in izboljšamo prekrvavitev celic. Telesna aktivnost lajša tudi simptome stresa. Za zdrav videz kože in telesa se odsvetuje kajenje in uživanje alkohola, ki povzroča dehidracijo telesa in druge neželjene učinke.  

Zdrav način življenja in skrb za pravilno nego z leti pogosto nista dovolj, nekatere snovi telo proizvaja vse počasneje in so zato v pomanjkanju. V takem primeru kožo lahko zaščitimo pred nepravilnostmi tudi z različnimi dodatki. 

KOLAGEN 

Kolagen je v sestavi kože ena najpomembnejših beljakovin, ki skrbi za mladosten in lep videz kože, las in nohtov. Je vezivno tkivo, ki je poglavitno za elastičnost in moč. Nahaja se predvsem v koži, laseh, nohtih, hrustancu, kosteh in mišicah. Ob pomanjkanju se poveča nagnjenost k poškodbam, lahko popokajo kapilare in se poslabša prekrvavitev. Pojavljati se začnejo vidni znaki staranja, izsušena koža, tanke linije in gube. Te s časom postajajo vse bolj opazne, tekom let se pojavi tudi izguba volumna in gostote ter počasnejše in slabše celjenje ran. Ker kolagen telo s staranjem izgrajuje vse počasneje, je za mladosten videz kože to zelo pomembno prehransko dopolnilo. 

 

Naravno in učinkovito prehransko dopolnilo Kolagen SkinCare Nature’s finest vsebuje Naticol® hidroliziran ribji kolagen v prahu in pomaga zavirati vidno staranje kože. 

Kolagen SkinCare je bogat z beljakovinami. Vsebuje superživila in s tem doseže optimalen učinek pri absorbciji. Patentirana formula Naticol® je najboljši naravni vir kolagena tipa 1., ki dokazano poveča elastičnost kože in zmanjša vidnost gub. Kožo ohranja mladostno, lase in nohte pa čvrste in sijoče. Izdelek je zdelek je 100% naraven in se ga zaužije kot napitek z okusom jagode.

MSM

 

Da se kolagen v telesu primerno izgradi, je pomembna tudi prisotnost žvepla. Žveplo je pomemben gradnik beljakovin in bistvena komponenta vezivnih tkiv, sklepne tekočine, kože ter nohtov. Zaužijemo ga s hrano kot so zelje, hren, repa, por, čebula, redkvice ipd.  

 

Zadostno količino žvepla v telesu lahko reguliramo tudi s prehranskim dopolnilom MSM v prahu – metil sulfonil metan Nature’s finest. MSM se nahaja v rastlinah, zato je izdelek veganski. Za našo uporabo je v obliki prahu, ki ga lahko dodajamo kozmetičnim izdelkom za nego kože in napitkom. 

KURKUMA

Kurkuma je znana tudi kot indijski žafran ali rumeni ingver. Je pikantna začimba in naravno sredstvo za čiščenje in razstrupljanje telesa. Vsebuje snov kurkumin, ki preprečuje kopičenje maščob v jetrih in pomaga vzdrževati njihovo zdravje. Je močan antioksidant, pomaga vzdrževati imunski sistem in ga krepi. Bio kurkuma v prahu Nature’s finest se običajno uživa kot napitek ali dodatek k prehrani. 

  • Čisti jetra 
  • Vsebuje antioksidante 
  • Podpira delovanje srca 
  • Podpira krvni obtok 
  • Krepi odpornost

Ker kurkuma izboljša kakovost krvi, nam je v veliko pomoč v boju proti mozoljem in podobnim nepravilnostim na koži. Poskrbi za mehko, gladko in elastično kožo, ki je posledica čiste krvi. Kožo vlaži in bledi polti daje barvo in sijaj. 

SKINFOOD 

Ob hitrem ritmu vsakdanjika si pogosto ne vzamemo dovolj časa za skrb za kožo. V takih trenutkih pride prav prehransko dopolnilo Skin food supermix Nature’s finest, ki poskrbi za zdrav in lep videz kože.  

Vsebuje 6 superživil: MSM, chia semena, šipek, astralagus in triphalo. Sestavine imajo visoko vsebnost antioksidantov, ki kožo ščitijo pred prostimi radikali, ki jo pomagajo ohraniti mladostno, gladko, prožno, elastično in predvsem zdravo. Mešanica je v obliki prahu in se jo zaužije kot napitek. Skin food kožo nahrani, poživi in ozdravi nepravilnosti. 

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18