Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Svetovni dan zdravja: Depresija, adijo!

Kako pogosto razmišljate o svojem zdravju? Se pogosto odločate za spremembo šele takrat, ko začutite, da se z vašim telesom nekaj dogaja in je največkrat potreben tudi obisk pri zdravniku? Namenjate delček svojega časa organiziranju dnevnih obrokov, meditaciji in rekreaciji ali ste tudi vi med tistimi, ki preprosto dajo prednost stresu in malim nepomembnim stvarem, zaradi katerih se vam zazdi, da dan nima dovolj ur?

Danes imate dovolj tehten razlog, da se zazrete vase in morda naredite prvo spremembo v vašem življenjskem slogu. 7. april je namreč svetovni dan zdravja, katerega je Svetovna zdravstvena organizacija (SZO) prvič razglasila že leta 1950. Vsako leto je v ospredju geslo, ki je v tem obdobju najbolj zaskrbljujoče – letošnji poudarek je na  skriti, vedno pogostejši bolezni, depresiji.

 

Kaj je depresija?

Depresija ni izključno genska bolezen ali šibkost, ki se ji je moč enostavno izogniti, ampak lahko prizadene ljudi v vseh starostnih obdobjih. Najpogosteje se kaže kot motnja razpoloženja, zaradi katere izgubimo interes do aktivnosti v katerih smo včasih uživali, čutimo neprestano krivdo, žalost, spremembo v apetitu, v najhujših primerih lahko pride tudi so samomorilskih misli in nenazadnje, samega dejanja.  Ker zaradi težkega prepoznavanja bolezni ne posvečamo dovolj velike pozornosti in posledično ne poiščemo zdravniške pomoči, do zdravljenja ne pride, kljub temu, da jo s psihoterapijo ali v kombinaciji z zdravili lahko odpravimo.

Za svoje zdravje lahko veliko naredimo, če se mu le posvečamo dovolj. Osredotočite se na preprečevanje omenjene bolezni in le-ta vstopa v vaše življenje ne bo imela. Danes se torej s prijatelji, družino, odpravite v naravo in se do popolnosti naužijte svežega spomladanskega zraka, kar je pa najpomembnejše, odložite svoje mobilne telefone in ne dovolite nepomembnim dražljajem, da vam krajšajo dragoceni prosti čas, ampak ga raje namenite aktivnostim, druženju in zdravi prehrani.

Poslovimo se od stresa!

Kot naravni pomočnik za psihično ravnovesje in dvig energije deluje rožni koren ali Rhodiola, ki se v tradicionalni kitajski medicini uporablja že stoletja. Že z enim gramom prahu dnevno, dodanega v smoothie, čaj ali vodo, lahko vaše telo zaščitite pred stresnimi situacijami, odpravite utrujenost  ter izboljšate vaše kognitivne sposobnosti.

Naj bo torej današnji dan samo vaš in prvi korak v polnejše in bolj zdravo življenje!

Rodiola v prahu (Rožni koren) Bio

Adaptogeno zelišče

19,99 
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18