To je zelena alga, bogata s klorofilom in odlična za razstrupljanje. Klorela ali Chlorella je enocelična okrogla zelena alga. Fosilni ostanki govorijo o tem, da je bila na... Zakladnica klorofila za razstrupljanje in prebavo | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Zakladnica klorofila za razstrupljanje in prebavo

To je zelena alga, bogata s klorofilom in odlična za razstrupljanje. Klorela ali Chlorella je enocelična okrogla zelena alga. Fosilni ostanki govorijo o tem, da je bila na svetu že pred več kot 2,5 milijardami let.

 

Young barley and chlorella spirulina. Detox superfood.

 

Alga Klorela je ime dobila po ogromni količini klorofila, saj ga na gram vsebuje več kot katerakoli druga rastlina. Zelene mikroalge so najboljši vir klorofila v rastlinskem svetu in vsemi zelenimi algami, ki so jih preučili, prav klorela vsebuje največ čistega, naravnega klorofila.

V kloreli najdemo mnoge, za življenje nujno potrebne hranljive snovi. Vsebuje 19 aminokislin, pomembnih je predvsem osem esencialnih, ki jih naše telo ne more samo proizvajati. Je prava zakladnica vitaminov, saj vsebuje celoten B kompleks, vitamin C, E, beta karoten, kalcij, železo, magnezij, selen, mangan itd.

Klorela je najbolj poznana kot sredstvo za varno razstrupljanje telesa, saj nase veže težke kovine in strupe ter jih pomaga odvajati iz telesa, pomembna je tudi za krepitev imunskega sistema. Veliko se jo omenja tudi pri hujšanju, kar je razumljivo, saj pri naravnem čiščenju telesa očistimo črevesje, kar je prvi pogoj za zdravo in uspešno hujšanje. Primerna je tudi za ljudi, ki imajo težave s kroničnim zaprtjem, kar je pogosto posledica slabe prehrane in tudi stresa, ter obnavlja telesne celice in čisti kri.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics