Ne glede na to ali ste vegeterjanec ali ne, je potrebno telo na vsake toliko časa prečistiti stupenih toksinov. Večina od nas si za praznike privošči obilne pojedine in... Prečistite svoje telo s Top Super Živili za Razstrupljanje | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Prečistite svoje telo s top super živili za razstrupljanje!

Ne glede na to ali ste vegeterjanec ali ne, je potrebno telo na vsake toliko časa prečistiti stupenih toksinov. Večina od nas si za praznike privošči obilne pojedine in živila, ki so polna ojačevalcev okusa, umetnih barvil in arom, pesticidov, konzervansov. Preverite kako to lahko storite s top super živili za razstrupljanje.

Vse to lahko v nas sproži številne neprijetne simptome, kot so glavoboli, migrene, alergije, kožna obolenja, menstrualne bolečine, splošno slabo počutje in še bi lahko naštevali. Vse to na koncu lahko vodi tudi do raznih bolezni vključno z debelostjo, artritisom, depresijo in srčnimi boleznimi.

healthy eating and vegetarian diet concept - word detox with jui

Kaj je razstrupljanje?

Razstrupljanje je znano tudi kot detoksikacija ali detox - telo očisti strupenih toksinov, ki se jih je v današnjem sodobnem življenju težko izogniti. Vaše počutje bo zelo dobro, polno energije in vitalnosti. Vendar pa boste morali razstrupljevalni program večkrat in redno ponavljati, saj rezultati niso vidni v prvih fazah, sploh če živite precej stresno in toksinom izpostavljeno življenje.

Kaj je detox prehrana?

Detox prehrana vključuje izbor (super) živil, ki spodbujajo odstranjevanje škodljivih kemikalij, strupenih toksinov in odvečnih maščobnih celic iz telesa. Vse to preprečuje, da bi se strupene snovi kopičile v naših jetrih ter s tem privedle do neravnovesja v telesu, ki vodi do številnih bolezni. Detox prehrana razbremeni naš prebavni sistem, hkrati pa nas oskrbi z vsemi hranilnimi snovmi, ki izrecno podpirajo in pospešujejo naravni proces čiščenja, vključno z vitamini, encimi, minerali, antioksidanti, klorofilom, beljakovinami in vlakninami. Po razstrupljevalnem obdobju se boste počutili popolnoma prerojeni, z vidno zdravo poltjo in povečano ravnjo energije. Detox igra pomembno vlogo tudi pri prekomerni telesni teži ter kopičenju odvečne maščobe in lahko poveča življensko dobo za 20 do 30 odstotkov.

 

Top 3 superživila za razstrupljanje:

  • JEČMENOVA TRAVA je hranljivo živilo, ki je najbolj znano po svojih alkalnih in antioksidativnih lastnostih. Je bogat in uravnotežen vir vitaminov, mineralov, aminokislin in encimov. Vsebuje veliko klorofila (»rastlinske krvi«), ki je naravno razstrupljevalno sredstvo ter pomembne naravne vlaknine in antioksidante. Ječmenova trava je polna hranljivih snovi in ne vsebuje glutena, saj se ves gluten nahaja v ječmenovem zrnu. Zaradi tega je ječmenova trava varno živilo za ljudi, ki ne prenesejo glutena.
  • KLORELA je zelena enocelična sladkovodna alga, ki raste v jezerih in ribnikih. Kot eno najboljših super živil za razstrupljanje, ima klorela skoraj desetkrat več klorofila od podobnega zelenja, kot so pšenična trava, ječmen ali alfalfa. Pravzaprav izvira ime klorela iz njene visoke vsebnosti klorofila, pomembne hranljive snovi, ki čisti telo. Klorela iz krvi odnaša prebavljene snovi, saj zaradi svoje nitkaste sestave veže nase težke kovine in toksine, ki se nabirajo v krvi. Čist krvni pretok z obilo rdečih krvničk, ki prenašajo kisik, je bistvenega pomena za pravilno delovanje našega telesa.
  • HIMALAJSKA SOL vsebuje vse minerale in mikroelemente, iz katerih je zgrajeno naše telo. Na njeno pomembnost kažejo tudi zgodovinska dejstva, ko je bila sol že pred nekaj tisoč letji predmet menjave in plačila, saj je človeštvo z njo lahko preživelo. Latinska beseda sol označuje sonce, torej ima ta dragoceni element lastnosti sončne energije, ki ustvarja in ohranja življenje. Himalajska sol za dobro prebavo in ugoden začetek dneva zjutraj na tešče spijemo kozarec vode, v kateri raztopimo žličko pripravljene slanice. Nasičena raztopina je koristna tudi za kožo, saj jo pomlajuje, ji vrača prožnost, odpravlja gube in čisti pore.Himalajska sol kot kopel lahko slanico uporabljamo za izpiranje sinusov, za vlaženje suhih oči in za razstrupljanje telesa. Koristna je tudi za rehidracijo, posebej za športnike, ki hitro izgubljajo vodo, ter za različne maske in obloge.


Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics