Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Prehranjevalne navade, ki razkrivajo vašo osebnost

Če sedite za jedilno mizo s svojo družino ali pa s prijatelji, ste verjetno opazili, da ima vsakdo drugačen slog prehranjevanja. Nekateri jedo hitro, drugi si vzamejo čas in v miru uživajo v hrani. Študije kažejo, da so naše prehranske navade zelo nagonske, saj obstaja močna povezava med njimi in našo osebnostjo.

Če ste počasen jedec

Počasen jedec ni nikoli v naglici, in verjame v življenje v sedanjosti. Na delovnem mestu, se mu nikoli ne mudi, da bi moral stvari čimprej postoriti. Je mnenja, da je dobro opravljeno delo veliko bolje kot hitro opravljeno delo. Ti menijo, da je delo dobro opravljeno veliko bolje kot eno hitro opravljeno. V razmerju, vedno živi za dani trenutek. Po drugi strani pa je trmasta oseba, ki se rada drži rutine.

Če ste hiter jedec

Hitri jedci se osredotočajo na hrano med obrokom, da to zelo hitro pojejo. Dejstvo je, da jih sploh ne skrbi glede ustreznega žvečenja hrane. So dinamični in odlični pri opravljanju stvari, kar je njihovemu šefu zelo všeč. Multi-tasking in tekmovanja so jim pisana na kožo. Njihovi možgani so vedno pred njimi samimi. V razmerju postavijo potrebe partnerja, pred svoje. Na žalost, hitri obroki kažejo, da si vzamejo premalo časa zase.

Če ne prenesete, da se drugi dotikajo vaše hrane

Če ste eden izmed teh, ki ne marate, da se kdo dotika vaše hrane to pomeni, da ste zelo organizirani. Všeč vam je, da so stvari čiste. Na delovnem mestu ste zelo spretni. V razmerju ste vedno za delitev odgovornosti.

Če radi okušate nova živila

Če ste nekdo, ki rad poskuša nove okuse, ste nekdo ki ljubi avanture. V razmerju se veš partner nikoli ne bo pritoževal, da ste dolgočasni. Na delovnem mestu vedno dajete domiselne ideje. Zaradi vaše pustolovske osebnosti, ljudje želijo biti vaši prijatelji. Imate unikaten pristop do življenja, obdržite to!

Če raje jeste eno hrano na enkrat

Ljudje, ki se osredotočajo na uživanje ene hrane naenkrat so načrtni v svojem pristopu. So podrobno usmerjeni in temeljito premislijo pred svojimi odločitvami. Na delovnem mestu se zelo cenijo in so previdni. Poskušajte biti odprti za ideje drugih ljudi, saj boste tako okrepili vaše odnose.

Če med seboj radi zmešate različna živila

Ljudje, ki imajo radi mešanje različnih živil, radi opravila opravijo sami. Njihovi nadrejeni so vedno veseli, ker so pripravljeni prevzeti odgovornost. Njihovi odnosi so uspešni, ker si vedno vzamejo čas za vsakogar. Edina negativna lastnost njihove osebnosti je, da so nagnjeni k prekomernemu zavezništvu.

Če ste izbirčni glede hrane

Če ste oseba, ki ima zares specifične zahteve za živila, živite v coni udobja iz katere sovražite iti. Želite imeti profil delovnega mesta, ki ga dobro poznate v naprej. So radovedni in hrepenijo po znanju. To je dobro da ste radi v udobju, vendar vas bo malo pustolovščine porinilo do večjih in boljših možnosti.

Če vedno analizirate kaj jeste

To so ljudje, ki vedno jedo po pravilniku. Vedno preverjajo kalorije in hranilne vrednosti vseh živil, ki jih zaužijejo. To kaže, da niso odprti za pokušanje novih stvari. So urejeni, organizirani in trmasti.

Če ste nori na sladkarije

Če imate radi sladkarije, potem ste mirni in dobrosrčni. Vedno ste pripravljeni poslušati težave drugih ljudi, hkrati pa se o svoji stvareh ne odprete.

Če hrano vedno dosolite

Ljudje, ki uživajo slano hrano govorijo svoj um. Ne bojijo se deliti svojega mnjenja in idej s svetom.

Če imate radi grenko hrano

Ljudje, ki radi jedo grenko hrano so tisti, katerih prvi vtis o nekom, so ponavadi negativni. Čeprav na koncu ni tako, so zelo naklonjeni v spoznavanje novih ljudi. So zelo predvidljivi.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18