Težke kovine v telo prejmemo s hrano, kozmetičnimi izdelki, ki jih nanašamo na kožo, z uporabo posode, lahko tudi na delovnem mestu (predvsem v laboratorijih, skladiščih,... Se zavedate, koliko težkih kovin imate v telesu? | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Se zavedate, koliko težkih kovin imate v telesu?

Težke kovine v telo prejmemo s hrano, kozmetičnimi izdelki, ki jih nanašamo na kožo, z uporabo posode, lahko tudi na delovnem mestu (predvsem v laboratorijih, skladiščih, letališčih, ...). Še posebej veliko jih je v velikih ribah, tistih, ki so na vrhu prehranjevalne verige. Veliki ljubitelji tune, ja, to se vas zagotovo tiče.

Ponujamo vam povsem naravno in po vrhu vsega še izjemno zdravo superživilo, ki med drugim iz prebavnega trakta odstranjuje tudi težke kovine.

Gre za Bio algo Wakame.

V čem je težava težkih kovin?

Problem težkih kovin je, da se počasi akumulirajo v organizmu in povzročajo nepopravljivo škodo. Simptomi so lahko v začetku blažji, tako da ljudje ne vedo vzroka svojih težav, ko pa se zavejo,je že prepozno. Najbolje jih je prepoznati zgodaj in takoj ukrepati - še vedno je namreč bila preventiva boljša kot kurativa.

Kje najdemo najpogostejše težke kovine s katerimi smo redno v stiku?

Aluminij najdemo tudi v večini industrijsko predelane hrane, aluminijasti posodi, ponvah, deodorantih, šamponu, vlažilni kremi za kožo.

Kadmij je v avtomobilskih prevlekah sedežev, črni gumi, večkrat uporabljenem motornem olju, keramiki, izparelem mleku, gnojilih, talnih oblogah, fungicidih, pohištvu, rafinirani beli moki in brezalkoholnih pijačah iz avtomatov, katerih cevi vsebujejo kadmij.

Svinec je v cigaretnem dimu (tudi pri pasivnem kajenju), hrani iz pločevink, barvitem, gladkem časopisnem papirju, nekaterih keramičnih posodah, stenskih barvah v starejših domovih, svinčenih ceveh v starejših stavbah in rafinirani čokoladi. Izpostavljenost svincu lahko povzroči demenco in Alzheimerjevo bolezen, učne težave, napade, agresijo, hiperaktivnost in mnoge druge zdravstvene težave.

Živo srebro imate mnogi zagotovo še vedno v amalgamskih zobnih plombah, najdemo ga tudi v cepivih in ribah, predvsem gojenih.

Bio alga Wakame je izjemna, kajti na naraven način odstranjujejo težke kovine iz prebavnega trakta, hkrati tudi zmanjšujejo radioaktivnost v telesu, delujejo protivnetno in znižujejo holesterol. Koristna je tudi pri uravnavnavanju delovanja ščitnice, ima visoko vsebnost omega 3 maščob, vlaknin ter kalcija in magnezija.

Wakame je morska zelenjava, užitna alga, ki ima rahlo sladek okus in se najpogosteje uporablja v juhah ali solatah. Alga je tanka in temno zelene barve. Pogosto se uporablja v japonski in drugih azijskih kuhinjah. Zakaj torej ne bi poskusili tega izvrstnega superživila in naredili nekaj dragocenega za vaše telo?

Kako jo pripraviti?

Wakame zmočite, narežite na primerno velike kose in dodajte vaši najljubši jedi. Še posebej se poda k praženi čebuli ali blanširani zelenjavi.Mnogi jo uživajo z ribo (a pozor, majhne rbe so veliko bolj zdrave kot velike - torej bolje sardelice kot morski pes). Dodate jo lahko tudi vsej zelenjavi in si tako popestite solato, ki ji dodate še kakšno izjemno kakvostno hladno stiskano rastlinsko olje.

Zdravstveni učinki super živila alge Wakame

Magnezij je bistvenega pomena za krčenje in sprostitev mišic, delovanje določenih encimov v telesu, produkcijo in transport energije in produkcijo proteinov.

Jod za močan metabolizem celic – proces pretvarjanja hrane v energijo. Ohranja uravnoteženo količino hormona ščitnice.

Kalcij Wakame omogoča lažjo absorpcijo kalcija v telo. Vsakih 100g presnih Wakame alg vsebuje 150mg kalcija. Kalcij je potreben za močne in zdrave kosti, saj preprečuje osteoporozo.

Železo potrebno je za tvorbo rdečih krvničk in preprečevanje anemije.

Vitamini A, C, E in K. Odlični za zdravo kožo in odpornost.

Vitamin D spodbuja absorpcijo kalcija za zdrave kosti, okrepi živčne, mišične in imunske sisteme.

Riboflavin (vitamin B2) da lahko telo porabi hidrate, maščobo in proteine, ki jih zaužijemo. Riboflavin pomaga omenjena hranila pretvoriti v energijo za rast in za tvorbo rdečih krvničk. Deluje kot antioksidant, v telesu pa sodeluje z ostalimi vitamini, kot npr. niacini, folati in vitaminom B6.

Folati pomagajo ustvariti nove celice, še posebej pomembni pa so za nosečnice.

Lignani predvideva se, da igrajo pomembno vlogo v preprečevanju nekaterih rakavih obolenj, še posebej raka na dojkah.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics