Kaj vam zares govori telo, ko se počutite utrujeno? Tudi po polnih 7 - 8 ur spanja se vstati iz postelje zdi nemogoče. Veke imajo še vedno težek občutek, medtem ko se... Več spanca ni vedno najboljša rešitev | Nutrisslim
skrij vrstico

NOVO! Riževi napitki | preveri slastne okuse >>

Pomoč uporabnikom
080 35 31 info@nutrisslim.si
0,00 €
Prijava
skrij vrstico
  • Brezplačna dostava za vse nakupe nad 30 eur.
  • Kontrola kakovosti v skladu s HACCP standardi.
  • Slovenska blagovna znamka uveljavljena že v več kot 30 državah.
  • 100% varen nakup in plačilo. Preverjena in certificirana spletna trgovina.

Več spanca ni vedno najboljša rešitev

Kaj vam zares govori telo, ko se počutite utrujeno?

Tudi po polnih 7 - 8 ur spanja se vstati iz postelje zdi nemogoče. Veke imajo še vedno težek občutek, medtem ko se poskušate spraviti iz postelje in se odpraviti v službo.

Skoraj nemogoče je biti produktiven, če je vaše telo utrujeno. Toda zakaj se nam to dogaja, kljub temu da spimo polnih 8 ur? Več spanca ni vedno najbojša rešitev!

več spanca ni vedno najboljša rešitev

Odgovor se lahko skriva v tem, kaj se dogaja v našem telesu. Če redno doživljate utrujenost in lenobnost, je lahko to znak, da v vašem telesu nekaj ni v redu.

 

Detox preobremenitev

Od hrane, ki jo jemo, vode, ki jo pijemo, zraka, ki ga dihamo in stranskih produktov vseh teh se naše telo močno trudi, da se očisti “tujkov”, ki sploh ne bi smeli biti v telesu. Vendar se veliko teh strupov ujame v bezgavkah, črevesju, krvi in v drugih predelih telesa. Z dnevnim razstrupljanjem se jih lahko zlahka znebimo in si povrnemo energijo.

Več o razstrupljanju in "detox-u" telesa na naraven način najdete TUKAJ!

več spanca ni vedno najboljša rešitev

Mešanici Liver Cleanse in Detox vsebujeta skrbno izbrana zelišča, ki pripomorejo k urejeni prebavi, boljšemu počutju, zmanjšanju obsega okrog trebuha, boljši imunski sistem. To je najboljša kombinacija za odpravljanje težav z jetri.

Prehrana brez hranil

To, kar vnesemo v svoje telo, ga lahko počasi izboljša ali pa hitro uniči. Če ne vnašamo dovolj hrane, ki napaja nas in naše organe, lahko pomanjkanje vitaminov upočasni naše telo. Ker se mora telo bolj potruditi, da se vzdržuje, nam ostane manj energije, kar nas naredi utrujene. To velja še posebej za tiste, ki živijo atletsko življenje. Vnesite v svoje telo vsa pomembna makrohranila in si zagotovite več energije za čez dan.

več spanca ni vedno najboljša rešitev

Good Morning Super Drink nudi idealno podporo organizmu za zdrav in aktiven način življenja. Poskrbi za celodnevno podporo organizmu ter telo napolni z energijo.

Formula s prijetnim pomarančnim okusom vsebuje 7 skrbno izbranih superživil: konopljine proteine, algo spirulino, algo klorelo, acai jagode, ječmenovo travo, maco in lucumo.

Premalo ali preveč aktivirana ščitnica

Ščitnica, ki se nahaja na spodnjem delu vratu, je odgovorna za številne pomembne naloge endokrinov in presnovo telesa. Običajno zaradi pomanjkanja joda ali selena postane premalo ali preveč aktivna. Posledično postane ščitnica neuravnovešena, kar povzroči utrujenost, razdraženost in možgansko meglo. Uživanje preverjenega prehranskega dodatka prispeva k zdravju ščitnice.

Daljši zapis o ščitnici, nepravilnem delovanju in naravnem zdravljenju najdete TUKAJ!

več spanca in vedno najboljša rešitev

Thyroid support je napitek z okusom limone, ki podpira in uravnava ščitnične funkcije. Jod in selen sta minerala, ki prispevata k normalnemu delovanju ščitnice. L-tirozin je aminokislina, pomembna za izgradnjo ščitničnih hormonov. Ashwagandha je adaptogeno zelišče, ki nas pomaga obvarovati pred stresom in s tem niža nivo hormona kortizola v krvi. Obvladovanje kotizola je zelo pomemben faktor pri pravilnemu delovanju ščitnice.

Nizek magnezij

Magnezij igra številne vloge v našem telesu, kot je normalna presnova energije, normalno delovanje živčnega sistema in normalna presnova beljakovin. Kadar telesu primanjkuje magnezija, so prvi simptomi krči v mišicah, otrdelost mišic, občutek šibkosti in utrujenost. Čeprav ni vedno simptomov, je pomembno ohranjati zdravo raven magnezija, da se izognemo resnejšim težavam. Pomembno je, da ohranjamo prehrano z zadostno količino magnezija preko hrane ali prehranskih dodatkov.

več spanja ni vedno najboljša rešitev

Nizka raven vitamina B

Vitamin B je zelo pomemben za optimalno delovanje živčnega sistema. Kadar telesu primanjkuje vitamina B12, težko proizvede več rdečih krvnih celic, kisik pa se zato slabše prenaša po telesu. Kot rezultat tega se lahko počutimo bolj utrujene, izčrpane in celo občutimo izgubo spomina. Za ljudi, ki ne jejo mesa, je preverjena formula najboljši način za vnos vitamina B.

Vse o B kompleksu za dvig energije in dobro počutje najdete TUKAJ!

več spanca ni vedno najboljša rešitev

Če se počutite utrujene, več spanja ni vedno pravilen odgovor. Včasih gre za to, da telesu priskrbimo hranila, ki jih potrebuje z dneva v dan.Nutrisslim d.o.o., Obrtna cona 29, 1370 Logatec, Slovenija

T: 01 5653040, F: 01 5653042, info@nutrisslim.si

NE ZAMUDI!

Ne zamudi posebnih ponudb, novosti in promocijskih kuponov!

Strinjam se s Pogoji vpisa in se zavedam, da lahko svojo privolitev kadarkoli umaknem.

Spremljajte nas

080 35 31
Pomoč uporabnikom

Oblike plačil

© 2019 Nutrisslim. Vse pravice pridržane.

Vsa vsebina na spletni strani www.naturesfinest.si je informativne narave in ne more nadomestiti nasveta farmacevta ali obiska pri zdravniku.

Web Statistics