Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Promo icon

100% garancija na zadovoljstvo

Promo icon

Ekspresna dostava v 1-2 delovnih dneh

Promo icon

Brezplačna poštnina nad 49€!

Promo icon

14-dnevna pravica do vračila

Promo icon

Slovenska blagovna znamka

Promo icon

Preverjena kakovost

Top 5 nasvetov za naravno lepoto

Nature’s Finest je slovenska znamka, ki slovi kot trendsetter na področju prehranskih dopolnil in živil. Smo slovensko ekološko podjetje z vseh vidikov. Naši izdelki vsebujejo le skrbno izbrane prvovrstne sestavine, ki jih pridobimo na svetovni ravni.

V desetih letih smo na trg uspešno lansirali več kot 200 izdelkov. Prisotni smo v več kot 35 državah po svetu in s ponosom lahko trdimo, da naše izdelke uporablja že več kot milijon rednih kupcev.

Kot vsi vemo, naš videz odraža kakovost našega zdravja. Zato je pomembno, da za svojo lepoto skrbimo od znotraj navzven! Vse, kar opazimo zunaj sebe, se dogaja tudi znotraj.

Vsakodnevno se trudimo jesti zdravo, naravno hrano in škodljive kemikalije izločiti iz svojega jedilnika. Toda ali uporabljate enako načelo tudi pri svoji rutini nege kože, las in nohtov? Ko gre za naravno lepoto, je hrana prav tako eno najmočnejših orodij.

Menimo, da je pomembna resnična naravna lepota, in ne prekrivanje nje z umetnimi dodatki. Obstaja mnogo preprostih načinov, kako naravno poskrbeti za svoj zdrav videz prav z uporabo učinkovin, ki vsakemu omogočajo, da izrazi svojo naravno lepoto, se počuti lepše in sveže.

Naj bodo Nature’s Finest izdelki vaša vsakodnevna izbira!

En način za naravno podporo zdravi koži je ta vrhunski lepotni smoothie.

Lahko si ga pripravite kot zajtrk, kosilo ali hranljiv napitek sredi dneva, ki bo kožo okrepil od znotraj navzven. Skupaj z vsemi sestavinami bo poskrbel za hidracijo kože in potrebne antioksidante.

Vse kar morate storiti je, da iz omare vzamete blender in zmešate sledeče naravne lepotne dodatke: maco v prahu, vitamin C, banano in jagodičevje.

Zakaj lepotni smoothie deluje?
  • Maca v prahu zmanjša občutljivost vaše kože in pomaga premagovati ekstremne temperature. Prav tako lajša težave z aknami in mozolji. Maca ni omejena le na svoje lepotne prednosti. Kot prehransko dopolnilo se ponaša s številnimi prednostmi. S starodavno korenino Maco lahko okrepimo svojo energijo, ohranimo vitalnost in povečamo libido ter plodnost, hkrati pa podpiramo telesno in duševno zmogljivost. Maca je v obliki prahu in ima oreškasti, rahlo zemeljski okus, zaradi česar je idealen kot dodatek smutijem in sokom, lahko pa ga dodate tudi kosmičem, energijskim ploščicam ali pecivu.
  • Vitamin C v našem telesu pripomore k več različnim pomembnim funkcijam. Je pomemben antioksidant, ki naše celice ščiti pred oksidacijskim stresom. Za normalno delovanje ga potrebujejo prav vse celice v našem telesu, saj pripomore k izgradnji kolagena, za normalno delovanje kosti, zob, hrustanca, dlesni, kože in krvnih žil. Pomemben je za normalno absorpcijo železa in normalno delovanje živčnega sistema. Vitamin C ima zelo ugoden vpliv ima na imunski sistem, katerega ščiti tudi v primeru intenzivnih fizičnih naporov.
  • Banana in jagodičevje (jagode, robide, maline, borovnice,..) – tovrstno sadje je bogato z antioksidanti, ki kožo varujejo pred prezgodnjim staranjem in škodljivimi vplivi okolice. Z vsakodnevnim uživanjem jagodičevja, preprečujemo izgubo elastičnosti in ohranjamo mladosten videz naše kože. Banano sestavlja 75% vode, vitamin C in B6 pa sta oba ključna elementa za ohranjanje elastičnosti naše kože.

