Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Protistresno zelišče

Ashwagandha eksotično ajuverdsko zelišče ima izjemne lastnosti pri lajšanju stresa v primerjavi z močnimi zdravili, ki se uporabljajo za zdravljenje depresije in tesnobe.

Ashwagandha ima močne antioksidativne lastnosti, ki iščejo in uničujejo proste radikale, ki so povod za prehitro staranje telesa in številnih bolezenskih stanj. Raziskave kažejo celo, da ashwagandha lahko prepreči rast rakavih celic.

Ščiti živčni sistem

Stres , toksini, nepravilna prehrana itd. Imajo škodljiv vpliv na naše živčevje. Znanstvene študije so pokazale, da ashwagandha ne lajša samo znakov stresa, ampak tudi ščiti možganske celice pred škodljivimi učinki današnjega sodobnega življenja. Na primerih ljudi z antksioznostjo in depresijo je bilo dokazano, da je ashwagandha enako učinkovita kot nekatera pomirjevala in antidepresivi.

Deluje protistresno

Ajurvedski zdravniki predpisujejo ašvagando za krepitev izčrpanega živčnega sistema, ki kaže znake čustvene nestabilnosti, razburjenja in stresa. V izvodu revije Phytomedicine decembra 2000 je bil objavljen članek o eksperimentalni študiji pod vodstvom indijskega zdravnika S.K. Bhattacharya. Ugotovil naj bi, da korenina ašvagande popravi škodo, nastalo zaradi stresa in čez čas zmanjša občutek stresa. Ašvaganda je verjetno vodilna med zelišči, ki lahko pomagajo posameznikom v današnjem stresnem sodobnem okolju.

Povečuje spolno slo

V Indiji uporabljajo ašvagando tudi za povečanje spolne moči in proizvodnjo sperme. Ime Ašvaganda pomeni »vonj konja«, verjetno zato, ker ima korenina tega super živila vonj po konjskem urinu ali pa ker je znana po tem, da pomaga konjem pri njihovi spolni vzdržljivosti. Raziskava indijskega zeliščarja P. Paranjpe, objavljena v njegovi knjigi »Indian Medicinal Plants« (Indijska zdravilna zelišča), je pokazala, da pomlajevalna lastnost ašvagande vpliva na reproduktivne organe in pomaga izboljšati kakovost in količino sperme ter spolno zmogljivost. Prav tako pa trdi, da lahko uživanje olja Ašvagande pomaga pri impotenci.

Pomaga pri oblikovanju mišičevja

Ašvaganda velja v ajurvedi za pomlajevalno in oblikovalno zelišče. Predpisana je otrokom z nizko telesno težo, slabotnim ljudem in tistim, ki okrevajo. Leta 2000 je članek v reviji »Alternative Medicine Review« pokazal učinek pospeševanja rasti in pomlajevanja, ko je korenino ašvagande v prahu z mlekom 60 dni uživala skupina zdravih otrok. Kontrolna skupina je z mlekom prejemala placebo. Ob koncu poskusa je bila pri skupini, ki je uživala ašvagando, zaznana porast telesne teže in povečanje ravni celične rasti. Zaradi svojih anaboličnih lastnostih je uporabna za športnike, za povišanje mišične mase, oblikovanje mišic in povečanje vzdržljivosti.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18