Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Živila za raven trebuh

Pripravili smo nabor živil, ki vam bodo pomagala zravnati trebuh in povečati samozavest v kopalkah. Poleg vaj za čvrst trup je zelo pomembna tudi prehrana. Popiti je potrebno dovolj vode, zaužiti dovolj svežih živil ki vsebujejo visok delež vode, izogibati pa se moramo alkoholu, sladkim pijačam in sladkorju.

  1. KUMARE so bogate z antioksidantom kvercetinom in vsebujejo kar 96% vode, kar v kombinaciji preprečuje zatekanje. Kumare lahko uživamo na več različnih načinov, v solati, tatziki omaki, z jogurtom, ali pa jih pomakamo v domač humus.
  2. LEČA je kot ostale stročnice bogata z beljakovinami in vlakninami, kar poveča sitost. Poleg tega vsebuje veliko železa, ki skrbi za normalno delovanje metabolizma.
  3. BANANA je odlična izbira v primeru, da si zaželite sladkega prigrizka. Bogata je s kalijem in rezistentnim škrobom, ki spada med zdrave ogljikove hidrate, ki se počasi presnavljajo, kar pa nas nasiti za dalj časa.
  4. KOMARČEK že stoletja uporabljajo za urejanje prebave. Lahko ga uživate v obliki čaja ali začimb.
  5. PAPAYA je tropski sadež, bogat z vitamini A, C, E in folati. Poleg tega vsebuje encim papajin, ki pomaga prebavnemu traktu razgraditi težko šrebavljivo hrano in tako preprečuje vnetja in napihnjenost trebuha.
  6. POLNOZRNATA ŽITA so odličen vir vlaknin, ki pomagajo uravnavati krvni sladkor in holesterol, poleg tega pa nasitijo.
  7. ČILI in ostala pekoča hrana spodbuja razgrajevanje maščobnih oblog, prav tako pa preprečuje željo po sladkih, slanih in mastnih prigrizkih.
  8. BELUŠI so vir topnih in netopnih vlaknin. Telo jih počasi presnavlja, zato smo med obroki dlje siti. Beluši so naravni diuretik in s tem preprečujejo zadrževanje vode v telesu in napihnjenost.
  9. INGVER deluje pomirjujoče na razdražen želodec. Spodbuja črevesno peristaltiko in se že stoletja uporablja kot sredstvo proti napihnjenosti. Prav tako lahko ingverjev čaj po obroku podaljša občutek sitosti.
  10. METIN IN KAMILIČNI ČAJ sta odlična rešitev po obilni večerji. Obe zelišči pomagata sprostiti gastrointestinalne mišice, olajšujeta prebavo in pomagata telesu izločiti pline.
  11. ZELENI ČAJ pospešuje prebavo in je zelo bogat z antioksidanti. Poleg tega prispeva k dvigu energije in razgradnji maščob.
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-80%
Collagen Coffee*

Okusna kava, ki vam pomaga v boju proti gubam, hidrira kožo, ščiti celice pred oksidativnimi poškodbami in poskrbi za svež val energije!

26,90  5,38 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-50%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  25,90