Že veste kako dober je občutek, ko svojo kožo razvajate s povsem naravnimi sestavinami?

 

NAIL VITAMINS

Nail Vitamins je napitek z okusom limone, ki s svojimi aktivnimi učinkovinami poskrbi za zdrave in krepke nohte. Vaše nohte nahrani, pripomore k njihovi manjši lomljivosti in pospeši njihovo rast.

Ali opažate, da so vaši nohti manj čvrsti in se hitreje zlomijo? Pogosto uporabljate lake za nohte ali hodite na gelirane ali umetne nohte? Preizkusite Nail Vitamins napitek, ki s svojimi aktivnimi, a naravnimi sestavinami nahrani nohte, kožo in druga tkiva ter poskrbi, da bodo vaši nohti naravno lepi in čvrsti.

KOLAGEN SKIN CARE

Gre za najbolj premium kolagen na slovenskem trgu. S patentirano formulo Naticol®​, najboljšim naravnim virom kolagena tipa 1. Kolagen Skin Care dokazano poveča elastičnost kože in občutno zmanjša vidnost gub. Okusen osvežilni napitek z okusom jagode, ki ohranja vašo kožo mladostno, lase in nohte pa čvrste in sijoče.

 

Zakaj potrebujem kolagen?

Po 25. letu začne koža postopoma izgubljati svojo prožnost, saj se tvorba in obnavljanje kolagena zmanjšata. To pa vodi do vidnih znakov staranja, izsušene kože in nastanka gub. Kolagen je najpomembnejša beljakovina, ki skrbi za mladosten in lep videz kože, las in nohtov.

Z odličnim okusom jagode in prisrčno rožnato barvo, narejen za ženske (čeprav moški nikakor niso izključeni), ki se pomlajevalnih ritualov lotevajo s stilom.

HAIR VITAMINS

Izpadanje in redčenje las je žalosten, a naraven del življenja, ki ga povzročajo dejavniki. Različni dejavniki vplivajo na izpadanje, rast in obnovo las, med najpogostejšimi pa so starost, genetika, hormoni in menjavanje letnih časov. Kljub naštetim faktorjem, lahko za zdravje las veliko storimo sami, s prehrano in optimalnim vnosom potrebnih hranil in vitaminov za lase.

Hair Vitamins je mešanica aktivnih učinkovin za prehranjenost naših las. Lepi in zdravi lasje so vedno prehranjeni tudi od znotraj, svetlikajoči lasje pa so tudi pokazatelj splošnega zdravja in lepote. Najboljša alternativa proti izpadanju las je zagotovo biotin. Biotin je vitamin iz skupine B- kompleksa, z oznako B7 in je najpomembnejše mikro hranilo za zdravje in lepoto naših las. Kolagen je pomembna beljakovina, ki se nahaja med drugim tudi v laseh, kjer skrbi za prožnost las, vitamin C pa pripomore k izgradnji kolagena.

Delivery
Samo še 49€ do BREZPLAČNE POŠTNINE
Izdelki v košarici

V košarici ni izdelkov.

Posebna ponudba samo tukaj!

Dodajte k naročilu in prihranite!

-72%
FatBurn Tea*

Prispeva k presnovi maščob, odpravlja odvečno telesno težo in naravno zavira občutek lakote

24,90  6,97 
-63%
Detox Urinary*

Formula za razstrupljanje 2 v 1, ki pomaga očistiti telo in izboljšati izločanje toksinov

25,90  9,58 
-90%
DETOX TEA paket

Popolna kombinacija dveh čajev

51,80  5,18