Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

10 let najboljše iz narave za vašo kuhinjo

Nature’s Finest je slovenska znamka, ki slovi kot trendsetter na področju prehranskih dopolnil in živil. Smo slovensko ekološko podjetje z vseh vidikov. Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobimo na svetovni ravni.

V desetih letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35 državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že več kot milijon rednih kupcev.

Uživanje zdrave prehrane za nas ne pomenijo stroge omejitve, ohranjanja nizke telesne teže ali pomanjkanja hrane, ki jo imate radi. Pomembno je uživanje kakovostnih izdelkov, ki vsebujejo najčistejša in najbolj hranljiva naravna živila, s katerimi boste dosegli odlično počutje, več energije, izboljšanje zdravja in na splošno izboljšanje razpoloženja. Zdrava prehrana je ključen element vašega zdravja, zato je zelo pomembno, kakšno hrano uživate.

Pripravili smo vam seznam najboljših izdelkov, ki jih mora imeti vsaka zdrava in raznolika kuhinja. Poleg najdete okusne recepte, kot odlične ideje kako jih uporabiti.

 

Naj bodo Nature’s Finest izdelki vaša vsakodnevna izbira!
MATCHA CHAI

Matcha Chai je napitek z okusom matche, začinjen s cimetom, naravno sladkan z rožičevcem in že obogaten z riževim mlekom v prahu. Izboljša koncentracijo in spomin, pripomore k dvigu energije in je odličen vir antioksidantov zaradi aktivnih učinkovin matche, cimeta in ingverja. Pomaga nadomestiti kavo in poskrbi, da se počutimo bolj energično, zato je odlična izbira za zdravo prebujanje in dober začetek dneva. S svojim vplivom na koncentracijo in spomin pomaga tudi k večji produktivnosti na delovnem mestu ali v šoli. Napitek lahko uživamo topel ali hladen.

 

Ideja za recept: Zdravi Matcha piškoti

KOSMIČI IN GRANOLA

Bi se lahko uprli slastni in hrustljavi sadni granoli z bučnimi semeni in brusnicami? Kombinacija ovsenih kosmičev, suhega sadja, bučnih semen in kokosa, zapečena skupaj s kokosovim oljem in agavinim sirupom po tradicionalnem receptu je naravnost božanska…mmm. Obogatili smo jo z indijskim trpotcem in tako predstavlja odličen vir vlaknin.

 

Hkrati smo seveda za vse čokoladne odvisneže pripravili nadvse slastno, a zdravo čokoladno granolo. Kombinacija ovsenih kosmičev, presnega kakava v prahu, ekstra deviškega kokosovega olja, kokosovih lističev, koščkov temne čokolade s 70% deležem kakava, chia semen in mandljev v eni granoli. Za sladkobo smo dodali agavin sirup in sladkor kokosove palme. Že vohate kako diši?

Granolo vmešajte v jogurt, mleko ali pa jo uporabite, kot posip za vaš najljubši smoothie. Lahko jo uživate tudi samostojno, namesto piškotkov. To je slasten in zdrav način za začetek vašega dneva.

HEALTHY CHOICE SNACKS

Ekološke mešanice Healthy choice snacks so preprosto najboljše mešanice oreščkov, suhega sadja, murv, kokosovega čipsa ali pa presne granole. Izbiraš lahko kar med 8 različnimi. Izberi svoj najljubši prigrizek za v službo, šolo ali na pot!

Super paleo hrano si privoščite naravnost iz embalaže, kot prigrizek ali pa si jo peščico dodajte v vaš najljubši napitek ali recept.

KURKUMA

Kurkuma je znana tudi kot indijski žafran ali rumeni ingver. Je pikantna začimba in naravno sredstvo za čiščenje in razstrupljanje telesa. Kurkuma vsebuje snov imenovano kurkumin, ki deluje kot stimulant za jetra. Preprečuje kopičenje maščob v jetrih in pomaga vzdrževati zdravje jeterKurkuma je bogat antioksidant in pomaga vzdrževati imunski sistem, deluje lahko tudi kot lepotno živilo.

 

ČIČERIKA

Čičerika je odličen vir proteinov. Lahko jo stresete k zeleni solati, v omako za testenine, ali pa si pripravite enostaven humus: v mešalniku zmešajte eno pločevinko čičerike, strok česna, žličko olivnega olja, žličko tahinija (sezamovo maslo) in malo limoninega soka. Pripravljeno čičeriko v kozarcu lahko zaužijete kot samostojen obrok ali prilogo.

Ideja za recept: Veganski curry s čičeriko

GOOD NIGHT LATTE

Good night latte je napitek z okusom kakava, s pomirjajočim učinkom ašvagande, dodatkom mace, začinjen s cimetom in z že dodanim riževim mlekom v prahu. Napitek nudi podporo pri čustvenem ravnovesju in splošnem dobrem počutju, pomaga telesu pri prilagoditvi na stres, pripomore k lažji sprostitvi pred spanjem in ohranja vitalnost. Uživamo ga lahko pred spanjem za boljši spanec, ali pa preko dneva, ko potrebujemo sprostitev.

HIMALAJSKA SOL

Nature’s Finest  himalajska sol je popolnoma naravna, nerafinirana in ne vsebuje nikakršnih dodatkov. Himalajska kristalna sol izvira iz himalajskih prvotnih morja od začetka življenja. V tistem času ni bilo onesnaženja in je bila naravno sušena na soncu. Zato je himalajska kristalna sol popolnoma čista in neonesnažena. Uporabite jo namesto običajne morske soli, dodajte jo kopelim, obraznim maskam in pilingom.

Ideja za recept: Veganski ovseni polpeti z bučkami

 

Preživeli smo veliko sprememb in še vedno se vsak dan učimo. Skozi vse to smo naredili veliko izboljšav in se vam zahvaljujemo, da ste bili del dosedanje poti. Ta ogromen dosežek praznujemo tako, da prav z vami delimo zgodbe iz preteklosti in ponujamo neverjetne ponudbe z vami v prihodnje do konca leta.
Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-80%
Collagen Coffee*

Okusna kava, ki vam pomaga v boju proti gubam, hidrira kožo, ščiti celice pred oksidativnimi poškodbami in poskrbi za svež val energije!

26,90  5,38 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-60%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  20,72