Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Tonik za živce in optimalno delovanje možganov

Brahmi se pogosto uporablja v ajuverdski medici in ima sloves kot učinkovito in močno zelišče, ki je koristno za spomin in za boj proti stresu. Brahmi deluje kot adaptogen, kar pomeni, da pomaga pri tem, da se telo lažje prilagodi novim in stresnim situacijam.

V naslednjih 7 dejstvih vam bomo razkrlil moč in vsestranskost te terapevtske rastline.

Podpira možgane

Ko se ljudje staramo je normalno da se tudi možgani upočasnijo. Aktivne sestavine v Brahmiju pripomorejo k boljši zmožnosti delovanja možganov in človeškega zdravja. Nekatere raziskave so pokazale, da spojine v Brahmiju pozitivno vplivajo na možganske celice, ki spodbujajo obnavljanje možganskega tkiva. V eni od študij se je pokazalo, da ima Brahmi terapevtske učinke proti hitrim degeneracijam povezanih z Alzeimerjevo boleznijo. Upajmo, da se bodo študije nadaljevale v raziskovanju potencialnih koristi za zdravje možganov.

Spodbuja zdravljenje jeter

Možgani niso edini organ, ki imajo koristi od krepitvenih spojin Brahmija. Jetra so glavni organ za razstrupljanje telesa, študije pa kažejo da Brahmi učinkovito deluje za obnavljanje jeter v primeru slabega delovanja. Z dnevnim uživanjem toksinov v našem okolju in hrani ni čudno, da mnogi iščejo varne in naravne sestavine, ki podpirajo pravilno delovanje jeter.

Zaščita pred novorojenčkovo hipoglikemijo

Ko gre za novorojenčke, lahko nizek krvni sladkor (hipoglikemija) povzroči resne in takojšnje poškodbe možganov, vključno z bodočimi motoričnimi in kognitivnimi motnjami. Študije so pokazale, da imajo visoko aktivne spojine v rastlini Brahmi, pozitivne učinke pri zaščiti nevronov v primeru hipoglikemičnih dojenčkih. Zato mnogi raziskovalci verjamejo, da lahko izvlečki Brahmija učinkovito zaščitijo novorojenčka pred poškodbami možganov.

Pozitivni vplivi v odvisnosti od opijatov

Zdravniki predpisujejo (včasih celo prevečkrat) opijate, kot so morfij in oksikodon za lajšanje bolečin. Čeprav so ta zdravila učinkovita, so njihovi visoko odvisni učinki velik minus. 77 odstotkov bolnikov s kronično bolečino trpi tudi zaradi depresije in se tako soočajo z dodatnim tveganjem zasvojenosti. Študije so odkrile, da je Brahmi koristen za krepitev pozitivnih učinkov morfija, istočasno pa zmanjšuje občutek omotičnosti, s čimer se zmanjša tveganje za odvisnost.

Proti rdečici in oteklinam

Vsaka bolezen ali draženje lahko povzroči rdečico ali oteklino v telesu. Brahmi je koristen v boju proti tem, saj so raziskave pokazale njegovo učinkovitost v upravljanju sistemske rdečice v možganih, ki je del avtoimunskega odziva. Nastajajoči podatki ponujajo upanje za nove terapije pri zdravljenju kroničnega neudobja in rdečice.

Spodbuja normalno delovanje krvnega tlaka

Pokazalo se da Brahmi poveča porabo dušikovega dioksida v telesu in spodbuja delovanje mišic, kar sta dve pozitivni lastnosti pri uravnavanju krvnega tlaka. Uporaba te rastline je dragocen pristop za tiste, ki si želijo uravnovesiti krvni tlak na naraven način.

Močan antioksidant

Antioksidanti…nikoli jih ne moremo imeti preveč. Mnogi so že ocenjevali različna zelišča, rastline, sadeže in živila za njihov antioksidativni potencial in ugotovitve kažejo, da je Brahmi defenitivno eden izmed njih. Zagotavlja zaščito  pred oksidativnimi poškodbami, vrsto poškodb celic, ki jo povzročajo prosti radikali. Brahmi prav tako pospešuje antioksidativno aktivnost v drugih organih, kot so ledvica.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18