Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Poslovi se od krhkih nohtov in odpravi počasno rast las

Ali opažaš, da so tvoji nohti manj čvrsti in se hitreje zlomijo?

Krhki nohti so ena izmed najpogostejših težav, predvsem ženske populacije. Krhki, razcepljeni, lomljivi in poškodovani nohti opozarjajo, da telesu primanjkuje hranilnih snovi, vitaminov in mineralov, stanje pa lahko poslabšajo tudi vreme, pretirano izpostavljanje vlagi, stres in oslabljen imunski sistem. Za zdrav in negovan videz nohtov zato lahko največ narediš sama. Ker se težave z nohti po navadi pojavijo zaradi pomanjkanja določenih hranilnih snovi v telesu, je najboljše da začneš s pravilno prehrano in zdravim življenjskim slogom s čim manj stresa. 

 

Za še bolj učinkovit in hitrejši rezultat pa je tukaj revolucionaren napitek Nail Vitamins,

ki s svojimi aktivnimi sestavinami nahrani nohte, kožo in druga tkiva ter poskrbi, da bodo tvoji nohti naravno lepi in čvrsti. Napitek Nail Vitamins naravno okrepi in nahrani nohte, preprečuje lomljenje nohtov, ne vsebuje sladkorja, na 5g pa vsebuje 100 mg Vitamina C (125 % NRV), uspešno stimulira rast zdravih nohtov in nudi dolgotrajno in celovito naravno zaščito nohtov.

Kako in zakaj deluje?

Napitek Nail Vitamins vsebuje kolagen, ki je najbolj zastopana beljakovina v telesu. Je osnovna komponenta nohtov, kože, las, kosti in vezivnega tkiva. Po 20 letu začne naravna proizvodnja kolagen v telesu upadati, njegovo pomanjkanje pa se kaže v lomljivih nohtih, suhih in izpadajočih laseh, gubah in bolečinah v sklepih.

Vsebuje tudi MSM, ki predstavlja najboljši vir organskega žvepla, ki je pomemben gradnik aminokislin v našem telesu. Aminokisline so gradniki beljakovin, kamor sodi tudi kolagen. Iz aminokislin sintetizirane beljakovine imajo pomembno vlogo pri rasti nohtov in las. V napitku najdemo tudi izvleček koprive, ki vsebuje minerale in elemente, ki krepijo nohte, lase in kosti. Prisoten je tudi selen, ki pripomore k ohranjanju zdravih nohtov ter vitamin C, ki pa prispeva k normalni tvorbi kolagena in deluje kot antioksidant in tako ščiti naše celice pred oksidativnimi poškodbami.

Priporočena dnevna količina je 5 g (1 merica) na dan. Vmešaj jo v kozarec vode in popij.

Poleg krhkih nohtov pa opažaš, da ti pogosto izpadajo lasje in hkrati imaš občutek, da v zadnjih mesecih ekstremno počasi rastejo? 

Tudi pri laseh je podobno kot pri nohtih, lahko za razne težave krivo pomanjkanje določenih hranil v telesu. Če se stanje tvojih las brez posebnega razloga poslabša, bi jim morala posvetiti malo več pozornosti. Lasje, ki postanejo bolj krhki in lomljivi, poleg tega pa še zelo počasi rastejo, so lahko znak za pomanjkanje vitaminov in beljakovin v telesu. Do takšnega pomanjkanja prihaja predvsem zaradi neustrezne prehrane, vzrok je pa lahko tudi v kakšnem hormonskem neravnovesju, ki je pogosto posledica stresa. Zato spet – kot prvo, začni pri prehrani in zdravemu načinu življenja. 

Hkrati pa ti za še boljše rezultate ponujamo tudi napitek Hair vitamins, ki vsebuje biotin, kateri poskrbi za močnejše, gostejše in sijoče lase. Lahko bi rekli, da je biotin najboljša alternativa proti izpadanju las. Biotin je vitamin iz skupine B-kompleksa, z oznako B7 in je najpomembnejše mikro hranilo za zdravje in lepoto naših las.

Obstajajo dokazi, ki kažejo na to, da lahko povečan vnos biotina pomaga pospešiti rast las. Na primer, v eni študiji iz leta 2015 so raziskovalci opazili, da so ženskam, ki so redno uživale dodatek biotina, lasje hitreje rasli v primerjavi s kontrolno skupino. Poleg biotina je v napitku tudi kolagen, ki je pomembna beljakovina, ki se nahaja med drugim tudi v laseh, kjer skrbi za prožnost las, vitamin C, ki je prav tako sestavina napitka, pa pripomore k izgradnji kolagena, poleg tega pa kot močan antioksidant ščiti lase pred prostimi radikali, ki lahko zavirajo rast las in povzročijo staranje las.

Torej, komu je namenjen izdelek Hair vitamins?

  • Vsem z oslabljenimi lasmi 
  • Vsem, ki jim lasje prekomerno izpadajo 
  • Vsem, ki želijo pospešiti rast las

Kako ga uporabljam?

Priporočena dnevna količina je 5 g (1 merica). Vmešaš jo v kozarec vode in zaužiješ takoj, ko se prah raztopi. S 5 g prahu zaužiješ 1.250 µg (2.500 % NRV) biotina in 100 mg (125 % NRV) vitamina C. 

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18