Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Prednosti hujšanja s Kelpom

Kelp je oblika morskih alg, ki jih najdemo v plitvih vodah oceanov in rastejo v obliki čvrstih kolonij, ki bi jih lahko opisali tudi kot “podvodni gozd”. Če ste kdaj šli na jutranji tek ob plaži, ste ga lahko opazili naplavljenega na obali, pogosto obdanega z muhami. Za večino ljudi je tak prizor dovolj, da odvrnejo idejo uživanja alg. Kakorkoli, kelp je naravno super živilo, bogato z minerali, aminokislinami in vitamini. Predvsem je kelp bogat naravni vir joda, ki lahko zagotovi ustrezne ravni spodbujanja počasne ščitnice in spodbuja zdrav metabolizem.

 

Dobro delujoča presnova je ključnega pomena za ohranjanje idealne telesne teže. Vaš metabolizem, ki ga uravnava ščitnica, je odgovorni del vašega telesa za način uporabe energije in porabo kalorij; jod pa je katalizator, ki požene presnovne procese. Ščitnica absorbira jod, ki je ponavadi pridobljen s prehrano in nato sprosti hormone, ki nadzorujejo delovanje presnove.

Ko prehrana in telesna aktivnost niso učinkoviti pri nadzoru telesne teže, je možni krivec počasna ščitnica. Ustrezne ravni joda so obvezne za idealno delovanje ščitnice in optimalni presnovni potek. Po drugi strani pa lahko nizke vrednosti joda privedejo do stanja znanega kot hipotriodizem.

 

Kelp omogoča ravnovesje v telesu

Kelp podpira tudi izboljšavo več pogojev, pogosto povezanih z odvečno maščobo. Je bogat vir kalcija in raziskave objavljene leta 2011 v junijski izdaji “Nutrition Reviews” so pokazale, da lahko povečan vnos kalcija spodbuja “statistično pomembno izgubo telesne teže pri prekomerno težkih in obilnih posameznikih”.

Dodatna telesna teža je tudi v tandemu, običajno, s kislimi pH vrednostmi v telesu. Poleg tega je kislo telo primerno okolje za bolezni in slabosti. Kelp vsebuje spojino imenovano alkalija, ki pomaga uravnovesiti Ph ravnotežje.

Bogat z antioksidanti, kelp pomaga nevtralizirati proste radikale; to dodatno razstrupljevanje res spodbuja, da je vaše celotno telo v ravnovesju. Kohezivnost čez celotnen sistem je ključnega pomena za najboljši uspeh v prizadevanju za izgubo telesne teže.

 

Kelp kot del načrta za hujšanje

Jesti zdravo in uravnoteženo prehrano, v sodelovanju z redno vadbo je najboljši prvi korak k izgubi teže in maščob. Prehrana, bogata z ekološkim sadjem, zelenjavo, semeni in oreščki ohranja telo z izjemno močnimi, zdravilnimi hranili brez negativnih stranskih učinkov, povezanih s predelanimi živili. Vadba je fantastičen način izgorevanja shranjene energije (maščobe) in daje umu in matabolizmu zagon. Kot del celovitega pristopa, ne le za izgubo teže, vendar tudi za vaše splošno zdravje. V primeru znakov povezanih s počasnim delovanjem ščitnice, ko je raven joda neustrezna, lahko kelp zagotovi spodbude, potrebne za začetni zagon ščitnice in jo vrne nazaj v pravilno prestavo.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-80%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  10,36